Şimdi Ara

A7 mi V10 mu (ALINDI A7 2017)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • a7 teknosada 2499'dan 2099a düşmüş sizce bu fiyata almalı mıyım?

başka alternatif varmıdır,

edit: hb'de LG v10 %30 indirimle 1800 küsüre düşmüş, nerde bu dh ruhu bi el atın ne düşünüyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi more34 -- 7 Haziran 2017; 10:9:7 >

• HB'den alacaksan Xiaomi Mi 5/5s ikilisini öneririm. Ben kardeşime Mi 5 aldım 1160 liraya ve çok memnun. Üstelik S820 işlemci var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 6 Haziran 2017; 14:56:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatandada aynı fıyat a7 bende arada kaldım asus zenfone 3 yada a7
  • sağolun arkadaşlar mi5 güzel telefon takipteydim ama servis sıkıntısı falan yaşarım diye biraz tereddütte kaldım, o yüzden fazla kasmakta istemedim media m'den 2099 liraya a7 2017 aldım, a7 alacak olan olursa merak ettiklerinizi cevaplayabilirim

@Mr. Jingles @gokom
  • sanırım sadece kamera sorunu varmıs on kamera olarak baskada bısı yok galıba
  • more34 kullanıcısına yanıt
    bende a5 almak istiyorum hocam şarj tasarım suya dayanıklılık ve kameralar çekti beni. ben ön kamerayı merak ediyorum flulaştırıyo selfi çekilmiyo sen çok netsin ama arkadaşların flu çıkıyo diyolar bilgilendirirsen sevinirim
  • bence a serisi 2017nin kameraları gayet iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

bende a5 almak istiyorum hocam şarj tasarım suya dayanıklılık ve kameralar çekti beni. ben ön kamerayı merak ediyorum flulaştırıyo selfi çekilmiyo sen çok netsin ama arkadaşların flu çıkıyo diyolar bilgilendirirsen sevinirim

Merhaba a7 konusunda bi kac resim paylastim oradaki kamera goruntulerine bakabirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=126799658

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jquair kullanıcısına yanıt
    ön kamerasına çok laf ediyolar
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    1.9 diyaframda 16 mp bi kameraya kim laf ediyor ? bence bi teknoloji markete gidip denemelisin
    forumda çok var. hele biri varki bildiğin saldırıyo siz ne anlarsınız alın görün bu telefonun ön kamerası çamur leş vs vs..

hocam siz kullanıyomusunuz a5 2017
  • quote:

forumda çok var. hele biri varki bildiğin saldırıyo siz ne anlarsınız alın görün bu telefonun ön kamerası çamur leş vs vs..

hocam siz kullanıyomusunuz a5 2017

hocam buralar promotor dolu yani firma elemanı herkez kendi markasını ön plana çıkartıyor o yüzden buradakilere çok bakma ben lg g3 kullanıyordum 2 gün önce bozuldu bende cihaz bakıyorum a5 2017 ve xiomia arasındayım samsung ip68 superamoled ve teknik hizmet olarak önde xiomia da yüksek seviye bi işlemci 64 gb rem fln olarak iyi düşünüyorum işte :D
    mi5 ve 5s e bende baktım ama hem destek hemde yazılım sorunları itti. çorap değişir gibi rom değişiyo kullanıcıları :))

bir kaç örnek attı biri arkada arkadaşınız varsa flu gözükür vs dedi promatörler çok evet ama kullanıcılarındanda duydum ön kamera kötü vs diye yoksa çokdan almıştım telefonu kafam gitti iyice
    samsungda kemerayı elbiseniz ile bi silin 2 kat fark ediyor fluluk yok hiç parmak izi çok tutuyor bi silip deneyin oha bukadar fark ediyormu diyorsunuz
    dedim gibi bi teknoloji markete gidip deneyin
    siz denedinizmi o peki hocam. almadınız ama gidip baktınızmı nasıl oldu ?
    hocam ben zaten ismini vermeyeceğim bir teknoloji markette çalışıyorum :)
  • quote:

siz denedinizmi o peki hocam. almadınız ama gidip baktınızmı nasıl oldu ?

Selam dostum bende A5 17 almak istiyorum aynı kamera özelliği sorunu bende de kuşku yarattı. Bu konuda almadan önce birbirimizle iletişim kuralım isterseniz bilgi paylaşımı yapalım. 1700 vereceğiz sonuçta pişman olmayalim sonunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.