Şimdi Ara

A5 COUPE 1.8 TFSI alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
25.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Az çok biliyorsunuz hitler motorlu LPGli A3 Sportback kullanıyorum.A5 hayalimdeki araba.2008 Temmuz trafiğe çıkışlı 29.000km de bir A5 1.8 TFSI coupe buldum.Bixenon deri döşeme var.Araç benim de istediğim gibi manuel.Fotoğraflardan temiz gözüküyor.5664 sorgusunda 3 adet kazası var.Birincisi cihaz çalınması 600TL.Diğer iki hasar 1 gün arayla kayda girilmiş ve bir tanesi için 1600TL hasar yazarken diğer için bir değer belirtilmemiş.Sahibiyle konuştuğumda aynı kazadaki hasar kayıtları diyor.Neden 2 adet ayrı ayrı girildiğini o da anlayamamış.Araç rehinli.Rehinli olduğundan dolayı mecburiyetten kaskolu ve kaskolu araba da yetkili servis dışına çıkmaz diye düşünüyorum.Doğuş Oto'dan işlem raporlarına kolaylıkla ulaşırız sahibi de aynı şekilde söyledi tahminime göre önem arz edecek bir kazası yok.80bin TL fiyat istiyor belki benim A3 ile takas düşünebilecek.

Sizce bu araç alınır mı?Yoksa hem coupe hem benzinli olmasından dolayı son sahibi olur muyum?

Benzini fazla dert etmiyorum uzun yolda 8 litre yaksa benim için yeterli.

Bir de bu araç için özellikle dikkat etmem gereken bir konu var mıdır?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Audi A5 Coupe 1.8 TFSI: Alınır mı?

Audi A5 Coupe 1.8 TFSI, şık tasarımı ve güçlü performansı ile dikkatleri üzerine çeken bir otomobil modelidir. Bu model, 2017 yılında üretimine başlanmıştır ve orta sınıf lüks coupe segmentinde yer almaktadır.

A5 1.8 TFSI'ın Motoru

A5 1.8 TFSI, 1.8 litre hacimli, turbo beslemeli bir dört silindirli motora sahiptir. Bu motor, 190 beygir güç ve 320 Nm tork üretmektedir. Motorun TFSI teknolojisi, daha düşük yakıt tüketimi ve daha yüksek performans sağlamaktadır.

Performans ve Sürüş Deneyimi

Audi A5 Coupe 1.8 TFSI, 0-100 km/s hızlanmasını 7,3 saniyede gerçekleştirebilmektedir. Otomobilin azami hızı ise 245 km/s'dir. A5 1.8 TFSI, dengeli sürüş dinamikleri ve hassas direksiyon sistemi ile virajlı yollarda keyifli bir sürüş deneyimi sunmaktadır.

Donanım Seviyeleri ve Özellikler

A5 1.8 TFSI, üç farklı donanım seviyesiyle sunulmaktadır: Sport, Design ve S line. Standart donanım özellikleri arasında LED farlar, 18 inç alaşım jantlar, deri döşeme, elektrikli ve ısıtmalı ön koltuklar, bilgi-eğlence sistemi ve sürücü destek sistemleri yer almaktadır.

Kullanıcı Yorumları

A5 1.8 TFSI sahiplerinin yorumları genellikle olumludur. Kullanıcılar, otomobilin şık tasarımı, güçlü performansı, güvenli sürüş dinamikleri ve konforlu iç mekanından övgüyle bahsetmektedirler.

Sonuç

Audi A5 Coupe 1.8 TFSI, orta sınıf lüks coupe segmentinde güçlü bir seçenektir. Şık tasarımı, güçlü performansı, dengeli sürüş dinamikleri ve zengin donanım özellikleri ile A5 1.8 TFSI, lüks ve heyecan verici bir sürüş deneyimi arayanlar için değerlendirilmesi gereken bir modeldir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aklıma şu keldi eğer hatalıysa sanırım iki ödemeyide a5 sahibi yapmış ilk aklıma gelen.

araba hoş güzel ama bnm tavsiyem 1.8 tfsi yerine bmw 3.20d diorum şahsi fikrim .

bu arada a3 e ne düşünüyosunuz bnde arıorum a3 ama
  • kuzenimde var a5 1.8 tfsı coupe güzel araç al derim ama 2008 model için çok istemiyormu ya ben geçenlerde sahibindende 65 e gördüm iyi araştırdınız mı ? güzel araç alınır
  • 65e pert kayıtlı bile yok ki hocam ya.Zaten çoğunda araçların hasar kaydı var bu aralarından en temiz olanı.

Bir de 320d ile bu aracın tasarımı karşılaştırılamaz.Karşılaştırmak gerekirse 320d coupe ile karşılaştırmak gerekir onların da 2. elleri çok berbat durumda.Hep çok binilmş bakımsız araçlar.

@26_____ ;ödemeleri sahibi yapınca yine hasar kaydına geçiyor mu ki?A3 için PM attım.
  • son sahibi olmazsınız. her şeyi kayıt altında olduktan sonra, bmw hastalarına bile satabilirsiniz.

alınabilecek bir araç ama 80.ooo lira verip, üzerine bir de yakıt masrafına girmek biraz garip geliyor bana.

tamam, coupe olmasından dolayı fiyat normal ama yine de -belki de dizelci olduğumdan dolayı - sıcak bakamıyorum benzinli araçlara.

ama sizin için biçilmiş kaftan gibi duruyor.

opsiyonlar da yeterli ise, size uygun bir araç gibi.
  • 1.8 zaten alınmaz

2. zaten 1.8tsı hıc tutmayan bır motor a5 bırde kazası var sıkıntı yasarsanız
  • 2.0 TFIS motorlar yağ yakıyor diye biliyorum.Dizel de pek sevmiyorum tabi aynı fiyata verseler tabi alırım ama :)

Kazası sonuçta 1600 TL.Serviste halledildiği için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum..

