Bildirim
Aaron Lennon ?
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bu adam sırf pas mı veriyo gol atmıyo mu? -
Yalan haber -
quote:
Orjinalden alıntı: F.R.I.E.N.D.S
Yalan haber
ben doğru haber veya yalan haber demedim.duyum dedim.Dikkatli oku bidahakine ! -
Ben seni yalanlamadım ki.Haberi yalanladım. -
fenerin etoyu alması daha gerçekçi duruyor ..
21 yaşında ingilterenin en yetenekli oyuncuları arasında gösterilen biri ihtimal BİLE vermiyorum. -
Aaron dedin de, Lost ne der bu akşam -
en sevdiğim oyunculardan, Gs bu oyuncuyu imkanı yok alamaz, mükemmel bi kanat. -
quote:
Orjinalden alıntı: aimar
en sevdiğim oyunculardan, Gs bu oyuncuyu imkanı yok alamaz, mükemmel bi kanat.
Oooo Aaron kimmiş, Sawyer'ı Beyaz Show'a çıkartan da biziz aslanım Çamur atmayın öyle getiremez falan.
Kralını getiririz -
birebirde cok sağlam bi adama benzior -
siz lennon u alın ben bikini giyerim -
Oyun tarzı olarak Kazım Kazım'a benzettiğim fakat fakat ondan kat kat iyi oyuncu ne yazikki almamız İmKansız bir oyuncu genç ve yetenekli -
quote:
Orjinalden alıntı: cscageonly
quote:
Orjinalden alıntı: aimar
en sevdiğim oyunculardan, Gs bu oyuncuyu imkanı yok alamaz, mükemmel bi kanat.
Oooo Aaron kimmiş, Sawyer'ı Beyaz Show'a çıkartan da biziz aslanım Çamur atmayın öyle getiremez falan.
Kralını getiririz
kimse alamaz ki Galatasaraya laf atmış gibi olmim. ben bikaç kere izledim lennonı liverpooldaki babel gibi stili ama çok daha iyi.
-
video silinmiş herhalde açmıyor no longer hatası -
quote:
Orjinalden alıntı: Mc-Spleak
siz lennon u alın ben bikini giyerim
Başka Striptizde Yaparmısın.? -
aynı mevzu bana carlos fenere gelmeden 3 gun once oldu feneriumda çalışan bi arkadasım telefon acıp bana su an r.carlos forması basıoruz demişti -
quote:
Orjinalden alıntı: alq
Galatasaray.org'da çalışan bi arkadaşa yakında Aaron Lennon gelecek
galeyana gelmeyin yahu, galatasaray'a gelmiyor lennon, org da çalışan bi arkadaşa geliyor, belki ilişki yaşıyorlar atlamayın hemen. -
yanlış yazmışım
neyse inşallah gelir nediyelim.. -
Pes'te kadromda mevcut baya da iyi oynuyor ama Gs'ye gelmesi şuanda zor gözüküyor ki çok ihtiyaçta yok.O kalitede santrfor gelmesi lazım ama o da olmuyacak galiba ki Gçkhan Ünal geliyor sanırım.Bari Topuz'da gelse yanında birde Emre'yi aldıkmı (ki şampiyonadan önce almak lazım kesin) Lennon mennon istemez. -
daha teknik direktör belli değil. önce o gelsin sonra transfere bakarız.
Benzer içerikler
- formadan isim silme
- stada saat sokulur mu
- şampiyonlar ligi font tipi
- forma imza kalemi
- futbolculardan imzalı forma nasıl alınır
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X