Şimdi Ara

aaa....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vay ki Haline -- 10 Şubat 2018; 18:6:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Basiniz sagolsun

mekani cennet olsun

cok uzuldum🙁

• Ekşi sözlükten iyi çalmışsın...

• Basin sagolsun gozlerim doldu valla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle ekşi sözlükten çalmışımdır kardeşim, yorum yapıp yerde olan kaliteni iyice düşürmeye devam edeceksen buyur dinliyorum saçmalamanı?

• Vay ki Haline kullanıcısına yanıt
    öylesine attığım bi yorumdu, başın saolsun kardeş

• babam ile aram iyi diil. yaşlanıyor. kendimi onun ölümüne hazırladım ama bu gerçekleştiğinde onla vakit geçirmediğim için köpekler gibi pişman olacağımı da biliyorum. ama hiçbir şey de yapmıyorum o hayattayken. iyi diil aramız samimi de diiliz yemekten yemeğe görüyorum sadece. ona karşı biraz utanıyorum da başarılı bir evlat olsaydım belki muhabbet ederdim yüzüne bakardım olmadığımdan pek yüz yüze gelmek istemiyorum. öyle işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ivo I kullanıcısına yanıt
    Aran iyi olmasa da sonuçta seni bu yaşına kadar o adam ve annen getirdi iyisi veya kötüsüyle en kötü buna saygı duymalısın yaşlandığını söylüyorsun gidip biraz sevgi ve saygı göstermelisin bir yerin eksilmeyecek ki gittiği zaman kafanı duvarlara vuracaksın en azından bu vuruşların şiddetini azaltmalısın benim gibi...

• Kardeşim başımız saolsun çok üzüldüm, iyi bilirim sevdiğini kaybetme duygusunu. Sana söyleyeceğim tek bir şey var, baban seni yıkılmış görmek istemezdi, dimdik ayakta, güçlü görmek isterdi. Sakın yıkılma pes etme ki baban üzülmesin her zaman onun istediği gibi güçlü, dimdik ayakta duran bir adam ol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.