Şimdi Ara

Aatrox yeni şampiyon!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İyidir iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha pbe ye bile gelmediyse gelmesine daha var demektir.
  • o degilde o elindeki eternum nocturnenin p0pu sundaki ile aynı degilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Herkes solotop için gayet uygun diyor ama ben biraz inceledim jungle için daha uygun gibi.Örnek olarak darius'u vereyim,eminim aranızda darius'u jungle için deneyen vardır.2 tane gayet sağlam cc'si var, sustaini yok fakat pasifi sasyesinde ve havani damage'i sayesinde sustainli junglerdan bile daha iyi dönüyor jungle'ı.Çıkıp denemeden bir şey diyemem ama darius gibi gizli junglerlardan olabilme ihtimali yüksek bence.

ama dariusun aradaki mesafeyi hızlı kapatma skili yok jarvan gibi mesela yada volibear gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

Herkes solotop için gayet uygun diyor ama ben biraz inceledim jungle için daha uygun gibi.Örnek olarak darius'u vereyim,eminim aranızda darius'u jungle için deneyen vardır.2 tane gayet sağlam cc'si var, sustaini yok fakat pasifi sasyesinde ve havani damage'i sayesinde sustainli junglerdan bile daha iyi dönüyor jungle'ı.Çıkıp denemeden bir şey diyemem ama darius gibi gizli junglerlardan olabilme ihtimali yüksek bence.

ama dariusun aradaki mesafeyi hızlı kapatma skili yok jarvan gibi mesela yada volibear gibi

Bu yüzden flash yerine ghost alıyorum ben ghost+smite.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

Bu yüzden flash yerine ghost alıyorum ben ghost+smite.

Bende böyle kullanıyorum.Gayet keyifli oluyor koştura koştura gelip çekiyorum flash atmazsa ölür zaten.ghost 180 sn. mı neydi cdr mastery verince

• quote:

Orijinalden alıntı: OPplayer

Beyler bu yeni çıkan Aatrox solotop da çok iyi oluacak gibi.Yani build i çok sağlam olucak yeni bir irelia gibi ama skilleri daha iyi ve oyun tarzları çok fazla olucak.Assassin,off tank çok iyi olur tank bile kasar gibi bazı psikopat kardeşlerimiz
    Ben size şunu sormak istiyorum Aatrox can filan yeniliyo w skili can veriyo ayrıca e ve q skilleri gank için çok iyi ultisi çok işe yaramaz 1 2 arasında ama sizce jungle için uygun olur mu?DAha izlemedik ama instabuy Aatrox

sakin ol ve bir cay koy evlat. Evet guzel hero olucak bir offtank olarak bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla skilleri bilmemneleri umrumda değil sırf görünüşü için instabuy para hazırlıyorum şimdi
  • her türlü gideri var ben supp bile oynarım bunla
  • Demon hunter la sonuçta. Her türlü gider.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.