Şimdi Ara

A8-7650k YÜKSEK ISI SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fazlabir sıcaklık yoktu. İçim rahat etmedi yeniden macunladım daha titiz bir şekilde ince bir tabaka halinde yaydım macunu işlemci üzerine. Bilgisayarı açar açmaz bütün ısı kontrol programlarını açtım hiçbirinde 35 den aşağı değer yoktu çekirdekler teker teker derece olarak düşük fakat cpu gurubu yüksek bir değer veriyor, speccy programında 68 gösteriyor hangisi doğru hangisi yanlış ne yapmalıyım bilmiyorum.
    Son durum bu bilgisayarı açalı 5 dakika oldu ve sadece forum açık.
     A8-7650k YÜKSEK ISI SORUNU

• bence performans testi yapıp(passmark,cinebench gibi) skorları nettekilerle karşılaştırmalı ve benzer sonuçlar var ise hiç kafaya takmamalısınız,hani çok ısınsa kendini soğutmak için voltaj ve hız keseceğinden skorlar belirgin düşer zaten..çekirdek sıcaklıkları normal..fan devrini anakart düşük tutmuş ki zaten işlemci daha sıcak olsa daha hızlı döner,sıcaklığa bağlı artar yani..okunan değer hatalı diye düşünüyorum
  • usb2.0 U kullanıcısına yanıt
    Şuanki ram ile internetteki performansları karşılaştıramam kargom geldiğinde testlere bakıcam.
    Banada okunan değer hatalı gibi geliyor her program farklı bir değer gösteriyor 60 70 göstermesine rağmen kasanın içersinde sıcaklık hissetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihozgen

Şuanki ram ile internetteki performansları karşılaştıramam kargom geldiğinde testlere bakıcam.
    Banada okunan değer hatalı gibi geliyor her program farklı bir değer gösteriyor 60 70 göstermesine rağmen kasanın içersinde sıcaklık hissetmiyorum.

benim bahsettiğim passmark ın cpu testi ve cinebench...ram eklediğinde dahili gpu performansı artar ama bahsettiğim yazılımlar için cpu kısmında çok çok önemli bir artış yaşamazsın,yine fikir verir..apu da çift kanal ram gpu için
  • AMD :)
  • Bahsettiğin yüksek ısı değerlerinde soğutucunun plakalarına dokunur musun? Dokunabiliyorsan o değerler hatalıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihozgen F kullanıcısına yanıt
    Hocam sen fahreneight değerine bakıyor olmayasın sonuçlar normal hatta iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihozgen

aldığım ürün bu
    http://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/gri-termal-macun-islemci-ekran-kartlari-icin-30-gr-P79024371
    diğer bileşenleri alırken araya eklemiştim.
    dediğiniz gibi yaptım fakat biraz fazla sürmüş olabilme ihtimalime karşı tekrar fanın ve işlemcinin üzerindeki macunu temizleyip yenileyeceğim teşekkürler.

Aynisi bende var ayni urunu aldim salaklik ettim bosta 60 yukte bilgisayar kapaniyor fx6200 ile gittim vatandan coolermaster in 12liralik bi macununu aldim sorun duzeldi o macun inanilmaz dandik

Stok fan altinda zaten kaliteli bir macun oluyordu silmeseydin onu keske simdi yeni macun alman gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 2 Aralık 2015; 13:54:49 >

• Hala sorunum devam ediyor deliricem herseyi tam ama ısıyı bir türlü düşüremiyorum son çare yeni macun alıcam oda olmazsa ne yapıcam bilmiyorum artık

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.