Şimdi Ara

A4tech x7 mi steel series kana mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Counter strike oyunu için mouse alıcam ama daha rahat oynıyabilmemi saglıyabilicek bir mouse almayı düşünüyorum sizce a4tech x7 mi yoksa steel series kana mı han gisiyle daha rahat oynarım ? steel bana cok klasik geldi sizce hangisi ?

• +güncel
  • NEDEN A4 TECH İLE DİĞER MARKA OYUN MOUSE LARI KIYASLANIR OLDU ACABA ?
    ARD ARDA A4 TECH Mİ ŞU MU, A4 TECH Mİ DİĞERİ Mİ DENİLİYOR.

A4 TECH ALIN. ÇOK GÜZEL, KALİTELİ VE UYGUN FİYATLI OYUN MOUSE U. TAVSİYE EDERİM HERKESE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bediralkan -- 17 Temmuz 2012; 14:15:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bediralkan

NEDEN A4 TECH İLE DİĞER MARKA OYUN MOUSE LARI KIYASLANIR OLDU ACABA ?

A4 TECH ALIN. ÇOK GÜZEL, KALİTELİ VE UYGUN FİYATLI OYUN MOUSE U. TAVSİYE EDERİM HERKESE.

he he 1-2 ay sonra yapıştırılan bölgeler atmaya başlayınca uygun fiyatı görürsün yada "aniden" kablolar koparsa.sol tıkla bir kez tıkladığında her fare 2 kez tıklıyor zaten ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: drum_god

quote:

Orijinalden alıntı: bediralkan

NEDEN A4 TECH İLE DİĞER MARKA OYUN MOUSE LARI KIYASLANIR OLDU ACABA ?

he he 1-2 ay sonra yapıştırılan bölgeler atmaya başlayınca uygun fiyatı görürsün yada "aniden" kablolar koparsa.sol tıkla bir kez tıkladığında her fare 2 kez tıklıyor zaten ;)

dostum 2 yılı aşkındır a4 tech mous kullanıyorum ne çift tıklama sorunu oldu nede üzerindeki desenin soyulması gibi sorun oldu.fare üzerindeki kaplama sorunu elinizin terinde bulunan asitlerle alakalı bişey(tabiki kaplama kalitesi dayanıklılığı arttırır ama en fazla bi süre daha geciktirir)
    sonuçta 100+tl deki death adder in de yanları soyulabiliyo g9x inde üzerindeki kaplama soyulabiliyo. ama bu demek değilki a4 tech çok kaliteli bi mous.
    bana göre a4 ün zayıf yönü sensörü yeterince iyi değil. özellikle yüksek dpi larda kullanırken ani hareketlerimde saçmalayabiliyo. bide bana çok ergonomik gelmiyo ama bu kişisel bi sorun.

• Teşekkürler tavsiyeleriniz için karar verdim x7 alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gameextra

Teşekkürler tavsiyeleriniz için karar verdim x7 alıyorum

g300 al a4leri f/p da ezer
  • quote:

quote:

Bu gün teknosaya gittim ona baktım pek hoşuma gitmedi :(
  • quote:

quote:

quote:

Bu gün teknosaya gittim ona baktım pek hoşuma gitmedi :(

ne hoşuna gitmedi? şunnu söyleleyim optik mouselar fpsde laserlerden daha iyi performans verir ;)
  • Görünüş ve konfor açısından yarın spariş vericem zaten
  • Tam spariş edicekken aklıma kana geldi kararsız kaldım yav kana daha profesionel gibi sizce p/façısından hangisi daha iyi kana fiyatına göre iyimi sizce

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-steelseries-kana-gaming-mouse-93504700/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3xpl0s10n -- 18 Temmuz 2012; 16:25:45 >
  • Kana modelini denemedim ama stell series'in sensei modelini denemiştim tuşları aşırı hassas CoD falan oynayamadım. Logitech G500'ü neden düşünmüyorsunuz? Kana'dan daha ucuz ve bana göre çok daha iyi. X7 piyango gibi mouse herkese aynı kalitede çıkmıyor sanki ürünü farklı yerlerde üretip aynı yerde satışa gönderiyorlar gibi.

Bana sorarsanız Logitech G500, fiyatı fazla geliyorsa G300. Ama tarafsız yaklaşayım olaya G300'ün malzemesi G500 kadar güven vermedi bana fakat X7'den daha sağlam olduğunu anında hissettirdi.
  • quote:

Tam spariş edicekken aklıma kana geldi kararsız kaldım yav kana daha profesionel gibi sizce p/façısından hangisi daha iyi kana fiyatına göre iyimi sizce

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-steelseries-kana-gaming-mouse-93504700/detay

Daha önce oynadığın mouse lara göre değişir. Eğer x7 tarzı daha tombul daha yüksek mouselar seviyorsan pek uygun değil. Şahsen daha önce Sidewinder ve X7 XG-760 ile oynadım ve onlardaki başarıyı alamadım. Ayrıca X7 serisinden de XG-760 baya başarılı ancak kablosuz olduğu için oyunun ordasında gitme olayı var. Alıcaksan mouse tipleri ayrı olan DeathAdder, G500, Kana ya da EC2 eVo al derim. Hepsinin ele oturma şekilleri farklı o yüzden tek tek bakıp veya deneyip senin karar vermen gerekir.

• x7 yi yerden yere vurmussunuz napıyorsunuz? x7 100tllik mouselardan bile daha iyi denedim biliyorum suan x7 var. eger para bolsa razer bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeCommander

x7 yi yerden yere vurmussunuz napıyorsunuz? x7 100tllik mouselardan bile daha iyi denedim biliyorum suan x7 var. eger para bolsa razer bakın.

X7 aldım . Ama kanayıda kafama koydum kanada alıcam :D
  • X7 o kadar da kötü bir mouse değil fiyatına göre iyi iş çıkartır. Hayırlı olsun. Steelseries elbette daha iyidir fakat imkan dahilinde ilk nokta atışı alınacak X7 bence. profesyonel ligde Logitech derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.