Şimdi Ara

a4'ten büyük boyut A4 kağıdına nasıl ayarlanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kitabın 20 sayfasının fotokopisini çekecektim ama iki sayfa yanyana olacak şekilde fotokopi makiannasına ekran kısmına koyuyorum A4'ten büyük olunca yarım çekiyor bunun ayarını nerden nasıl yapıyoruz? Umarım anlatabilmişimdir? cevap yazacak olan kişilere şimdiden Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydgr4 -- 28 Mart 2014; 12:09:15 >

• kardes ouldaki makinede kagıdı % 70 kucultme kısmına basıp, a3 kağıt seçip, a4 kağıda baskı alıyorız
  • Adobenin yazdırma ayarı var diye biliyorum bide ben hp Yazıcı'nın Cd'sini kurduğumda içinde bi program vardı bu tarz şeyler kolaylaştırılmış görselli falan tek yapman gereken tuşa basmak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sd123 S kullanıcısına yanıt
    bir deneyeyim inşallah olur teşekkür ederim cevabınız için. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sd123

kardes ouldaki makinede kagıdı % 70 kucultme kısmına basıp, a3 kağıt seçip, a4 kağıda baskı alıyorız

fotokopiciler kitabı ters cevire vevire hızlı hızlı koyuyor o yeşil şey tarıyor sonra çekiyor a4'e bir türlü beceremedim :)
  • Kırtasiyeye götür hallederler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydgr4

quote:

kardes ouldaki makinede kagıdı % 70 kucultme kısmına basıp, a3 kağıt seçip, a4 kağıda baskı alıyorız

fotokopiciler kitabı ters cevire vevire hızlı hızlı koyuyor o yeşil şey tarıyor sonra çekiyor a4'e bir türlü beceremedim :)

fotokopi makine uzerinde bir buton var. ona basınca 1 sayfaya 2-4-8 sayfa sıgdırılabiliyor. ilk once makinedeki tusa basılıp sayfalar tek tek taranıyor. taranan sayfalar makine hafızasında kalıyor. en sonunda tek sayfaya tum hafızadaki sayfaları basıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi A4 top kağıt
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

quote:

Orijinalden alıntı: ydgr4

quote:

fotokopi makine uzerinde bir buton var. ona basınca 1 sayfaya 2-4-8 sayfa sıgdırılabiliyor. ilk once makinedeki tusa basılıp sayfalar tek tek taranıyor. taranan sayfalar makine hafızasında kalıyor. en sonunda tek sayfaya tum hafızadaki sayfaları basıyor.

teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.