Şimdi Ara

Abartılan filmler (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
3
Favori
17.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bsarsilmaz

quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

quote:

Leon,Fight Club.

Bu filmleri beğenmediysen sana özel film hazırlayalım paşam

Sanırım sendede sürü psikolojisi var..Bu filmleri beğenmedim demedim;aşırı abartılıyor dedim.Mesela fight club ı izlemediysen;yaşama,öl vb. şeyler der tr deki çoğu çakma apaçiler...Ama bu filmden en çok ergen asosyaller etkilenir.Çünkü onlara gaz verir tabi dışarı çıkınca o gaz kaybolur orası ayrı...Umarım anlamışssındır.Kapiş...

bence arkadaşta sürü psikolojisi yok sende marjinal olma takıntısı var. herkesin beğendiği bir şeyi beğenmekte sorun yok dostum. filmin abartılıyor olmasıyla ilgili birşey söylememişsin. ama filmin hedef kitlesiyle ilgili bir çıkarım yapmışsın. senden kimse çıkarım yapmanı beklemiyor. abartı demişsin neden abartı olduğunu düşünüyorsun diyorlar? bence hiçte abartı değil. daha abartanı görmedim leon filmini hatta türkiye'de gerektiği ilgiyi görmemiş filmlerden biri olduğunu düşünüyorum. vizyona girdiği tarihten iki sene sonra star tetikçi olarak verdi bi sene sonra tgrt sevginin gücü olarak verdi. ve adını hatırlamadığım bi kanalda katillerin aşkı olarak oynadığına bile şahit oldum sence abartılmış haketmediği kadar gündeme getirilmiş bir film böyle özensizce tvlerde gösterilebilir mi?

http://www.facebook.com/pages/Leon/5853862514

sadece 285,000 hayrana sahip...

29. 8.6 Memento (2000) 283,454
    30. 8.6 It's a Wonderful Life (1946) 104,061
    31. 8.6 The Lord of the Rings: The Two Towers (2002) 336,259
    32. 8.6 Sunset Blvd. (1950) 56,445
    33. 8.6 Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (1964) 159,485
    34. 8.6 Forrest Gump (1994) 311,554
    [b]35. 8.6 Leon: The Professional (1994) 206,849[/b]
    36. 8.6 Citizen Kane (1941) 141,296
    37. 8.6 Apocalypse Now (1979) 177,763
    38. 8.6 North by Northwest (1959) 95,750

imdb sıralamasındaki filmlere bakacak olursak 5 üstü 5 altındaki... görürüz ki diğer bilmler gibi 50000 10000 civarı oylarla oy verenlerin yüksek vererek bu kademeye taşıdığı bir film değildir. 206 bin kişi oy kullanmış -ki bakınca görüyouz ki bir filme en çok 500 bin kişi oy kullanmış.- kaldı ki 200 bin kişi ortalama 9 verdiyse oy olarak sen bunlara asosyal ergenlere gaz veren bir film diyerek kestirip atamazsın belli ki senin görmediğin birşeyleri görüyor her yaştan 200 000 kişi

Males 151,892 8.7
    Females 20,481 8.6
    Aged under 18 1,836 8.8
    Males under 18 1,461 8.9
    Females under 18 370 8.0
    Aged 18-29 106,243 8.8
    Males Aged 18-29 93,270 8.8
    Females Aged 18-29 12,617 8.9
    Aged 30-44 54,126 8.5
    Males Aged 30-44 48,065 8.5
    Females Aged 30-44 5,578 8.5
    Aged 45+ 9,907 8.0
    Males Aged 45+ 8,060 8.2
    [b]Females Aged 45+ 1,749 6.6[/b]
    IMDb staff 40 8.5
    Top 1000 voters 795 7.9
    US users 41,687 8.5
    Non-US users 117,765 8.7

IMDb users 206,849 8.6

ayrıca şu listeye bakıldığı zaman tüm yaş-cinsiyet grupları 8 vermişken sadece 45 yaş üstü bayanların 6,6 verip filmi abartı bulduğunu ve seninde ergenlerin gençliğini çekemeyerek asosyallikle suçlayan 45 yaş üstü bayan gurubuna ait olabileceğini söylemek zor değil.

