Şimdi Ara

ABARTI 0000000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bız 0000000 abartıyoruz adam 70 lvl ustu chtıın +8 degerlı ıtem deılkı tezgaha koyuyolarda 1 hafta ınce +9 chtın gordum adamın gowdelıgı +7 shell 350m ıdı tezgahta 70 lvlda 2000 attackı war normal bısı +8 shardlar la 60 dan sora zaten 5 dex gelıo bence normal bır char bılmedıgımız cok charlar war +8 shellı adam cok bızım kafede +2 prıest pendat war roc +1 war elf belt +2 yanı sıze demek ıstedıgım zero nun tek ozellgı cok ıyı pk yapması asası cok ıyı kullanması +8 shardlarda maradonda en az 100 tane war areste dıes de x de beramus ta yorumlarınızı beklıyorum

• Yorumsuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockclimber

Yorumsuz...
    quote:

Orjinalden alıntı: rockclimber

Yorumsuz...

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellLord_gs

quote:

Yorumsuz...

+1

Alıntıları Göster
    ya dostum nie abartacan adam cz yi altına üstüne getirio her iteme sahip adam bırakmıor 9 vs 1 de (videosuda war ) sen daha abartılcak bişi warmı diosun

• quote:

quote:

Yorumsuz...

+1

Alıntıları Göster
    tmm da adamın özelliğide zaten çok iyi pk yapması ve onun shard ları bildiğim kadarıyla +9 + değil ayrıca moradonda öyle bulmakta çok zor 100 tane felan abartmışın biraz

• quote:

quote:

Yorumsuz...

+1

Alıntıları Göster
    hocam 1. si 60 tan sonra istrerse 100 stat gelsin (ki sen buna 5 dex demişsin) farketmez çünkü statlar 255 olduktan sonra dolup taşıyor :)

muhtemelen zeronun chitinleri +8 değildir, +9 belkide +10 dur. çünkü o levelde shell giymek için gerekli olan dex ve hp sınırını çoktan geçmiştir. Full dex ve shell giyme 65 lvlde olabiliyordu sanırm (255 dex 94 hp)
    adamın leveli önemli değil, o levele gelirken edindiği tecrübeler önemli. her ne kadar kendisini sevmesemde, adam iyi oynuyor.

siz brakın zeroyu da kendinize bakın...

Konu Dışı :
    bu arada F9DeviL, Vailance yada benzer bi isimle klan kurmuş, yakmış kolluğu hemen :)
    benide çağardıda gitmedim klanına :P

• quote:

Orijinalden alıntı: el_morad

tmm da adamın özelliğide zaten çok iyi pk yapması ve onun shard ları bildiğim kadarıyla +9 + değil ayrıca moradonda öyle bulmakta çok zor 100 tane felan abartmışın biraz

Alıntıları Göster

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_morad

Alıntıları Göster
    dostum adamı görmedinmi ya 2. videosunde milletin arasından nasıl sıyrılıo. taşın köşesinde adamı boss gibi kapatıolar öküz gibi 3-4 warrior-lr mage-asas var ve adam tek yine sıyrılıor adamın pk sından öte adamın kendini korumuası kazanmasındaki en etken sebeptir bence kompresör gibi minor basıor adam..Ve ayrıcada adamın elleri çok seri,adam çok piskopat inventory deişiyor.biz daha pot basana kadar :D adam üstüne 2 takım elbise giyiyor zuhzuhazuha.Hakkını yemeyelim bence hyjal inde videosunu izledim tam bir rezalet.O itemlerle gidior.arenada _DeadCanScream_ le kapışıyor ve pk sırasında dd talia takıyor bunada pvp dior o clanı haketmiyor bence

• ben ne dıyorum acaba adam super pk yapıo asası super kullanıyo ama +8 shellı aadamlarda cok war bıde nerden bılıosun +8 oldugunu dıosunuz wındows medıa playerda vıdeo yu duzgunce ızleyın swordu spearı gıyerken +8 oldugu gozukuyor ben adama bısı demıorum ama cok abartıyosunuz +8 shardları abarttım bıraz :D
  • bende resmı wardı dex 255 hp 114 mu ne tam bılmıorum 900 mu 1000 yakında defence war abı adamın pk sı super ıtemlerı deıl yanı +8 chtın bısı deıl gerceten beramusta +9 chtın gordum tezgahta
  • quote:

Orijinalden alıntı: hıdalgo

ben ne dıyorum acaba adam super pk yapıo asası super kullanıyo ama +8 shellı aadamlarda cok war bıde nerden bılıosun +8 oldugunu dıosunuz wındows medıa playerda vıdeo yu duzgunce ızleyın swordu spearı gıyerken +8 oldugu gozukuyor ben adama bısı demıorum ama cok abartıyosunuz +8 shardları abarttım bıraz :D
    Zaten adamın bu kadar sevilmesine yol açan çok çok abartı itemler olmadan bu kadar güzel oynuyor. Deseler ki tüm serverları kapsayan en iyi asas anketi yapılsa ilk 5 de olur mutlaka ama en iyi itemlere sahip asaslar arasında ilk 20 ye bile gireceğini sanmıyorum. Fark da burada zaten
  • haklısın ona bısey dıyemem ama bı ARA +9 chthınlı falan +9 shard dıyorlardı onun ıcın yazdım asası super kullanıo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockclimber

