Şimdi Ara

A5 COUPE 1.8 TFSI alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
25.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konuyu henüz okumadım arabayıda kullanmadığım için birşey diyemem lakin aracın dış görünüşü bana göre mükemmel 4 kapılarını at çöpe ama coupe'lar gerçekten çok güzel
  • Hocam A4 1.8 TFSI abimde vardı,yakıt olarak 1.6 lardan çok fazla bir farkı yok,hatta ş.içinde ortalama 1 litre fazla yakaarsın,ş.arasıda o farkı kapatırsın.
    Son sahibi kesinlikle olmazsın,TDI olsa satman kolay olur ama 2.elde hertürlü o aracı satarsın.
    Hayırlı olsun.
  • Olay yakıt degılkı bence arac cok hantal ben denedım kullandım a3 1.8tfsi bile surunurken a5 yerınde sayar ayrıca 1.8tfsı ıcınde hıc ucuz degıl 80.000tl
  • benim araç hakkında hiçbir bilgim yok ama sadece konuşmuş olmak için konuşuyor olacaksam şunları söylemek isterim;

1) 1.600 Tl kaza kaydından bir şey olmaz. Bu bedele ne olabilir ki? Şaseden darbe mi alacak 1600 TL ye..
    Ufak bir olaydır.. Kazası sıkıntı değil..

2) Bu aracın 1.8 olmasından dolayı vergisi var,

3) Değerinin yüksek olmasından dolayı kasko bedeli var..

4) bakımı var..

5) araç 5 yaşında ve siz de aldığınızda 5 yıl binseniz satarken 10 yaşında araba olacak...

6) vs. vs..

sonuç olarak hesap kitap işi bunları ortaya çıkarıyor.. Gönül işi olarak bakarsak da hakikaten al diyesi geliyor insanın...

sınıfı ve kalitesi aynı olmayabilir ama bence vereceğiniz paraya daha başka coupe araçlar bakılmalı diyorum..

Tabi ki nihai karar sizin.

İyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 28 Şubat 2013; 23:15:11 >

• bence 80 bin e güzel araç...
    her yer 3.20d kaynıyor bu aracın farkı var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

65e pert kayıtlı bile yok ki hocam ya.Zaten çoğunda araçların hasar kaydı var bu aralarından en temiz olanı.

Bir de 320d ile bu aracın tasarımı karşılaştırılamaz.Karşılaştırmak gerekirse 320d coupe ile karşılaştırmak gerekir onların da 2. elleri çok berbat durumda.Hep çok binilmş bakımsız araçlar.

@26_____ ;ödemeleri sahibi yapınca yine hasar kaydına geçiyor mu ki?A3 için PM attım.

haklısınız hocam 320cd genelde 2.eli sıkıntılı
    içinize sinmişse kaçırmayın derim hocam
  • Hasar kaydının gözükmemesi pert durumda çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam sadece çarpma yazar ama tutar olmaz bence soruşturun derim

Ayrıca audi yerine coupe bmw daha iyi hani
  • Hep coupe hem benzinli hem manuel. Uzun süre binilecekse alınabilir
  • Yekili serviste yapılan bir işlem sonucu çıkan 1.600 TL lik kayıt hiç bir şey değil araç hakkında başka bir sorun yoksa.
  • eski a5 kullanıcısıyım, tavsiyem alma yönünde olacak çünkü
    *kazalı demişsiniz
    *1.8 yaktığı gibi yürümüyor
    *manueli tutulmuyor
  • Bu arabaların 2.0 motoruyla ilgili yağ yakma olayını bende daha önce 1-2 yerde okuduğumu hatırlıyorum. İyi araştırmak lazım tabi. 1.8 Tfsi motorda aslında yeterli denebilir. Tabi şöyle bir şey var birazda, aracın tasarımı gerçekten çok iddialı ve tabi insan bindiği zaman çok yüksek performans bekliyor. Böyle düşünen biri için kasaya 300-400 hp bir makine gerekir ama T.C şartlarında böyle motorlu aracı yürütmekde zor olur.

160 Ps ideal aslında, çok yakmaz, hemde aracın şekli çok hoş .

Yanlız şunu belirteyim, Audi A3'e lpg'li biniyormuşsunuz ya , buradan lpg'ye karşı ön yargılı olmadığınız belli oluyor, bu araçlarda FSİ sistemi olduğu için normal sıralı sistem olmuyor, bunlara özel bir lpg kiti takılıyor direkt enjeksiyona uygun onlar T.C'de sanırım az markada var ve galiba daha pahalılar. Onu bir araştırmak lazım.

Sizin aracı kaça sayıyorlar bide adamlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

Hasar kaydının gözükmemesi pert durumda çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam sadece çarpma yazar ama tutar olmaz bence soruşturun derim

Ayrıca audi yerine coupe bmw daha iyi hani

Pert durumunda bir kere başıma gelmişti ağır hasarlı yazıyordu.Araç rehinli olduğundan pert olsa parasını geri alır kredi borcunu kapatırdı diye düşünüyorum.

@0ldskool ; Manuel ben ayrıca istiyorum zaten buna mukabil tabi ucuz olmasını da beklerim.Kaza kaydı 1600TL lik bir hasar.Bu kadar büyütülecek bir şey olduğunu düşünmüyorum rehinli ve kaskolu bir araç için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

Bu arabaların 2.0 motoruyla ilgili yağ yakma olayını bende daha önce 1-2 yerde okuduğumu hatırlıyorum. İyi araştırmak lazım tabi. 1.8 Tfsi motorda aslında yeterli denebilir. Tabi şöyle bir şey var birazda, aracın tasarımı gerçekten çok iddialı ve tabi insan bindiği zaman çok yüksek performans bekliyor. Böyle düşünen biri için kasaya 300-400 hp bir makine gerekir ama T.C şartlarında böyle motorlu aracı yürütmekde zor olur.

160 Ps ideal aslında, çok yakmaz, hemde aracın şekli çok hoş .

Yanlız şunu belirteyim, Audi A3'e lpg'li biniyormuşsunuz ya , buradan lpg'ye karşı ön yargılı olmadığınız belli oluyor, bu araçlarda FSİ sistemi olduğu için normal sıralı sistem olmuyor, bunlara özel bir lpg kiti takılıyor direkt enjeksiyona uygun onlar T.C'de sanırım az markada var ve galiba daha pahalılar. Onu bir araştırmak lazım.

Sizin aracı kaça sayıyorlar bide adamlar?

Teşekkürler hocam yorumlarınız için.Araçtan babam sayesinde zaten çoktan vazgeçtim.O da zaten son sahibi olursun muhabbeti.1.8 TFSI yakıt vergi yönünden makul geliyor.Chip ile bu sorun halledilir diye düşünüyorum.LPG yanlısı biriyim ancak FSI motor için olan kitler hem pahalı hem yeterli tasarrufu sağlamıyorlar.Beni aracı sayacakları fiyat için PM attım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.