Şimdi Ara

A6 vs. 320d (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aizawa

Ya hocam kusura bakmayin şimdi burada yazacaklarimi kendimi ovmek icin yazmiyorum.

Oncelikle tum mesajları okumamissiniz. Bosnada yasiyorum. O yüzden butce belirtmedim. Ilan koy dedi arkadaslar bosnakcs bilen cikmaz dedim. Burdan anlardiniz okusaniz.

Cok şükür durumum iyi. Aylik maasim 15.000 liranin üzerinde. Bunun her ay yarisini hic dokunmamak kaydi ile kenara koyuyorum. Kalan paradan arttirdigim para ile aliyorum. Yoksa Türkiye'de de o arabalari rahatlikla alacak birikimim var. Ama son konularima bakarsan Türkiye'de fiestaya bindigimi görürsün.

Son olarak alacagim arabalar trde 100.000 lira olabilir. Ama burada o a6 40.000 320d 45000. O yüzden soruya cevap verecekseniz konuşun vermeyeceksiniz susmaniz daha iyi olur

Konuyu açtığın mesajda belirtmediğin önemli kriteri,dolaylı yollardan anlamamızı bekliyorsun e tabi sende haklısın bosna forumu burası.

gördüm alttaki mesajında Boşnakça bla bla yazıp bosnada yaşadığını,çalıştığını anlatmaya çalışıyorsun yani? vay be iyi iyi neyse kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• A6 varken 3.20 ne ola ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hocam neyse sen cevap vermissin de diger arkadaşın gazina gelmişsin arada. Cok basit bisi sordum soruda yakin paralara su ikisinden hangisi die. Diger arkadaş yok zengin görünmeye çalışma yok bütçe zorlama bilmem ne. Ne gerek var bunlara şimdi varsa fikrin söylersin yoksa okur gecersin. Haksiz miyim yani

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

quote:

Orijinalden alıntı: aizawa

Ya hocam kusura bakmayin şimdi burada yazacaklarimi kendimi ovmek icin yazmiyorum.

Oncelikle tum mesajları okumamissiniz. Bosnada yasiyorum. O yüzden butce belirtmedim. Ilan koy dedi arkadaslar bosnakcs bilen cikmaz dedim. Burdan anlardiniz okusaniz.

Cok şükür durumum iyi. Aylik maasim 15.000 liranin üzerinde. Bunun her ay yarisini hic dokunmamak kaydi ile kenara koyuyorum. Kalan paradan arttirdigim para ile aliyorum. Yoksa Türkiye'de de o arabalari rahatlikla alacak birikimim var. Ama son konularima bakarsan Türkiye'de fiestaya bindigimi görürsün.

Son olarak alacagim arabalar trde 100.000 lira olabilir. Ama burada o a6 40.000 320d 45000. O yüzden soruya cevap verecekseniz konuşun vermeyeceksiniz susmaniz daha iyi olur

Konuyu açtığın mesajda belirtmediğin önemli kriteri,dolaylı yollardan anlamamızı bekliyorsun e tabi sende haklısın bosna forumu burası.

gördüm alttaki mesajında Boşnakça bla bla yazıp bosnada yaşadığını,çalıştığını anlatmaya çalışıyorsun yani? vay be iyi iyi neyse kolay gelsin

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _magnetar_ -- 8 Nisan 2016; 23:49:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

quote:

Orijinalden alıntı: LOSTMAN'

premium araç, yüksek gelire sahip insanların kalemidir. sırf biraz zengin goruneyim, dikkat çekeyim diye alınmasına karşıyım. zamanında okuduğum ve beni çok etkileyen bir söz vardır, zengin olmak zengin görünmekten daha kolaydır.
    kapılarına 300k üzeri araç çekebilecek cevrem ve akrabalarım var. ancak bakıyorum bütçelerinin çeyreğinin çeyreği kadar etmeyecek araçlara biniyorlar.
    simdi bu yazıyı niye yazdım, illa hayatınızın merkezine lüks araç sahibi olmayı koymayın. hele hele saygı görmek ve itibar sahibi olmak için hiç almayın. zaten itibarı kendi karakteriniz ile goremiyorsaniz sorunu sahip olduğunuz şeylerde değil, kendinizde arayın.

soruya gelirsek, bir nevi cevabı verdim ancak tavsiyem nedir onu da belirteyim, bütçenizi bu kadar zorlayacak durumda olduğunuz besbelli. bu nedenle benim Görüşüm, butcenizi kasmayacak seçeneklere yönelmeniz. zengin olmak zengin görünmekten daha kolaydır çünkü

+ olarak bütçenizi belirtmemişsiniz sanırım oysa ki 5-6 yaşında arabalara 100 küsür vermek yerine çok daha genç veya sıfır lakin alman amblemi olmayan araçlarada yönelebilirsiniz. Derseniz ki benim 2011-2012 model araçlara ilgim var o yüzden bunları seçtim, o zaman 2011 model eski kasa a6 yerine , nispeten daha güncel kasalı 320d yi öneririm.

Şimdi şöyle bir olay da var, premium araç alacak olan kişi, degil 5-10 bin liralık farka, 50 bin liralık farka bile aldırış etmemeli. çünkü sen zaten zengin sınıfına giriş yapmaktasın bundan böyle ne yakıt parası, ne bakim masrafları, ne ekstra masraflar hic birşey seni etkilememeli. bunlar senin için artik küçüğünde küçüğü masraflar olmalı. yani bu seviyeye gelmiş olman gerekiyor.

Ancak sen kalkar 5 bin 10 bin liralık farka değer mi, diye sorarsan kusura bakma ama kişiliğin,karakterin ile dolduramadığın boşluğu artık dünya malinda aramaktasindir. mütevazı bir araç alip, gelir düzeylerini artırmak en mantıklı yol bu noktada. kuruş hesabı yapılıp alınan premium araçtan her türlü mantıklıdır

• a6 nın km 200.000 olsa 320 derdim ancak a6 burda çok avantajlı
  • Adam aracı burdan almayacak ona göre yorum yapmak lazım, audu quatro değilse ben almam, öndrn çeker araçta fazla tork ve bgde araç sapıtıyor, gaza yükşenince kafasına göre gidiyor o iş beni deli ediyo şimdi millet esp falan filan diyicekte, f30 320d alın otomatik olanından bence ed burda yok onun için nasıldır bilemem.

• Hocam sen okudugunu anlamıyorsun herhalde. Premium dedigin araba senin Türkiye'de premium. 3 serisi a6 bunlarin esamesi okunmuyor burada. Türkiye'de 320 alınan paraya burada x4 x5 satiyorlar.

Ben zaten soruda az para koyup kenara a6 mi alayım mı demisim yoksa karar veremediğimden özelliklerini yazip hangisini alayim mi demisim? Bir de ne kullanıyorsun araba olarak merak ettim. Premium da premium deyip duruosun

• ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Simdi zaten altimda 1 serisi var bu onden çekiş cok karıştırıyor kafami esas. Cok alıştım arkadan itise. Bir de dtc kapatınca yanlamasi fena zevkli. A6da nasil olacak o is hic bilmiyorum

• Passat al bence

• Alıcaksan 320d 184 hp olanı al .

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.