Şimdi Ara

AB İskandinav ve Doğu sunucusunda olan arkadaşlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye sunucusunun kalitesizliği, oyuncuların seviyesi, afk kalmaları ve açıkça söylemek gerekirse beyni olmadan oyun oynamaları yüzünden sürekli gümüş 5'te kaldım ve oyundan genel anlamda soğumaya bile başladım. (Evet arada kötü oynarım ama inanın 100 maçtan anca 95'inde falan takım yüzünden oyun kaybediyorum bu yüzden çok oturdum öz eleştiri yaptım aslında en çok koyan bu gerçekten oyuncuların kalitesizliğinden dereceli de maç kaybediyorum ve buna karşı yapacak bir şey olmaması bana koyuyor) Artık AB İskandinav ve Doğu sunucusunda oynamaya karar verdim. Türkiye'deki hesabımı taşımak istemedim. (Rp alacak durumda değilim hem de sıfır bir başlangıç yapmak istedim) Yeni bir hesap açtım. Bu sunucuda olan ve iyi seviyede olan bir arkadaş benle duo girebilir ve beni bu sunucuda yönlendirebilir mi? Okuyan herkese teşekkür ederim.

• Hayrına UP
  • Yeteneksiz olmasan gümüşte kalmazdıncılar gelir şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thecontact xin ile silver 5 ten 4e çıktım son maçlarıma bak xin ile solo yada Jungle çok kolay nerdeyse her gank kill

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelsinler de onların demesiyle de bir şey değişmiyor. Ne kadar iyi oynarsam oynayayım afk oluyor bizde adamlar adam fazlalığından dolayı kule alıp bitiriyorlar. Kule alanı peşlesem 4 kişi kalan 3 kişiyi harcıyor. Hangi Lane'i ve heroyu oynarsam yapabilecek alternatiflerim kalmıyor. 10 maçtan 6'sında böyle oluyor benim durumumun karşıda olması ise 10 maçta 1 veya maksimum 2 oluyor. Sürekli bana geliyor böyle adamlar.
  • Yeterince iyi olsanız çıkarsınız bende eskdien diyordum çıkılamz burdan diye ama çıkmak mümkün.Deli gibi ranked atıcağına az normal oyun at hatalarını düzelt kendini geliştir adc isen kite öğren mid isen roam öğren bu şekilde taşırsın
  • Starixa kullanıcısına yanıt
    Sık sık oynamıyorum zaten dereceliyi. Normal oyun daha çok oynuyorum ama gerçekten olmuyor. Hatalarımı düzeltecek bir hususta göremiyorum. Jungle oynamıyorum sadece ve midi fazla tercih etmiyorum ki çok zorunda kaldığımda bu iki lane'i oynarım. Solo, adc ve support ağırlıklı oynarım. Bot lane'de bazen anlaşamıyoruz ama ona rağmen bir şeyler için çabalıyorum mesela soloda tank oynarım hep adamı kastırmama rağmen o adam bir şekilde kasıyor. Adam roam yapmaya çalışıyor engelliyorum. Lane'i alamıyor. Tflerde bir şekilde kill veriyorlar kastırmadığım adam da kasıyor. Bu durum her zaman böyle olmuyor ama bu sefer de diğer lanelerde mutlaka deli gibi kasmış biri oluyor. Solo oynarken özellikle jungle'a diyorum ki bana gelme, git diğer laneleri cample veya jungle dön. Ve karşı takımın solosunu sürekli dürtüyorum ki jungle bana gelsin ki bizim jungle'ın bana gelmemesinin anlamı olsun. Ben soloda jungle + soloyu maymun ederken aşağıda bizim takımdan 4 kişi karşıdaki 3 kişiye eziliyor.

• Nordicten türkiyeye geçirdim hesabımı inan bana pek bir fark yok 2 server arasında
  • nordic nickini pmle silver 5im
  • kardeş çok kötü gelme burayı da batırmayın zaten west bitti bide buraya el atmayın bak gözünü seveyim
  • Daha geri dönmeme var ama ekle konuşuruz sonra. Belli bir arkadaş grubuyla sürekli oynarız skype vs ile. Sürekli birilerini bulursun.
    Wargly

• İnan bana senden daha iyi bir oyunculuğum var.

Ekliyorum. Mutlaka birileriyle tanışmaö gerekiyor.

• Okumadim

• Sağol upladığın için

• Hakediyosun acik ve net ben o hesabı 3 gübde gold yaparim ve 10 win e 1 lose gibi bir oranla kasarım benden daha iyiler dia1 adamlar falan 20 w 1 lose ile kasar.

O eloda tasiyamiyosan kötüsündür net yani. Hic bosuna sucu takima atma ver bana 15 lira silver 4 yapayim bak bakalim bana muhtesem takim mi geliyor yoksa takim yüzünden mi kaybedicem

Yani 300 macla silverda kalip tr serverine laf atmayin acin stream izleyin metayi takil edin masteries rün aynilarini yapin probuildse girip bakin op.ggden kore maclarina spec atın ama ben iyiyim takim fidliyo ühü ühü diye konu acmayin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz da NA da oynayayım dedim ve NA server ına gectim .... Suan TR yi mumla arıyorum yapmayın etmeyin..... birde anlamadıgım olay TR'de plat 5 falandım sanırım NA gectim silver 1 attı.. sasırdım kaldım
  • Adc jung iyi isen beraber girebiliriz son 2 3 aydır yediğim bozgun en fazla 4 5 tane

Kısaca. Mid>Sup>Jung bana göre ben sup oynayarak çıktım

• Nieuprzejmy kullanıcısına yanıt
    iyi oyuncu olsan trden sıkılmazsın kesin bronzsundur hadi by by
  • Hep zaten takım kötü oluyor siz hiç kötü oynamıyorsunuz
  • Racolm kullanıcısına yanıt
    Gümüş'üm ve oyuna senden daha hakim olduğuma adım gibi eminim.

Ayrıca 3 günde gold yapan arkadaş. tamam abisi sen çok iyi biliyorsun 5 kişiye karşı tek başına oyun başından beri baskınsın falan 5 vs 1 atıyorsun her tfde ve katliamlar kaçınılmaz oluyor. cc, stun falan hiçbir şeyden etkilenmiyorsun sen çünkü çok prosun. Şimdi muhattap olup lütfen konuya yorum yapma.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.