Şimdi Ara

A4 XL-740k Oscar editor ile script nasıl yazılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
8.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunun bir control değeri atamadığı için gecerli yöntemleri denemek zorunda kalıyoruz oda her yaptığımı sana yollamak zorunda kalıyorum. Oyun dışındaki programlar genelde macroda pek sorun cıkartmazken oyunlarda hileyi önlemek için control degeri vs gibi gerkli değerleri atamazlar. (gıcık bişeyler yaratacaklar ya illa) Bu durumda play ve input comutlarını denemedim. Uğraşmak sıktı Bir ara Callofduty alırsam bir arkadastan elimde olunca kolay olur bulursam bu komutları da denerim .ama son birşey daha denedim sende denemek istersen diye yukledim. Dfx die bir program var oda control degeri atamıyor onda calısıyor. bakalım oyunda da calısır inş. yaptığı işlem mousn kordinatlarını sürekli okuyuyor. ve sen orta tusa basınca o kordinatlara 5 defa tıklma gönderiyor bakalım işine yaricakmı.
    http://r a p i d s h a r e.com/files/263905899/1.exe.html

Artık şansın yaver gitsin :D

• Oscar editor prgoramının cd sini kaybettim. Biri upload ederse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersien

Oscar editor prgoramının cd sini kaybettim. Biri upload ederse sevinirim.

http://rapidsh-a-r-e.com/files/375150862/X-740K_X-748K_XL-740K_V4.304.zip.html

kendim upload ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winchester -- 12 Nisan 2010; 23:51:00 >
  • Canımsın. İşlerin rast gitsin inşallah!
  • kardeş ya şu m1 için olan full auto şeyini bidaha uplaod eer misin silinmiş paramız yok alamıyoruz x7 ler falan?
  • arkadaşlar benimde aynı prooblemim söz konusu bende hic macro yazmayı bilmiyorum mesela ac tool daki hazır macroyu ben oscar editor 5.00 a nasıl kayıt edebilirm yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tesekürler
  • Ya arkadaşlar ben script save diyorum bna şu hatayı veriyor :

"The system cannot locate the object specified

Line:0" nolr yardımcı oln .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: saasi

Ya arkadaşlar ben script save diyorum bna şu hatayı veriyor :

"The system cannot locate the object specified

Line:0" nolr yardımcı oln .s

Eskiden yüklü olan bir versiyonun üzerine yenisini kurunca olur.
    Örnek olarak;
    sen ürünü satın aldın yükledin oscar'ıda..
    Sonra daha üst sürümünü yükledin ve bu hatayı verdi.
    Bu hatanın nedeni makroyu kaydetmek isteyince konumu bulamaması..Eski makrolarlada karıştırabiliyor.

Yeni versiyonunda bu hata düzeltilmiş.a4 tech'in resmi sitesinden indirip yeni versiyonu kur.

NOT:Kullandığın versiyondaki scriptleri flash belleğin varsa flash belleğine yoksa dosya paylaşım sitesine upload et ki kuracağın versiyonda makroları beğenmezsen eski versiyondakileri kaybetmiş olma boşuna arama :)

• Arkadaslar asagida yazdigi gibi uygulamaya calistim ancak farenin tekerlerginin yanindaki kucuk dugmeye bastigimda atis yaptiktan sonra C dugmesine basmis gibi egiliyorum. Bir yerde bir yanlis yapmis olmaliyim.

740k fareyi sirf su M1 Garand 'i Thompson gibi kullanmak icin aldim ama bir haftadir gercege donusturemedim gitti :S

"İllegal olduğunu kim söyledi ki.
    A4tech X7 XL-740K modeli için hazırlanmış. Üzerinde hafif değişiklikler yapılmış hazır bir makro'yu sizlerle paylaşıyorum. Bu makro'yu
    C:\OscarData\English\MarcoLibrary veya
    C:\OscarData\Turkish\MarcoLibrary
    içerisine yapıştırıyorsunuz. Daha sonra Oscar programını açıyorsunuz. Programda 7 nolu tuşu seçip Makro yöneticisini seçiyorsunuz. Makro yöneticisinde yukarıda aç (open) yazıyor. Oradan daha önce klasöre yapıştırdığınız makroyu seçiyorsunuz. Disket işaretli kaydet butonu var ona tıklayarak kayıt ediyorsunuz. Sonrasında 7 nolu tuşu seçtiğiniz programın ön panelinde mouse simgesi var sol altta ona tıklayarak mouse'a veri göndermesini sağlıyorsunuz. Olay bitmiştir. Oyuna girerek deneme şansınız vardır.

