Şimdi Ara

A68HM-k anakart ve anthon 2 x4 860k işlemciyle gtx 950

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim şimdiki sistemimde GTX 950 ekran kartı, i3 540 işlemci ve 8 GB RAM var. Ekran kartımı değiştirmiştim sadece. Şimdi anakart ve işlemci değiştirmek istiyorum. Bütçem az. A68HM-k anakart ile Anthon 2 x4 860k işlemci almayı düşünüyorum. Bu bileşenslerden oluşan sistem oyunlarda nasıl bir performans sergiler. Performansı nasıl olur? Bununla ilgili tavsiye almak istiyorum. Şimdiki sistemden çok farkı olur mu? Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok iyi olur.
  • Biraz daha bekleyin kabylake pentiumlar çıksın fiyatlarını bir görelim ona göre karar verin. Yükseltme yapacaksanız hazır artık ddr4'e geçin derim. Ya da 2. elde 2500K + anakartta olabilir.
  • Bütçeniz kısıtlı olabilir. Ancak yine de i3 540'tan 860k'ya geçmek ve anakart da değiştirmek pek de faydalı olmaz. Eğer uygun düşürürseniz 970 çipsetli ve 6 ve ya 8 serisi FX lere geçiş yapabilirsiniz. Tabii ne kadar ileriye dönük olur orası bilinmez.

• Dostum peki amd fx 6300 ve msi 970a-g43 alsam nasil olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet736

Dostum peki amd fx 6300 ve msi 970a-g43 alsam nasil olur

860k ve A68'e göre çok daha iyi olur. 970 çipsetli bir anakartla stok fanla dahi rahatlıkla o.c yapanlar var. Tabii burada fiyat da önemli.
  • Ikinci el i7 870 alirsaniz ekran kartiniz icin yeterli olur, 860k ya yakin performans verir. Anakart almaniz gerekmez, elinizdeki anakarta takilirsiniz.

• bende msı a88x g41 pc mate var işlemci olarak x4 860k yı 4.4. ghz kullanmaktayım. gtx 950 ile gta 5 de bir miktar darbogaz oluyor onun dışında diğer oyunlarda darbogaz görmedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.