Şimdi Ara

A620 mi A700 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ekran boyutları , pil farkları ve zoom farkları dışında hangisini önerirsiniz resim kalitesi olarak.

A620 lensi 1/1.8"
    A700 lensi 1/2.5"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guveny -- 6 Nisan 2006; 2:36:17 >

• A620
  • quote:

Orjinalden alıntı: ocaklilar

A620

ben olsam a610 alırdım, aralarında tek fark 2 MP, eğer cok buyuk boy poster baskısı almayacaksanız gerek yok
  • Teşekkürler

Amacım tabii ki çok büyük baskı değil de şu an kullandığım makine pentax optio 330GS 3.2 MP (EU 1.750 iken 440 EU+KDV ye almıştım o zaman satıcı CANON un da lenslerini PENTAX yapıyor diye övdüğü için daha pahalı olduğu halde PENTAX ı almıştım)
    Genelde AUTO modda kullanıyorum ışıklı ortamlarda fena değil ama az ışıklı ve indoor ortamlarda çok fazla noise var renkler hiç doğal değil ve kağıda baskıda da çok kötü yani hiç memnun değilim o yüzden değiştireceksem yüksek MP li bir makine alayım diyorum.

Bir tanıdığımıza SAMSUNG A50 aldık 5MP evdeki foto yazıcıdan aldığı 10x15 baskı sanki normal makara filmin laboratuvar baskısı gibi süper .Benim baskılar ise berbat.

Tabii ki mp tek ölçü değil ama sütten ağzım yandığı için.

NOT:Acaba bu makineden (OPTIO 330GS) daha önceden kullanan varmı?
    Ben mi hatalı kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guveny -- 7 Nisan 2006; 0:57:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.