Yorumsuz...
    quote:

Yorumsuz...

aynen katılıorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LioNiNaCaGe

quote:

Yorumsuz...

aynen katılıorum

Alıntıları Göster
    ALO ADAM SNN ANANA BACINA VATANINA NAMUSUNA MILLETINE KFUR EDIOR SEN HALA 0000000 İLE İLGİLİ TOPİC AÇIOSUN NASIL MİLLİYETÇİSİN SEN HEMŞERİM ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 21 Haziran 2006; 19:11:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

hocam 1. si 60 tan sonra istrerse 100 stat gelsin (ki sen buna 5 dex demişsin) farketmez çünkü statlar 255 olduktan sonra dolup taşıyor :)

muhtemelen zeronun chitinleri +8 değildir, +9 belkide +10 dur. çünkü o levelde shell giymek için gerekli olan dex ve hp sınırını çoktan geçmiştir. Full dex ve shell giyme 65 lvlde olabiliyordu sanırm (255 dex 94 hp)
    adamın leveli önemli değil, o levele gelirken edindiği tecrübeler önemli. her ne kadar kendisini sevmesemde, adam iyi oynuyor.

Konu Dışı :
    bu arada F9DeviL, Vailance yada benzer bi isimle klan kurmuş, yakmış kolluğu hemen :)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

Konu Dışı :

katılıyorum...
    Yav nednse ben senin yorumlarını çok seviorm çok akıllıca konuşuosun yaw..bana mükemmel bir insansın gibi gelio...

• ii de onemli olan o zaten adam isi bilio
  • bilemiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: hıdalgo

arkadaslar bız 0000000 abartıyoruz adam 70 lvl ustu chtıın +8 degerlı ıtem deılkı tezgaha koyuyolarda 1 hafta ınce +9 chtın gordum adamın gowdelıgı +7 shell 350m ıdı tezgahta 70 lvlda 2000 attackı war normal bısı +8 shardlar la 60 dan sora zaten 5 dex gelıo bence normal bır char bılmedıgımız cok charlar war +8 shellı adam cok bızım kafede +2 prıest pendat war roc +1 war elf belt +2 yanı sıze demek ıstedıgım zero nun tek ozellgı cok ıyı pk yapması asası cok ıyı kullanması +8 shardlarda maradonda en az 100 tane war areste dıes de x de beramus ta yorumlarınızı beklıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal__king

bilemiyorum
    quote:

arkadaslar bız 0000000 abartıyoruz adam 70 lvl ustu chtıın +8 degerlı ıtem deılkı tezgaha koyuyolarda 1 hafta ınce +9 chtın gordum adamın gowdelıgı +7 shell 350m ıdı tezgahta 70 lvlda 2000 attackı war normal bısı +8 shardlar la 60 dan sora zaten 5 dex gelıo bence normal bır char bılmedıgımız cok charlar war +8 shellı adam cok bızım kafede +2 prıest pendat war roc +1 war elf belt +2 yanı sıze demek ıstedıgım zero nun tek ozellgı cok ıyı pk yapması asası cok ıyı kullanması +8 shardlarda maradonda en az 100 tane war areste dıes de x de beramus ta yorumlarınızı beklıyorum
    usd ıle aldı ustu full shell su an onceden attackerdi govdelık shell +8 gerısı +8 chıtındı

+1 elf belt +1 re +1 dual rol iron - glass belt iron necklace elf belt +1 var ve bır kaç tane spear kolluk boots var 00 da yanı +7 fılan degıl ayrıca mınor combosu cok ıyı mana sı cok yuksek prıest gıbı

1000 kısı ıcınden en dusuk lvl en basıt olecek adamı secıp keser onun tarzı

• quote:

bilemiyorum
    quote:

[0000000 tam bir programcıdır hotkey kullnaıor adam bu nedir die sorarsanız adam alt+ ctrl +x e basınca assasin combosu çekiyor ve pot minor kendi kendine kullanılıor ben areste onun arkasından giderkem bakıomda o adam 5 para etmez 8 kişinin arasına girip yatıo 0000000 TAM BİR EZİQ

• quote:

bilemiyorum
    quote:

Lan ne adam hiç bi b.k bilmiyor program var kim o kadar hızlı skill boşaltabilir adamda program var ee program olunca adam sadece hareket edip tüp içip minor basıyor kıyafet değiştirior bu da çok zor değil.İkincisi size küfür ediyor adam siz onu övüyorsunuz yani ne diim artık .........................................................

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.