Şimdi Ara

a8 7600 minecraft shader akici oynanirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu islemciyi siparis ettim.kendi ekran karti ve islemcim berbat e2200 islemci ve hd3450 ekran karti var.bunlarla minecraft shader 3 fps aliyorum.peki bu apuyla minecraft shaderlerla iyi performans alirmiyim akıcı oynaniemi 30 fps falan ? Yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creaturex -- 8 Mart 2015; 22:35:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

Buda bonus olsun
    https://www.youtube.com/watch?v=KTZO1Zsoim8

Hocam galiba dogru karari vermisim ayrica monitor cozunurlugu 1028x720 :-D oyunlari belki highde oynarim:-D

• creaturex C kullanıcısına yanıt
    Gelecek fusiondur kardeşim bende apu kullanıyorum+hd 7850 de taktım hem kartım bozulsa bile apumdaki gpu gayet bana yeter hemde apular harici ekran kartına oranla çok daha uzun ömürlüdürler,ben kaç kere grafik kartı verdim toprağa -birinin kabloya tkıldı fanı kırıldı,öbürü takarken 1 kapasitörü koptu sonra yandı hep dert- baktım şansım yok o saten sonra hep onboard gpulara yöneldim.
  • quote:

Gelecek fusiondur kardeşim bende apu kullanıyorum+hd 7850 de taktım hem kartım bozulsa bile apumdaki gpu gayet bana yeter hemde apular harici ekran kartına oranla çok daha uzun ömürlüdürler,ben kaç kere grafik kartı verdim toprağa -birinin kabloya tkıldı fanı kırıldı,öbürü takarken 1 kapasitörü koptu sonra yandı hep dert- baktım şansım yok o saten sonra hep onboard gpulara yöneldim.

Hocam ilgin icin tesekkurler.heyecanla apuyu bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creaturex -- 8 Mart 2015; 23:20:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO FPS SORUNU(GTX 960M)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • creaturex C kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ,kimisi sidik yarıştırmak,kavga etmek için kullanıyo kimisi bilgilendirmek,yardım etmek için,keşke herkes yapıcı olsa forumda daha keyifli vakit geçirebilsek.
    İyi günlerde kullanırsın umarım kardeşim,hayırlı olsun şimdiden.
  • Eee anakart ? O anajarta uymaz o fm2+ soket anakart almalisin duruma gore ram de alacaksin

• quote:

Orijinalden alıntı: -ForeverY-

Eee anakart ? O anajarta uymaz o fm2+ soket anakart almalisin duruma gore ram de alacaksin

Fm2+ anakart ve 4gb ram almisim yani islemcinin gelmesini bekliyorum.

• quote:

Hocam bir sorum daha olucak a8 7600la hangi ekran kartlari crosfire yapilabiliyor?

• quote:

http://www.amd.com/tr-tr/innovations/software-technologies/technologies-gaming/dual-graphics#masast

Yardimci oldugun icin tesekkur ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.