Şimdi Ara

A4Tech PK-7MA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar slm A4Tech PK-7MA ben bu webcamı yarın gidip alacaktım.ama yorumları okuyunca soğudum.bu mdeli kullanan arkadaşlara sesleniyorum ne diosunuz alayımmı almayımmı sorunları çözebildinizmi?gece nasıl gösteriyor,flerosan yani beyaz ışık önemli faktörmü? bna karar vermemde yardım edin boşa para gitmesin değsin
    konu dağılmasın A4Tech PK-7MA kullananlar varsa bana bişeler yazsın karar vereyim

bu nu önermiyosanız...

A4tech Webcam PK635M mi alayım genelde herkes bundan memnun.bu model geceleyin ışıkar kapalı iken sadece monitörden çıkan ışıkla yeterli güzel görüntü gösterirmi....

apachemi piranha mı alayım karasız kaldmya:) benim için gece ışıklar kapalı iken sadece monitör çalışırken güzel göstermesi öenmli :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksoy -- 30 Nisan 2007; 2:10:56 >

• Geçen hafta piranha 5.0 webcam aldım.Bana biraz basit gibi geldi. O 5.0 mb neye dayanarak yazıyorlar bilmiyorum ama bana biraz abartılmış gibi geldi.Yine de fiyatına göre kullanılabilir bir ürün.
  • piranha nın 5.mega pikselli iki modeli var
    seninki ışıklımı ışıksız modelimi
    a4 techpk7 hakkında bilgisi olan yokmuuuu?
  • arkadaşım logitec in eski bi modeli vardı görüntü kötüydü, fly aldım oda kötü çıktı, a4 techpk7 aldım ama oda işe yaramz çıktı gidip paraya kıyıp 150 ytl philips aldım en kötüsü çıktı, deli oldum ya en sonunda gidip A4tech 635 aldım varya miss gibi en neti, bir de apachi var arkadaşımda oda iyidir ama ışıkları sönmüyor açıp içinden lambaları kopardı halletti sorunu..

bu gün burada bi arkadaş aldı bir tane quince 5031 aldı kötüdür o yaramaz dedim adama bi açtı gayet iyiydi
  • atech 635 modeli gece ışıklar kapalıyken monitörün ışığıyla nasıl gösteriyor bilgi verirmisin.ben genelde gece kullncamda
  • a4tech pk7ma rezalet kesinlikle uzak dur renkleri doğru göstermiyor gece tam bir felaket...apache awc 550 bunun yanında hd tv gibi kalıyor.....pk7ma dan uzak durun
  • sağolun iyiki almamışım piranha tarantula X 5.0mp modelini aldım.ilk efa kamera kullanıyorum kalitesi hakkında bilgi veremiycem üngece ışıklar kapalıyken sadece monitörün ışığıyla ve kameranın üzerinde olan 8 şıkla kullandım işte başka kamera görmediğim için yorum yapamıyorum.mesela benim telefonum yeşil veyada masa saatini yüzümün yanına koyduğumda net bir şekilde gözüküyor daha yeni kullnadıkça yazarım artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a4 Tech x7 Mause Sorun !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.