Ok.
    Ergen olayını fight club için dedim.Ayrıca imdb yi baz alıcak olursak desene top250 ye giremeyen film berbattır..Konunun ismi abartılan filmler.Beğenmediğiniz filmler değil..Bu iki filme kötü demedim ama abartılıyor diyorum..İşte fight club u en az 2 günde 1 izliyen adamlar var.Kimse kusura bakmasın ama bunu yapanlara filmden anlıyor demem ben.Sizde benim için diyebilirsiniz..Bana göre örnek vericek olursak the prestige filmi 10 puanlık filmdir.Ayrıca benim en son izlediğiniz filmler konusundaki mesajıma bakarsan orada leon a kaç verdiğimi görürsün..
    http://forum.donanimhaber.com/m_8819933/mpage_486/f_/key_//tm.htm#44529901
    Ben abartılmadan bahsediyorum.Mesela hollywoodda öyle bir sürü psikolojisi olduki herkes avatar ın en iyi filmi almasını bekliyordu.Çünkü film gişe rekoru kırdı ama babayı aldı orası ayrı..Ben bu filmler kötü demedim ama diğer ülkelere göre özelliklede fight club tr de çok abartılıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kei$er$oZe -- 30 Kasım 2010; 2:27:36 >

• acaba hic "Taxi Driver" adli filmi yazan oldu mu?

benim anlamadigim o filmin imdb de top 50 ye girecek ozelligi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Dur lan listemi yenileyeyim, yeni filmler ekleyeyim;
    Yüzüklerin Efendisi (ilk filmi izledim sadece, aşırı sıkıcı geldi)
    Avatar (Maalesef sinemada izledim, ilk yarısında ciddi anlamda uyuyacaktım)
    Beyaz Melek
    Güneşi Gördüm
    The Firm (Tom Cruise'nin filmi)

abov, derhal diğer ikisini izlemen lazım hocam

hatta extended daha iyi gider bünyeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: the enemy

Şimdi eminim ''oha abartıyorsun'' diyenler olacak ama ilk filmi yaklaşık bir haftada seyrettim. Her gün 10-15 dakika izleyerek.
    Hele bir de ''extended'' olursa kalp sektesinden giderim muhtemelen.
  • quote:

quote:

Şimdi eminim ''oha abartıyorsun'' diyenler olacak ama ilk filmi yaklaşık bir haftada seyrettim. Her gün 10-15 dakika izleyerek.
    Hele bir de ''extended'' olursa kalp sektesinden giderim muhtemelen.

öyle film mi izlenir hacım

toplıcan 3 extended ı bir araya, açıcan 4er saatlikten 12 saat oturup izlicen, film araları 15 er dakika tuvalet ve ihtiyaç molası o kadar. bunu bir kaç kez deneyen biri olarak, süper kafa yapıyo valla içmeden sarhoş oluyorsun

3 filmi olmasa bile bir extended 'ı açıp gözünü kırpmadan izle hocam, hele ilk kez izliyorsan keyif almaman mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the enemy -- 30 Kasım 2010; 13:29:26 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

quote:

Orijinalden alıntı: ghost

1) Requiem for A Dream
    2) The Godfather ; İkincisini izleme gereği duymadım, o da abartıdır büyük ihtimalle.
    3) Memento
    4) Rear Window
    5) Big Fish
    6)Pulp Fiction
    7) The Departed

Top 250 de izlediğim 40 küsür film içinde bunların fazla uçurulmuş olduğunu düşünüyorum. "Tamam, iyi olabilirler ama sıraları çok yüksek." Bunlardan daha güzel birçok film sayılabilir.

Kan çıkar

Oyunculuk ve birkaç replik gerisi tırt desem özel mesaj gönderip beni tehdit eder misin

Neyse zevkler ve renkler farklıdır sonuçta.

