Bildirim
A8-7650k YÜKSEK ISI SORUNU (2. sayfa)
Skechers Artists Bluff'da zirve buluşması Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CB1W4LYY
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence performans testi yapıp(passmark,cinebench gibi) skorları nettekilerle karşılaştırmalı ve benzer sonuçlar var ise hiç kafaya takmamalısınız,hani çok ısınsa kendini soğutmak için voltaj ve hız keseceğinden skorlar belirgin düşer zaten..çekirdek sıcaklıkları normal..fan devrini anakart düşük tutmuş ki zaten işlemci daha sıcak olsa daha hızlı döner,sıcaklığa bağlı artar yani..okunan değer hatalı diye düşünüyorum -
Şuanki ram ile internetteki performansları karşılaştıramam kargom geldiğinde testlere bakıcam.
Banada okunan değer hatalı gibi geliyor her program farklı bir değer gösteriyor 60 70 göstermesine rağmen kasanın içersinde sıcaklık hissetmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: fatihozgen
Şuanki ram ile internetteki performansları karşılaştıramam kargom geldiğinde testlere bakıcam.
Banada okunan değer hatalı gibi geliyor her program farklı bir değer gösteriyor 60 70 göstermesine rağmen kasanın içersinde sıcaklık hissetmiyorum.
benim bahsettiğim passmark ın cpu testi ve cinebench...ram eklediğinde dahili gpu performansı artar ama bahsettiğim yazılımlar için cpu kısmında çok çok önemli bir artış yaşamazsın,yine fikir verir..apu da çift kanal ram gpu için -
AMD :) -
Bahsettiğin yüksek ısı değerlerinde soğutucunun plakalarına dokunur musun? Dokunabiliyorsan o değerler hatalıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sen fahreneight değerine bakıyor olmayasın sonuçlar normal hatta iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fatihozgen
aldığım ürün bu
http://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/gri-termal-macun-islemci-ekran-kartlari-icin-30-gr-P79024371
diğer bileşenleri alırken araya eklemiştim.
dediğiniz gibi yaptım fakat biraz fazla sürmüş olabilme ihtimalime karşı tekrar fanın ve işlemcinin üzerindeki macunu temizleyip yenileyeceğim teşekkürler.
Aynisi bende var ayni urunu aldim salaklik ettim bosta 60 yukte bilgisayar kapaniyor fx6200 ile gittim vatandan coolermaster in 12liralik bi macununu aldim sorun duzeldi o macun inanilmaz dandik
Stok fan altinda zaten kaliteli bir macun oluyordu silmeseydin onu keske simdi yeni macun alman gerekli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 2 Aralık 2015; 13:54:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hala sorunum devam ediyor deliricem herseyi tam ama ısıyı bir türlü düşüremiyorum son çare yeni macun alıcam oda olmazsa ne yapıcam bilmiyorum artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X