Şimdi Ara

A4 Tech X7-740K mouse scroll(tekerlek) sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
14.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Denedim fayda sağladı. Yalnız vakti zamanında, o vazelin sürülen tırtıklı kısmın problem çıkarttığını farkedip pense ile sıkıştırmış olduğum için, o bölgeyi biraz deforme etmişim malesef. Araya birşeyler sıkıştırarak geçici bir çözüm üretsem de, sıkıştırdığım parça bazen düşüyor. O dönen tırtıklı plastik yüzey de, yağsız uzun bir süre çalıştığı için sürtünmeden dolayı epey bir aşınmış. Bugün idarelik bir maus aldıktan sonra bu konuya rastlamış olmam da enteresan oldu :) Yeni maus yatıyor, kaplaması perperişan x740 çalışmaya devam ediyor :D

Bu fareye yedek parça bulabiliyor muyuz? Ya da bu maustan sahip olup da, komple bozulmuş olan bir forumdaş var mıdır aramızda? Elime uyan maus bulamıyorum, el değil fırıncı küreği anasını satayım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.secim

Denedim fayda sağladı. Yalnız vakti zamanında, o vazelin sürülen tırtıklı kısmın problem çıkarttığını farkedip pense ile sıkıştırmış olduğum için, o bölgeyi biraz deforme etmişim malesef. Araya birşeyler sıkıştırarak geçici bir çözüm üretsem de, sıkıştırdığım parça bazen düşüyor. O dönen tırtıklı plastik yüzey de, yağsız uzun bir süre çalıştığı için sürtünmeden dolayı epey bir aşınmış. Bugün idarelik bir maus aldıktan sonra bu konuya rastlamış olmam da enteresan oldu :) Yeni maus yatıyor, kaplaması perperişan x740 çalışmaya devam ediyor :D

Bu fareye yedek parça bulabiliyor muyuz? Ya da bu maustan sahip olup da, komple bozulmuş olan bir forumdaş var mıdır aramızda? Elime uyan maus bulamıyorum, el değil fırıncı küreği anasını satayım :D

Bildiğim kadarıyla artık üretilmiyor A4tech adı altında fakat başka bir markada birebir aynısını görmüştüm. Tam linkini bulduğum zaman bu mesajı düzenleyip koyacağım.

• MC_CooL kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler, ben de gres denedim, şu an süper çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Aynı SCROLL sorunu için benim çözümüm ; Mouse alttaki pabuçlarını kaldırarak içindeki (yıldız) vidalardan , (Bir tane de pil yatağında vida var. söküyoruz ve üst kapağı tabandan ayırıyoruz. Tekerlek kısmında aslında pek toz girecek bir yer yok, Tekerleğin mili sonsuz poda bağlı. Sorun tekerlek plastiğine geçirilmiş elastik sislikon malzemenin zamanla parmaklardan yağlanması ve çevirdiğimizde elastiğin kayması. Yani araba lastiğinin döndüğünde janttan kayması gibi... Tekerleği yerinden çıkarın üzerindeki elastik malzemeyi de ayırıp altını bir güzel temizleyin geri takın tamamdır. Elastik malze nokta bir sıvı yapıştırıcı ile plastiğe yapıştırılabilir bende gerek kalmadı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.