• Avatar güzeldir fakat, LOTR ve Star Wars varken tüm zamanların en iyi filmi demek gülünçtür bana göre.bu yönüyle bir abartı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pseudonym

New York'ta Beş Minare

+

v for vendetta

ve requem for a dream i sevemedim bi türlü...

gerçi V yine içlerinde en güzel olanı...
  • quote:

toplıcan 3 extended ı bir araya, açıcan 4er saatlikten 12 saat oturup izlicen, film araları 15 er dakika tuvalet ve ihtiyaç molası o kadar. bunu bir kaç kez deneyen biri olarak, süper kafa yapıyo valla içmeden sarhoş oluyorsun

3 filmi olmasa bile bir extended 'ı açıp gözünü kırpmadan izle hocam, hele ilk kez izliyorsan keyif almaman mümkün değil.

Sıkıldım be ya izlerken, ilk film 3 saat falan olması lazım. Artı ben fantastik kuntastik filmleri de pek sevmiyorum. Hayali dünyalar, irili ufaklı adamlar falan.

Ola ki dediğini yaparsam sekte-i muazzamadan hastanelik olurum herhalde.

Gerçi evde ilk filmin orijinal dividisi var (vakti zamanında kızcağızın birinden almıştım izlemekliğine, kalış o kalış , şu kpds'yi atlatayım izlerim belki.

• quote:

quote:

Sıkıldım be ya izlerken, ilk film 3 saat falan olması lazım. Artı ben fantastik kuntastik filmleri de pek sevmiyorum. Hayali dünyalar, irili ufaklı adamlar falan.

Ola ki dediğini yaparsam sekte-i muazzamadan hastanelik olurum herhalde.

Gerçi evde ilk filmin orijinal dividisi var (vakti zamanında kızcağızın birinden almıştım izlemekliğine, kalış o kalış , şu kpds'yi atlatayım izlerim belki.

filmin anısı var belliki neden 15 dk 15 dk olduğu anlaşıldı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bsarsilmaz

quote:

quote:

quote:

Leon,Fight Club.

Bu filmleri beğenmediysen sana özel film hazırlayalım paşam

Sanırım sendede sürü psikolojisi var..Bu filmleri beğenmedim demedim;aşırı abartılıyor dedim.Mesela fight club ı izlemediysen;yaşama,öl vb. şeyler der tr deki çoğu çakma apaçiler...Ama bu filmden en çok ergen asosyaller etkilenir.Çünkü onlara gaz verir tabi dışarı çıkınca o gaz kaybolur orası ayrı...Umarım anlamışssındır.Kapiş...

bence arkadaşta sürü psikolojisi yok sende marjinal olma takıntısı var. herkesin beğendiği bir şeyi beğenmekte sorun yok dostum. filmin abartılıyor olmasıyla ilgili birşey söylememişsin. ama filmin hedef kitlesiyle ilgili bir çıkarım yapmışsın. senden kimse çıkarım yapmanı beklemiyor. abartı demişsin neden abartı olduğunu düşünüyorsun diyorlar? bence hiçte abartı değil. daha abartanı görmedim leon filmini hatta türkiye'de gerektiği ilgiyi görmemiş filmlerden biri olduğunu düşünüyorum. vizyona girdiği tarihten iki sene sonra star tetikçi olarak verdi bi sene sonra tgrt sevginin gücü olarak verdi. ve adını hatırlamadığım bi kanalda katillerin aşkı olarak oynadığına bile şahit oldum sence abartılmış haketmediği kadar gündeme getirilmiş bir film böyle özensizce tvlerde gösterilebilir mi?

http://www.facebook.com/pages/Leon/5853862514

sadece 285,000 hayrana sahip...

