Şimdi Ara

A4 Tech X7-740K mouse scroll(tekerlek) sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
14.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Denedim fayda sağladı. Yalnız vakti zamanında, o vazelin sürülen tırtıklı kısmın problem çıkarttığını farkedip pense ile sıkıştırmış olduğum için, o bölgeyi biraz deforme etmişim malesef. Araya birşeyler sıkıştırarak geçici bir çözüm üretsem de, sıkıştırdığım parça bazen düşüyor. O dönen tırtıklı plastik yüzey de, yağsız uzun bir süre çalıştığı için sürtünmeden dolayı epey bir aşınmış. Bugün idarelik bir maus aldıktan sonra bu konuya rastlamış olmam da enteresan oldu :) Yeni maus yatıyor, kaplaması perperişan x740 çalışmaya devam ediyor :D

Bu fareye yedek parça bulabiliyor muyuz? Ya da bu maustan sahip olup da, komple bozulmuş olan bir forumdaş var mıdır aramızda? Elime uyan maus bulamıyorum, el değil fırıncı küreği anasını satayım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.secim

Denedim fayda sağladı. Yalnız vakti zamanında, o vazelin sürülen tırtıklı kısmın problem çıkarttığını farkedip pense ile sıkıştırmış olduğum için, o bölgeyi biraz deforme etmişim malesef. Araya birşeyler sıkıştırarak geçici bir çözüm üretsem de, sıkıştırdığım parça bazen düşüyor. O dönen tırtıklı plastik yüzey de, yağsız uzun bir süre çalıştığı için sürtünmeden dolayı epey bir aşınmış. Bugün idarelik bir maus aldıktan sonra bu konuya rastlamış olmam da enteresan oldu :) Yeni maus yatıyor, kaplaması perperişan x740 çalışmaya devam ediyor :D

Bu fareye yedek parça bulabiliyor muyuz? Ya da bu maustan sahip olup da, komple bozulmuş olan bir forumdaş var mıdır aramızda? Elime uyan maus bulamıyorum, el değil fırıncı küreği anasını satayım :D

Bildiğim kadarıyla artık üretilmiyor A4tech adı altında fakat başka bir markada birebir aynısını görmüştüm. Tam linkini bulduğum zaman bu mesajı düzenleyip koyacağım.

• MC_CooL kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler, ben de gres denedim, şu an süper çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.