Download için :http://rapidshare.com/files/373857755/Click_70.amc

Oscar programının windows 7 (64-bit) ve vista 64-bit programı için aşşağıdaki link'e tıklayınız. Winxp içinde ideal yazılımdır.http://www.x7.cn/en/driver/X-740K_X-748K_XL-740K_V5.204.zip

Önemli NOT : bu söylediklerim sadece XL-740K versionu için geçerlidir. Diğerlerinde denenmedi. 755k'da denedik çalışmamıştı.

Saygılarımla,
    RB|AlpH4..
    Oynasana.com
    "

• arkadaslar bilmeyenler için kendim öğretiyim şunu makro almaya gerek yok sadece beni dikkatlice dinleyin..

programı açın ve makroyu yapmak istedğiniz tuşa tıklayın makro yöneticisini seçin.

şimdi orda 1-2-3 seçeneklerinde makro şöyle oluşturulur böyle oluşturulur yazıyo onu silin ben size örnek olarak m1 makrosu yazıcam..

sol tarafta zaman kontrölü vardır oraya m sec seçip sağındakini de 11 olarak seçin

şimdi alt tarafta sol diye bişey yazıcak ona yaklaşık 100 kere tıklayın sonra ekranı kapatın bişeyler yazın kafanıza göre ardından download to mouse veya kaydet yazıcak oralarda biyerlerde kaydettikten sonra m1 makrosu hazır buna benzer istediğiniz şeyleri yapabilirsiniz kolay gelsin...

anlamayan olursa bana özel mesaj geçsin yardımcı olmaya çalışırım tekrar
  • asds
  • Merhaba mouse4 ve mouse5 e bazı macrolar atamak istiyorum ama sadece oyun açıkken olsun istiyorum yani normalde mouse4 ve 5 sayfalarda ileri geri yapmamı sağlıyor ama oyunum açıkken macrolarım çalışsın. Bunu nasıl yapabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karşıyakalı1912

Kimden: Karşıyakalı1912
    Kime: bilalarabaci
    Tarih: 24 Nisan 2012; 17:03:31
    Başlık: x7 makro

merhaba,http://forum.donanimhaber.com/m_31860523/tm.htm bu konudaki linki yenileyebilir misiniz? x7 m1 makrosu lazım da
  • Konuyu hortlatmış oluyorum farkındayım. Oscar Editorde "the system cannot locate the object specified" hatası alan arkadaşlar düzeltme formülünü yazıyorum. Yaklaşık 1-2 haftadır ben de aynı dertten muzdariptim.

Oscarın yüklü olduğu dizine gidin, ve şu klasörü bulun;

C:\Program Files (x86)\OSCAR Editor X7\ScriptsMacros\Turkish\StandardFile

burda " Makro İsimlendir.amc " ve " Script İsimlendir.ASC " olacak bu iki dosyayı sırasıyla ;

"Başlıksız Makro.amc" ve "Başlıksız Script.ASC" yapıyoruz. ASC olanı ASC ile AMC olanı AMC ile değiştiriceksiniz yani. Sorununuz düzelicek :)

Klasör içersinde son haliyle şu dosyalar olacak;

Başlıksız Makro.amc
    Başlıksız Script.ASC
    Untitle Macro.amc
    Untitle Script.ASC

Hoşçakalın

• quote:

Orijinalden alıntı: alpykun

Konuyu hortlatmış oluyorum farkındayım. Oscar Editorde "the system cannot locate the object specified" hatası alan arkadaşlar düzeltme formülünü yazıyorum. Yaklaşık 1-2 haftadır ben de aynı dertten muzdariptim.

Oscarın yüklü olduğu dizine gidin, ve şu klasörü bulun;

C:\Program Files (x86)\OSCAR Editor X7\ScriptsMacros\Turkish\StandardFile

burda " Makro İsimlendir.amc " ve " Script İsimlendir.ASC " olacak bu iki dosyayı sırasıyla ;

"Başlıksız Makro.amc" ve "Başlıksız Script.ASC" yapıyoruz. ASC olanı ASC ile AMC olanı AMC ile değiştiriceksiniz yani. Sorununuz düzelicek :)

Klasör içersinde son haliyle şu dosyalar olacak;

Başlıksız Makro.amc
    Başlıksız Script.ASC
    Untitle Macro.amc
    Untitle Script.ASC

Hoşçakalın

teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.