Şimdi Ara

ABARTI 0000000 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    0000000 tam bir eziq.

• 0000000 adamı kimse tutamıyo.Ondan iyi combo ustası yok..! Daha ne diycen. ewt belki biraz kişiliksiz olabilir ama bu gerçeği deiştirmes
  • 00 ınsan sayılmaz benım gozumde turklere köle olsun o bızım gıbı mıllet bulamaz dunyada benzerı yok

oyuncu kısılıgını yesınler onun EŞŞEĞE SEMER TAKMISLAR ne fayda GENE EŞŞEKKKKKKK
  • . kimsenin ne olduugunu bilemezsin nerden biliyorsunki belki bankası full shell +9 +10 +7 leri giyior arada unutuyor yada SEN nerden biliyosun :D saçma oldu ama gerçekten Nireden biliyon yane =) adam belki havasına +8 giyiodur hem adam lvl 70 olsun isterse 60 a düşürsünler czde pksını gören biyerini toplar gider

• Bırakın şu eziki hala savunuyorsunuz ya. yazıklar olsun size adam programcı
  • ne demek ya.siz sanki yapabiliosunuz .adam programcı, değil hotkey kullancakta onun kullandığı programı kimse çözemicek hele hele bizimkiler asla o adam çok iyi oynuyor sizde adama leke atmak için elinizden geleni yapıosunuz.Madem o hotkey kullanıo diosunuz sizde kullanın ama kullanmıosunuz neden çünkü bilmiosunuz bu yüzdende yapamadığınız için millete taş atıodunuz size verseler o hotkey i en başta yapcak olan kişilersiniz

• Lem Bırak İtemleri Adam Oynamayı Biliyor Nasıl Combo Yapıyor Sen 40Yıl Ugraşsan O Combo'yu Yapamassın !
  • EDANADA YIM KRAL OLMAK İSTİYOM ÇÜNKÜ ATAĞIM 2000 ÜSTÜ OLDU BİR KEZ +8 SHARD VAR ELİMDE ÜSTÜN +3 SHELL ELLERİMDE KEKURİ RİNG
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come0nßaby.®

Lem Bırak İtemleri Adam Oynamayı Biliyor Nasıl Combo Yapıyor Sen 40Yıl Ugraşsan O Combo'yu Yapamassın !

Zaten mesele o. 40 yıl uğraşsanız oo comboyu yapamazsınız. Tıpkı 100 m den 5 li oku full isabet atamayacağınız gibi. ( Bilmem anlatabildim mi?)

Adamın kendi çektiği videoya göre yorum yapıyorsunuz. O videoyu çekerken asıl itemlerini giymemiş olabilir.
  • abartıyoruz ama sen öle çar yapa bilcenmi
  • reklamını iyi yapmış bir 70 lvl bana kalırsa. ayrıca zero ölümsüz fln demeyin F9DeviL'in videosunda öldügünü biliyoruz bir başka assain tarafıdan.reklamını ii yapmış bir 70 lvl başka birşey deil.ama adam ii pk yapıyo vede kesinlikle programsız bir şekilde
  • bak koçum bu işler itemle olmuo oyunu bilicen sen gir bakem 50 tane orcun arasına heralde en fazla 5 saniye dayanırsın adam

oynamayı bilio abartıyoruz çünkü çok iyi adam çıksa clandan grade 1 yapacak kadar np si war onun girer olmadı caitharos u kendi

keser (bu biraz abartı) abartma mabartma yoq ayrıca o adamın elindeki kalkanı satsan şu an benim senin bütün mallarımızı alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilnefana -- 21 Haziran 2006; 15:20:35 >
  • extreme dead lordos jar3n g70 ::ashes:: fastfingaz bu adamlar turk dostu turkde var ıclerınde bu adamlar gıbı rogue gormedım ben yıkılmayan tıpler daha bunlardan baskalarıda var ama cok ıyı oyuncu hepsı
  • olsun adımın +8 lerler ne yaptuklarına bak bide 9+ olsaaaa npar acaba düşün dündünmü
  • ayrıca demişsinki adamı başka bir asasin kesio orda bizim zero adama vuruo mu bi dikkatli izle istersen eminim senin 10 katın daha fazla izledim bütün videoları reklam falan yok ortada kunt dioruz sabah 50 kere kestiler kunt u zero dioz kesen ayda yılda bir çıkıo reklam yok burda
  • ustundekiler bi kere +8 chitin deildir +9 yada +10 dur bu adam cz yi alt ustu ettigine gore bu boyledir zaten adamın elindekiler buyuk bir ihtimalle +9dur onun gibi adam zor bulunur
  • quote:

Orjinalden alıntı: pro 77777777

olsun adımın +8 lerler ne yaptuklarına bak bide 9+ olsaaaa npar acaba düşün dündünmü

ne olcak manyak olurr
  • beyler adam iyi oynuo xrated a bakıyoruz şimdi 1.adam iyi 2.TÜRK 3. f9 devili feci benzetti şimdi sorarım size 000000 x rated kadar iyi değilmide bu olayı tartışıyoruz yoksa xrated çok mu iyi bir adam xrated ortalığı dağıtınca yetenek 000000 dağıtınca abartımı oluyor bence 0000000 30 kere karşılassın xrated ile hepsinde yener
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilnefana

beyler adam iyi oynuo xrated a bakıyoruz şimdi 1.adam iyi 2.TÜRK 3. f9 devili feci benzetti şimdi sorarım size 000000 x rated kadar iyi değilmide bu olayı tartışıyoruz yoksa xrated çok mu iyi bir adam xrated ortalığı dağıtınca yetenek 000000 dağıtınca abartımı oluyor bence 0000000 30 kere karşılassın xrated ile hepsinde yener

zaten bi kere karsılastılar gördüm berabere kaldılar videoda da karsılasmışlar ondada berabere

• beyler videoyu dikkatli izleyin ben 1 saat boyunca tekrar izledim inv. değişirken baktım dex basılı chitinleri +8 shardlar +8 chitin shieldi +1 reduce li inanmayan zeroparttwo yu izlesin o adam bunlarla bu kadar deli pk yapıor ve areste bu itemleri o adam cypher da olsaydı o adamın yapabileceği itemleri tahmin edemiyorum.Zaten bizim özelliğimiz bu, bi adam çok iyi olmaya başlamışsa mutlaka leke atılır aşağılanır.Neden çünkü bizim aklımız bi işi nasıl kolay yolla yaparıza çalışıyor.
    BU ADAMI SADECE ALKIŞLAMAK GERKİYOR GERİSİ BOŞ BENCE!!!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.