Şimdi Ara

a4tech F5 Alabileceğim yer var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır kullandığım, emektar x7 750bh farem bozuldu. Aynı modeli alacaktım ancak, bu fareyle aynı ebatlarda ve V-track özellikli F5 modeli dikkatimi çekti. Fakat hiç bir yerde bulamıyorum, sanalmarketim den sipariş vermiştim onlarında ellerinde bulunmadığını ödemesini yapmış olduğum için F5 yerine bloody markasının istediğim bir modelini verebileceklerini söylediler. Bende uzun süredir denemek istediğim Bloody AL9'da Türkiye'de olmayınca, AL9'un ebatlarıyla aynı olan Bloody A9 modelini göndermelerini istedim. Bloody A9 oyuncu faresi geldi ama ben bir türlü alışamadığım için direk kutusuna koydum duruyor. A4tech F5 oyuncu faresini halen aramaktayım. Paypal ödemesi kabul eden, Türk alışveriş siteleri veya ücretsiz kargo seçeneği olan yabancı alışveriş sitelerinde a4tech F5 oyuncu faresini satın alabileceğim bir yer varsa söylerseniz sevinirim.

Ayrıca elinizde kozmetik durumu iyi, lensi ve ayaklıkları sorunsuz bir F5 oyuncu faresi varsa neredeyse hiç kullanmadığım kutusu garantisi mevcut Bloody A9 oyuncu faresiyle takaslayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURAN™ Chatlac -- 6 Aralık 2014; 9:15:59 >

• eğer bahsettiğiniz mouse bu ise takas yapabiliriz yanında paketi açılmamış mouse altı için sticker lar duruyor garanti belgesi duruyor. alınma tarihi 20 haziran 2014 çalıştığım için 2 hafta paketini bile açmadım zaten üzerinde silinme vs yok cd si duruyor mouse 0 gibi hiç bir sıkıntı yok istanbul da oturuyorum
     a4tech F5 Alabileceğim yer var mı ?
  • DurBirDakika kullanıcısına yanıt
    Görsellerden anladığım kadarıyla sizdeki Klavye ve Fare setinden çıkan modeli. Bu model, ebat olarak X7 750 bh ve F5 ikilisine uyuyor. F5 modeli, 750BH'den farklı olarak kablosu kalın, ağırlığı ayarlanabiliyor ve V-track lense sahipti. Kablosu kalın veya ince olmasını pek önemsemiyorum, 750BH'deki ağırlık bana ideal geldiği için ağırlığın ayarlanabiliyor olması bana oyuncak gibi geliyor. Benim asıl merak ettiğim husus, bu modelde V-track lens mevcut mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sessiz çalışan mouse var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Mouse ' da dpi nedir arkadaşlar
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.