Şimdi Ara

AB İskandinav ve Doğu sunucusunda olan arkadaşlar... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    sen kim oluyosun da laubali konuşuyosun yaşın kaç senin artist klavye sincabı seni gümüş bana büyüklük taslıyo arkadaş
  • Racolm kullanıcısına yanıt
    Sen ve saz arkadaşların sürekli eksiliyor. Devam et. Yolda görsen yolunu çevirirsin şimdi konuya bir daha yazmamanı rica ediyorum.
  • düşük seviyelerde teamfightlarla oyun çevrilmez elbet biri throwlar yapacağın tek şey split push. Lane kazanıyom feedleniyom diyon zaten sana gelenide rahat kesersin veya kaçarsın. Sunucu değiştirmek çözüm değil her sunucunun silverı silver bronzu bronz. Öyle çok puroyum ama çıkamıyom deme. duo bul daha hızlı çıkarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her silverin dediği gibi 5v1 taşınmazmıs hayır taşınır iyiysen taşırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nordicin tr den gram farkı yok haberin olsun ordada gümüşte kalırsın iyi oynayan bir oyuncu takımı feedlese bile golda kadar taşır
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

nordicin tr den gram farkı yok haberin olsun ordada gümüşte kalırsın iyi oynayan bir oyuncu takımı feedlese bile golda kadar taşır

farkı var hem de aralarında uçurum var ben nordic oynuyodum tr serverı açıldı baktım beleş sandstorm kata, bandit sivir, brolaf falan var geçtim hem dedim lisanını bildiğim insanlarla oynarız her oyun 20de bitmeye başladı baktım kolay normalde goldtaydım hemen plata geçtim geri dönmek beleşti kaçtım hemen serverdan ama şunu belirteyim sizin win lost oranınıza göre değişiyo yani bana afk feeder falan gelmiyodu tek sorun çabuk vazgeçiyo kimsenin inanmıyo olması şimdi tekrar nordice geçtim goldlar bile bırakmıyo oyunu (goldlar dedim çünkü silver bronze gelmiyo hiç) ve en önemli fark sen istediğin kadar flame yap (trden alışkanlık) adam cevap vermiyo oyun bitince report edip çıkıyo

• polaklar yüzünden oyundan soğursun
  • Mantıklı bir şekilde ve yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. İskandinav serverında takılmaya karar verdim. Bu arada çok hoş bir kızla tanıştım Onunla duo falan takılcam. İyi forumlar herkese.
  • iyiki gelmişin...ilk farkedeceğin şey flame ve küfür çok az olması..en fazla noob,retard derler...bunları duyman içinde anca trollemen lazım.eune de 2-3 senedir oynuyorum.sunucu değiştirmeyi düşünmedim bile.Ana bacı muhabbetinden kurtuldun ya gerisi mühim değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nieuprzejmy

Mantıklı bir şekilde ve yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. İskandinav serverında takılmaya karar verdim. Bu arada çok hoş bir kızla tanıştım Onunla duo falan takılcam. İyi forumlar herkese.

Ben de geçmeyi düşünüyorum EUNE'ye,oyun bulma süresi TR'den farklı mı?Takım kurucu ve normal oyunlarda özellikle..

• TheSpiRiT kullanıcısına yanıt
    Gündüz girdim hep oyunlara, çok kısa sürede buluyor. Normal oyun denedim şu ana kadar takım kurucu denemedim.
  • Kardeş kusura bakmada gümüş 5 te ap urgot ile bile taşırsın oyunu,95 oyun troller gelmiş falan bahane değil bunlar.Türkiye tırmanması en kolay sunucu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.