Şimdi Ara

Aatrox yeni şampiyon!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu yeni çıkan Aatrox solotop da çok iyi oluacak gibi.Yani build i çok sağlam olucak yeni bir irelia gibi ama skilleri daha iyi ve oyun tarzları çok fazla olucak.Assassin,off tank çok iyi olur tank bile kasar gibi bazı psikopat kardeşlerimiz
    Ben size şunu sormak istiyorum Aatrox can filan yeniliyo w skili can veriyo ayrıca e ve q skilleri gank için çok iyi ultisi çok işe yaramaz 1 2 arasında ama sizce jungle için uygun olur mu?DAha izlemedik ama instabuy Aatrox

• Bir nevi Xin,Kayle . İş yapar gibime geliyor .
  • Daha çıkmadı dur bakalım.
  • Champ'da Offtank & DPS ve Lifesteal Kombinasyonu varsa Jungle için Viable'dır.Zira en önemli unsur CC'sinde.CC'siz Jungle Ekmeksiz Menemene benzer.
  • Herkes solotop için gayet uygun diyor ama ben biraz inceledim jungle için daha uygun gibi.Örnek olarak darius'u vereyim,eminim aranızda darius'u jungle için deneyen vardır.2 tane gayet sağlam cc'si var, sustaini yok fakat pasifi sasyesinde ve havani damage'i sayesinde sustainli junglerdan bile daha iyi dönüyor jungle'ı.Çıkıp denemeden bir şey diyemem ama darius gibi gizli junglerlardan olabilme ihtimali yüksek bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Champ'da Offtank & DPS ve Lifesteal Kombinasyonu varsa Jungle için Viable'dır.Zira en önemli unsur CC'sinde.CC'siz Jungle Ekmeksiz Menemene benzer.
    Az sakin ol din kardaşım şunu söylemeliyim ki tipinden bile belli nasıl bi champ olacağı Skilleri açıklandıktan sonra top/mid/jungle yapabileceği kanısındayım keza o skiller benim çok ilgimi çekti, direkt çıktığı gibi alacağım bence son zamanların hem görsel hemde skillset olarak en sağlam champ'larından biri geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: La Isla Bonita

Herkes solotop için gayet uygun diyor ama ben biraz inceledim jungle için daha uygun gibi.Örnek olarak darius'u vereyim,eminim aranızda darius'u jungle için deneyen vardır.2 tane gayet sağlam cc'si var, sustaini yok fakat pasifi sasyesinde ve havani damage'i sayesinde sustainli junglerdan bile daha iyi dönüyor jungle'ı.Çıkıp denemeden bir şey diyemem ama darius gibi gizli junglerlardan olabilme ihtimali yüksek bence.
    Ben indirim bekliyorum 856 rp var kha yı bekliyorum inşallah gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheB0SS

Az sakin ol din kardaşım şunu söylemeliyim ki tipinden bile belli nasıl bi champ olacağı Skilleri açıklandıktan sonra top/mid/jungle yapabileceği kanısındayım keza o skiller benim çok ilgimi çekti, direkt çıktığı gibi alacağım bence son zamanların hem görsel hemde skillset olarak en sağlam champ'larından biri geliyor.

bir skill %10 can alıyormus galiba canı atıp ölekmi napak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Champ'da Offtank & DPS ve Lifesteal Kombinasyonu varsa Jungle için Viable'dır.Zira en önemli unsur CC'sinde.CC'siz Jungle Ekmeksiz Menemene benzer.
    güzel cc si var. olabilir. çıksın da bi bakarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: napsterbaby

quote:

Orijinalden alıntı: TheB0SS

bir skill %10 can alıyormus galiba canı atıp ölekmi napak :D

Alıntıları Göster
    zedden sonra görüntü olarak beğendiğim ilk karakter ayrıca topta oynanıyorsa 6300 olduğu zaman alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

zedden sonra görüntü olarak beğendiğim ilk karakter ayrıca topta oynanıyorsa 6300 olduğu zaman alabilirim

Alıntıları Göster
    1450 rp hazır inş daha pahalı olmaz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: crooked

1450 rp hazır inş daha pahalı olmaz :D

Alıntıları Göster
    Tipi çocuk animelerindeki kötü karakterlere benziyor, boynuzları bozuyor işi. Fakat skillere bakarsan iyi bir champion olacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Tipi çocuk animelerindeki kötü karakterlere benziyor, boynuzları bozuyor işi. Fakat skillere bakarsan iyi bir champion olacak gibi.

Alıntıları Göster
    bir tek ben mi mundoya benzettim skill bakımından :(
  • Nerflerler merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: abatrow1907

bir tek ben mi mundoya benzettim skill bakımından :(

Alıntıları Göster
    mid top jungle her yere gider gibi duruyor ama bence en uygun top olacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BusterBaroN

mid top jungle her yere gider gibi duruyor ama bence en uygun top olacak gibi.

Alıntıları Göster
    Çıksın bakalım.
  • Kha yada talon gibi her yerde olur bu champ oyle sezdim. Para verdik kullanmadan olmaz mantigi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustacix

Kha yada talon gibi her yerde olur bu champ oyle sezdim. Para verdik kullanmadan olmaz mantigi
    Tf de çok fena iş yapıcak gibi çok bitirici bir hero gözüküyor.
    Ayrıca build seçeneği de çok olucak gibi,valla riot işini biliyo bide adam gibi nerf buff işini tuttursalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPplayer

Tf de çok fena iş yapıcak gibi çok bitirici bir hero gözüküyor.
    Ayrıca build seçeneği de çok olucak gibi,valla riot işini biliyo bide adam gibi nerf buff işini tuttursalar

Alıntıları Göster
    PBE'de var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkiLNight_68

PBE'de var mı ?

Daha yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.