Şimdi Ara

A6 vs. 320d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi parayı denkledim. arabayı önümüzdeki ay alıyorum. tam a6'da kafayı netlemiştim ki 320d ilanı koydular bir tane. çok kararsız kaldım napsam.

a6 2011 model. 110.000 km. 2.0 tdi 177 hp. muazzam dolulukta. sunroof, cc, xenon, led navi vs vs.

2012 f30 320d Efficient Dynamics . 140.000 km. 2.0 161 hp. bu da güzel dolulukta. a6'dan tek eksiği sunroof ve navi.

fiyat olarak türkiye piyasasına kıyasla inanılmaz az bir fark var arada. haa pahalı olan 320d. siz olsanız hangisini alırdınız?

bir de 320d ile 5 kişi 10 saat yol a6 kadar rahat olmasa da yapılır değil mi? bence yapılır.

• Hocam a6 kesinlikle daha mantıklı biri 140 biri 110 binde donanımları söylemiyorum bile f30 hem bir alt segment hem düşündüğünüz kadar iyi de değil a6 kesinlikle daha iyidir bir üst segment çünkü ben a6 diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toxicated kullanıcısına yanıt
    ya hocam o konuda haklısın ama a6 eski kasa oluyor. f30 yeni kasa. a6 çok güzel yayla gibi araba ama f30 da görüntü olarak çok üstün. bir de 30 yaşındayım bana ağır kaçar a6 diye de korkuyorum.
  • Konfor ve yalıtım konusunda a6 daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aizawa

Arkadaşlar şimdi parayı denkledim. arabayı önümüzdeki ay alıyorum. tam a6'da kafayı netlemiştim ki 320d ilanı koydular bir tane. çok kararsız kaldım napsam.

a6 2011 model. 110.000 km. 2.0 tdi 177 hp. muazzam dolulukta. sunroof, cc, xenon, led navi vs vs.

2012 f30 320d Efficient Dynamics . 140.000 km. 2.0 161 hp. bu da güzel dolulukta. a6'dan tek eksiği sunroof ve navi.

fiyat olarak türkiye piyasasına kıyasla inanılmaz az bir fark var arada. haa pahalı olan 320d. siz olsanız hangisini alırdınız?

bir de 320d ile 5 kişi 10 saat yol a6 kadar rahat olmasa da yapılır değil mi? bence yapılır.

30 yaşta neden ağır kaçsın? 3.20d 184 bg değil mi? ben mi yanlış biliyorum. İlanlara baksak daha sağlıklı yorum yapılabilir.
  • 320d ed 163hp , manuellerin vites oranı 184lük manuele göre daha uzun, otomatikleri aynıdır muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 8 Nisan 2016; 17:22:15 >
  • A6 çok daha mantıklı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A5 vs A6
    12 yıl önce açıldı
    Mercedes E250 vs Audi A5
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • F30 320d'ler 184 Hp yahu.

• Sheldon-Cooper S kullanıcısına yanıt
    yok hocam değil. ed olunca dizelde 161 yada 163 beygir. ilanları koymadım çünkü kimsenin boşnakça bildiğini düşünmüyorum
  • hertürli a6 alınır ben olsam şahsen a6 alırdım
  • Ben A6'yı tercih ederdim.
  • iki ilandan ziyada quattro ve zf8 seçeneklerine yoğunlaşın. a6 quattro seçeneği bakın yoksa zf8 li bmw derim. bahsettiklerinizin ikisinide eleyin.
  • Sunroofsuz bmw
  • Sunroof suz BMW alan varmıymış o zamanlar?

• ikisi cok farkli konseptler hani a6 mi 5 kasami desen anlarimda biri agir digeri spor.

• quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Sunroof suz BMW alan varmıymış o zamanlar?

hocam arabaya tr fiyatı olan 100.000'i versem ben de isterdim sunroof olsun ama yarısından aza alacağım için en son tercihim sunroof.

zaten bu forumun sunroof takıntısını hiç anlamadım.
  • E46 320d: 136hp 280nm ve 150hp 330nm
    E90 320d: 163hp 340nm 177hp 350nm
    184hp 380nm 163hp 360nm(ed)
    F30 320d: 184hp 380nm 163hp 380nm(ed)
    190hp 400nm 163hp 400nm(ed)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 8 Nisan 2016; 19:24:10 >
  • premium araç, yüksek gelire sahip insanların kalemidir. sırf biraz zengin goruneyim, dikkat çekeyim diye alınmasına karşıyım. zamanında okuduğum ve beni çok etkileyen bir söz vardır, zengin olmak zengin görünmekten daha kolaydır.
    kapılarına 300k üzeri araç çekebilecek cevrem ve akrabalarım var. ancak bakıyorum bütçelerinin çeyreğinin çeyreği kadar etmeyecek araçlara biniyorlar.
    simdi bu yazıyı niye yazdım, illa hayatınızın merkezine lüks araç sahibi olmayı koymayın. hele hele saygı görmek ve itibar sahibi olmak için hiç almayın. zaten itibarı kendi karakteriniz ile goremiyorsaniz sorunu sahip olduğunuz şeylerde değil, kendinizde arayın.

soruya gelirsek, bir nevi cevabı verdim ancak tavsiyem nedir onu da belirteyim, bütçenizi bu kadar zorlayacak durumda olduğunuz besbelli. bu nedenle benim Görüşüm, butcenizi kasmayacak seçeneklere yönelmeniz. zengin olmak zengin görünmekten daha kolaydır çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: LOSTMAN'

premium araç, yüksek gelire sahip insanların kalemidir. sırf biraz zengin goruneyim, dikkat çekeyim diye alınmasına karşıyım. zamanında okuduğum ve beni çok etkileyen bir söz vardır, zengin olmak zengin görünmekten daha kolaydır.
    kapılarına 300k üzeri araç çekebilecek cevrem ve akrabalarım var. ancak bakıyorum bütçelerinin çeyreğinin çeyreği kadar etmeyecek araçlara biniyorlar.
    simdi bu yazıyı niye yazdım, illa hayatınızın merkezine lüks araç sahibi olmayı koymayın. hele hele saygı görmek ve itibar sahibi olmak için hiç almayın. zaten itibarı kendi karakteriniz ile goremiyorsaniz sorunu sahip olduğunuz şeylerde değil, kendinizde arayın.

soruya gelirsek, bir nevi cevabı verdim ancak tavsiyem nedir onu da belirteyim, bütçenizi bu kadar zorlayacak durumda olduğunuz besbelli. bu nedenle benim Görüşüm, butcenizi kasmayacak seçeneklere yönelmeniz. zengin olmak zengin görünmekten daha kolaydır çünkü

+ olarak bütçenizi belirtmemişsiniz sanırım oysa ki 5-6 yaşında arabalara 100 küsür vermek yerine çok daha genç veya sıfır lakin alman amblemi olmayan araçlarada yönelebilirsiniz. Derseniz ki benim 2011-2012 model araçlara ilgim var o yüzden bunları seçtim, o zaman 2011 model eski kasa a6 yerine , nispeten daha güncel kasalı 320d yi öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• cevap soruda gizli. a6 tabiki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.