Bu gidişle sanırım yeni kasa A4 alacağım sıfır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Passat b5.5 alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

2.0 TFIS motorlar yağ yakıyor diye biliyorum.Dizel de pek sevmiyorum tabi aynı fiyata verseler tabi alırım ama :)

Kazası sonuçta 1600 TL.Serviste halledildiği için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum..

2.0 tfsi yakıyor canım eger vergısı sana sıkıntı cıkarmazsa 3.0tdi lra bakabılırsın ama o 1.8 motor cok gucsuz kalıyor o kasada
  • aman ha uzak dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

quote:

2.0 TFIS motorlar yağ yakıyor diye biliyorum.Dizel de pek sevmiyorum tabi aynı fiyata verseler tabi alırım ama :)

2.0 tfsi yakıyor canım eger vergısı sana sıkıntı cıkarmazsa 3.0tdi lra bakabılırsın ama o 1.8 motor cok gucsuz kalıyor o kasada

Anladım hocam.3.0TDI bana fazla gelir 2.0TDI olarak ta temiz araç neredeyse bulmak imkansız.
  • quote:

quote:

quote:

Anladım hocam.3.0TDI bana fazla gelir 2.0TDI olarak ta temiz araç neredeyse bulmak imkansız.

20 tdi da dusunme 143 ınanılmaz hantal kafayı yersın makyajlı kasada 177hp lık var turbo basıncı arttırıldı mazot pompası degıstı yazılımsal degısıklık var sanzıman oranları farklı onu dusunebılırsın ancak 143 luk sakın dusunme

• quote:

quote:

quote:

quote:

20 tdi da dusunme 143 ınanılmaz hantal kafayı yersın makyajlı kasada 177hp lık var turbo basıncı arttırıldı mazot pompası degıstı yazılımsal degısıklık var sanzıman oranları farklı onu dusunebılırsın ancak 143 luk sakın dusunme

Peki hocam ekonomiyi biraz daha toplayalım da seni 2.0TDI A4 177 için yine rahatsız edebilirim.

Teşekkür ederim tüm yardımcı olan arkadaşlarıma.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki hocam ekonomiyi biraz daha toplayalım da seni 2.0TDI A4 177 için yine rahatsız edebilirim.

Teşekkür ederim tüm yardımcı olan arkadaşlarıma.

Sımdıden hayırlı olsun arkadasım o zaman

• quote:

Sizce bu araç alınır mı?Yoksa hem coupe hem benzinli olmasından dolayı son sahibi olur muyum?

kazalı,1.8,benzinli,coupe,80 bin lira para.
    Sence şu bileşkeden 2. el muhabbeti çıkar mı?
    Yani bunu gerçekten düşündün mü son sahibi olmam yihee diye.
    Merakımdan soruyorum cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

kazalı,1.8,benzinli,coupe,80 bin lira para.
    Sence şu bileşkeden 2. el muhabbeti çıkar mı?
    Yani bunu gerçekten düşündün mü son sahibi olmam yihee diye.
    Merakımdan soruyorum cidden

Kazalı da 1600TL masraflı bir kaza.Rehinli olduğundan her şey ortada olacaktır zaten.

Son sahibi olma ihtimalim zaten vazgeçiriyor beni araçtan..

• quote:

Son sahibi olma ihtimalim zaten vazgeçiriyor beni araçtan..

güzel istersen başka şeyler tartışalım 80k için,hani daha gerçekçi böyle.
  • 1600 lira nedir ki yahu,araba Doğuş bakımlıysa kayıtlarından bakıverin.
    Araba kazalı oluverdi 1600 liralık hasarla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

1600 lira nedir ki yahu,araba Doğuş bakımlıysa kayıtlarından bakıverin.

bende kesınlıkle o araca kazalı gozuyle bakmam ancak tutmayan motor ve tramer kayıdı bır araya gelınce gercekten elınden cıkartırken deger kaybını arttırır guvenebılıyorsa kendısıne bence o kazanın mahsuru olmaz
  • quote:

65e pert kayıtlı bile yok ki hocam ya.Zaten çoğunda araçların hasar kaydı var bu aralarından en temiz olanı.

Bir de 320d ile bu aracın tasarımı karşılaştırılamaz.Karşılaştırmak gerekirse 320d coupe ile karşılaştırmak gerekir onların da 2. elleri çok berbat durumda.Hep çok binilmş bakımsız araçlar.

@26_____ ;ödemeleri sahibi yapınca yine hasar kaydına geçiyor mu ki?A3 için PM attım.

suçlu sensen senn kaskondan ödenir ve gözükür bi sigortacıya sorsan sanırım daha iyi bilgi alabilirsin pm aldı cvp landı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

1600 lira nedir ki yahu,araba Doğuş bakımlıysa kayıtlarından bakıverin.

bende kesınlıkle o araca kazalı gozuyle bakmam ancak tutmayan motor ve tramer kayıdı bır araya gelınce gercekten elınden cıkartırken deger kaybını arttırır guvenebılıyorsa kendısıne bence o kazanın mahsuru olmaz

Tamam abi ucuz alınır,ucuza satılır.
    Ben bir Audi'nin son sahibi olunacağına inanmıyorum. Ne Saab'lar satılıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.