Şimdi Ara

A5 vs A6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kısmetse kısa zamanda Audi A6 alacağız, şuanki kampanyayla 2012 modellerin fiyatları 50-60 bin TL aşağıya çekilmiş. Merak ettiğim A6 ve A5 arasında sürüş açısından olan farklar. A5'in A6'dan daha spor bir model olmasından kaynaklanan sürüş farkları var mı?

• Konu dışı olacak ama aldığınız fiyatları paylaşır mısınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • A6
  • a5 a4'ün spor modelidir araç genel olarak fena değildir,ne çok iyi ne de çok kötü orta denilebilir bu model için.tercih meselesi zevke,kulanım amacına göre değişir sonuçta a6 e segmenti bir sedan a5 ise d segmenti coupe tarzı sedan otomobil ve tabii arada fiyat farkı da var.Çok çok iyi olmasa da ben a5 derdim.
  • A6 daha oturakli arac. A5'inde altta kalir yani yok fakat sonucta spor coupe bir araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde 210 filan çıkan araç (benzerleri bazı bayilerde 220-230) 165.000'e çıktı hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsychicPower

Normalde 210 filan çıkan araç (benzerleri bazı bayilerde 220-230) 165.000'e çıktı hocam.

A6 larde surekli guzel indirimler alinabiliyor liste fiyatindan, belli bi zamana ozgu degil bu, arkadasim 4 bolge klima + Desing paket + valcona deri doseme + geri gorus vs. 220 civarina cikan araci 171 e aldi 2012 Eylul'de, size 165 e biraktiklari aracta neler var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AUDİ A6 C6 hakkında
    9 yıl önce açıldı
    audi a6 (c6) 3.2
    geçen yıl açıldı
    Mercedes E250 vs Audi A5
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gençler için A5-Orta yaş üstü için A6 derim

A6 Konfor odaklı bir araç..Sürüş özelliklerine gelirsek A5 Daha sportif bu konuda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 2 Nisan 2013; 1:03:02 >
  • A5' in arkası dar. Yeni kasa A6' nın da sportiflik açısından fazla farkı yok A5' ten. Alacaksanız bütçenizi biraz daha arttırıp A6 3.0 Tdi' a yönelmenizi tavsiye ederim.
  • A6 daha aile araci tarzinda yani daha agirbasli oyle tahmin ediyorum a6 daha yumusak bir suruse sahiptir,ancak a5 ise daha cok spor yonu agir basan bir arac oldugundan a6 ya kiyasla daha serttir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsychicPower

Beyler kısmetse kısa zamanda Audi A6 alacağız, şuanki kampanyayla 2012 modellerin fiyatları 50-60 bin TL aşağıya çekilmiş. Merak ettiğim A6 ve A5 arasında sürüş açısından olan farklar. A5'in A6'dan daha spor bir model olmasından kaynaklanan sürüş farkları var mı?

İkisi de güzel araçlar,a5 haliyle daha sportif,a6 ise daha geniş ve konforlu bir araç.
    Ayrıca a5in tasarımı da çok güzel.
    Tercihinizi araçtan beklentilerinize göre yapmalısınız.
    Alternatif olarak Jaguar XF öneririm.
  • a6
  • Kesınlıkle genc yaslı fark etmez a6

Surus dınamıgı ıstıyorsanız a5 yerıne Bmw 3 serısı alın ve arkadan ıtısın keyfını cıkarın derım
  • hocam yaşınız kaç bilmiyorum ama a6'nın tasarımını ben sıkıcı buluyorum ve a4'le neredeyse aynı bilgisi olmayanlar zor ayırt eder. tabi ki a6 birçok açıdan a4'den üstündür konfor kısmı özellikle ama bana çekici gelmiyor.

a5 ise çok daha agresif,ilgi çekici bir tasarımı var. arabanın çizgileri,aerodinamiği bence kusursuz. iç hacim açısından da çok sıkıntı yaşamazsınız coupe modelleri dışında.

aradaki ücret farkı da üstüne cebinizde kalır. ben donanımlı full bir a5 derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.