Şimdi Ara

A4Tech PK-635K Kamera Gece Çekimi BERBAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
12.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 gün önce 'Bimeks' den A4Tech Pk-635K markalı webcam'ı aldım . Eve gelip taktığımda belkide havanın yağmurlu olmasından dolayı çok kötü bi görüntü verdi.
    Bu yağmurlu hava biraz kafa karıştırıcı fakat .. Denemek için akşam taktığımda odada yanan lambadan başka hiçbirşeyi göstermemekde. İnternette bu cam ile ilgili okuduğum yorumlar çok pozitif hiç benim sıkıntımı yaşayan bir kullanıcı yorumuna rastlamadım.
    Win7 Ultimate kullanıyorum , acaba işletim sistemi ile ilgili bir problem olabilir mi ?
    Kamera flashsız (ışıksız) olduğu için geceleri iyi göstermemesi bunun doğal bir sonucu olabilir mi ?
    Eğer ürün hatalıysa , paketi olmadan bimeks bunu geri alır mı ? [ Fatura vs , herşey var ]

Değerli görüşlerinizi bekliyorum ..

• Düzelt butonunu göremedim ayrıca ürünün resmi ;
  • Acaba böyle gerçek kamerada olduğu gibi cam gibi bir görüntü falan mı bekliyorsun? Web cam sonuçta bu fazla şey beklememek lazım..

Ürün hatalıysa garantiye alır paketsiz değiştirme yapmazlar.
  • Sırf denklanşörü olmadığı için ( akşam sadece odadaki lambayı gösteriyor ) geceleri açılmıyacak mı bu kamera yani , yüksek görüntü kalitesi değil , kapkaranlık bi görüntü veriyor =)
    Yeni farkettim Amcap ayarlarında Low light seçeneği var tiklesem akşam etkisi olur mu acaba ?
  • Kardeş anlattığın kadarıyla çok kötü bi görüntüden bahsediyorsun. Bence bi arıza vardır kamerada. Ama kameranın verdiği görüntüyü gönderebilirsen sana problem olup olmadığını net bi şekilde söyleyebilirim
  • Abi geçen gün kamerayı düzelttim ( ne alakaysa format atınca düzeldi ) fakat 1 gün sonra yine aynı ayalarda olan kamera berbat çekime devam etti ..
    Örnekdeki resim bir gün önce bir gün sonra =)

1 gün sonra

• kardeşim Win7 den kaynaklanıyor bu problem uygun driver yüklemen gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Usta güzel görüntü çektiğim sistem xp idi zaten format atınca düzelmişti fakat anladımki işletim s'den değilmiş .. Çünkü 1 gün sona xp'dede aynı sorun meydana çıktı ? :(
  • Galiba 2 resim koymaya çalışmışsın.
    ilk resim gayet iyiymiş 2. resim de dediğin gibi hakkatten göstermiyor:) Hemde hiç:)
    Neyseki iyi-kötü farkını kendin görmüşsün artık. Mesele webcamde de değilmiş.
  • Neden webcam'da olmasın ? :D Aynı ayarlala 2 gün ard arda çekilen 2 resim ortada ne olduda böyle bozuldu bu görüntü ?
  • aynı sorunu ben yaşıyorum bu aralar a4 tech pk635m webcam vardı bende xp kullanırken çok net süper görüntüsü vardı windows 7 ultimate geçtim görüntü puslu sisli bulanık oldu yine onu sattım gittim a4 teck pk 5 aldım onun bir üst modeli ondada aynı görüntü var tahminim windows 7 için bu a4 tech camların driveri çıkmadı daha senin benim yüklediğimiz driverlerde sağda solda bulduğumuz yama driverler ondan böle gösteriyor betamı desem orjinal driverler değil sonuçta webcamın ışığı yok ondan olabilirmi demişsin bu camlar karanlık bir oırtamda dahi monitörün ışığıyla bile gündüz gibi parlak gösterir seni o yüzden ışıkla bir alakası yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cutrera -- 31 Ocak 2010; 0:06:20 >
  • Aynı sorun bendede var 2 gün önce electroworld den aldım windows 7 yüklü ışıklı ortamda aşırı karanlık gösteriyor bu gün iade edecem
  • A4Tech Kamera Karanlık Gösterme Sorunu Çözüm!!!

Karanlık gösterme sorunu kameranın pc driverından kaynaklanıyor. Driver nasıl düzelir bilmem ama şöyle bi çözümüm var ben kendim de bu şekilde kullanıyorum. Gayet güzel gösteriyo.

Öncelikle denetim masasından kameranın driverını kaldır daha sonra aygıt yöneticisine gir ordan da kamera driverını kaldır. Kameranın kablosunu bilgisayardan çıkar. Restart yap. Bilgisayar açıldıktan sonra kamerayı tak. Bilgisayar kendisi tanıyacak zaten kamerayı. Kamerayle beraber gelen yazılımı yükleme yoksa yine eskisi gibi olur. Yazılımsız kullan. Hiçbir sorun olmaz.
  • numboyun dediği vede gösterdiği gibi aynı sorun bende de var ne berbat cam bu yaa böle bide övüyorlardı napacaz hiç bilemiyorum bunun ayarlarını bize biri gönderse çok ii olur şimdiden teşekkürler.
  • o zaman ben windows 7 geçiş yapmayayım yada kamerayı değiştireyim ;)
    quote:

Orijinalden alıntı: ankaalper

Aynı sorun bendede var 2 gün önce electroworld den aldım windows 7 yüklü ışıklı ortamda aşırı karanlık gösteriyor bu gün iade edecem
  • Bu kamerayı seneler önce aldım , hala kullanıyorum. Modası geçti gibi birşey artık , çok daha iyileri var neden bunu tercih ettin. Bayağı eski bir model bu ..

Bu arada Amcap uygulamasından kameranın ayarlarını düzeltebilirsin. Aydınlık vb. ortama göre ayarlama yapabilirsin.
  • lanet olsun arkadaşlar ya aynı arkadaşın koyduğu örnek görüntü gibi kapkaranlık... tam kız düşmüştü ya. ben böle işin... bi çözüm bulun buna ya.. win 7 kullanıyom.. nerden yüklediysek anasını satim... driveri kaldırdım reset attım naptımsa olmadı.. var mı çözüm yolu bulan...
  • Arkadaşlar bi siteden uyguladığım sistemle bendeki sorun çözüldü. Öncelikle kamera sürücülerini kaldırın, kamerayı usb den çıkarın. Kurulum cd sinden sadece vp eye 6.0 ı kurun. pc akapatıp tekrar açın. webcamı usb ye takın bende sorun çözüldü umarım sizdede çözülür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.