29. 8.6 Memento (2000) 283,454
    30. 8.6 It's a Wonderful Life (1946) 104,061
    31. 8.6 The Lord of the Rings: The Two Towers (2002) 336,259
    32. 8.6 Sunset Blvd. (1950) 56,445
    33. 8.6 Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (1964) 159,485
    34. 8.6 Forrest Gump (1994) 311,554
    [b]35. 8.6 Leon: The Professional (1994) 206,849[/b]
    36. 8.6 Citizen Kane (1941) 141,296
    37. 8.6 Apocalypse Now (1979) 177,763
    38. 8.6 North by Northwest (1959) 95,750

imdb sıralamasındaki filmlere bakacak olursak 5 üstü 5 altındaki... görürüz ki diğer bilmler gibi 50000 10000 civarı oylarla oy verenlerin yüksek vererek bu kademeye taşıdığı bir film değildir. 206 bin kişi oy kullanmış -ki bakınca görüyouz ki bir filme en çok 500 bin kişi oy kullanmış.- kaldı ki 200 bin kişi ortalama 9 verdiyse oy olarak sen bunlara asosyal ergenlere gaz veren bir film diyerek kestirip atamazsın belli ki senin görmediğin birşeyleri görüyor her yaştan 200 000 kişi

Males 151,892 8.7
    Females 20,481 8.6
    Aged under 18 1,836 8.8
    Males under 18 1,461 8.9
    Females under 18 370 8.0
    Aged 18-29 106,243 8.8
    Males Aged 18-29 93,270 8.8
    Females Aged 18-29 12,617 8.9
    Aged 30-44 54,126 8.5
    Males Aged 30-44 48,065 8.5
    Females Aged 30-44 5,578 8.5
    Aged 45+ 9,907 8.0
    Males Aged 45+ 8,060 8.2
    [b]Females Aged 45+ 1,749 6.6[/b]
    IMDb staff 40 8.5
    Top 1000 voters 795 7.9
    US users 41,687 8.5
    Non-US users 117,765 8.7

IMDb users 206,849 8.6

ayrıca şu listeye bakıldığı zaman tüm yaş-cinsiyet grupları 8 vermişken sadece 45 yaş üstü bayanların 6,6 verip filmi abartı bulduğunu ve seninde ergenlerin gençliğini çekemeyerek asosyallikle suçlayan 45 yaş üstü bayan gurubuna ait olabileceğini söylemek zor değil.

Ok.
    Ergen olayını fight club için dedim.Ayrıca imdb yi baz alıcak olursak desene top250 ye giremeyen film berbattır..Konunun ismi abartılan filmler.Beğenmediğiniz filmler değil..Bu iki filme kötü demedim ama abartılıyor diyorum..İşte fight club u en az 2 günde 1 izliyen adamlar var.Kimse kusura bakmasın ama bunu yapanlara filmden anlıyor demem ben.Sizde benim için diyebilirsiniz..Bana göre örnek vericek olursak the prestige filmi 10 puanlık filmdir.Ayrıca benim en son izlediğiniz filmler konusundaki mesajıma bakarsan orada leon a kaç verdiğimi görürsün..
    http://forum.donanimhaber.com/m_8819933/mpage_486/f_/key_//tm.htm#44529901
    Ben abartılmadan bahsediyorum.Mesela hollywoodda öyle bir sürü psikolojisi olduki herkes avatar ın en iyi filmi almasını bekliyordu.Çünkü film gişe rekoru kırdı ama babayı aldı orası ayrı..Ben bu filmler kötü demedim ama diğer ülkelere göre özelliklede fight club tr de çok abartılıyor..

imdb top 250 ye giremeyen film berbattır demedim bunu sende biliyorsun. sadece 90 000 oyla 9 ortalama yapmış bir film, beğenenler yüksek vermiş gibi bir izlenim verebilir. leon da öyle birşey yok. babalar gibi 210 000 kişinin verdiği oy ortalaması 8,5 dedim. ben listedeki yeri ile ilgili birşeye dikkat çekseydim ok. ama verilerle konuşmak gerekiyor. abartılmış diyorsan abartıldığını kanıtlaman lazım. mesela ben titanic abartıldı dersem... zamanında titanikin battığı saatte her hafta sonu parti veren ve di caprio için ağlayan ergen kızları örnek gösterebilirim. ama leon'un abartıldığı ile ilgili bir veriyle gelmeni beklerdim. bende işte senin vurguladığın şeyi sana vurgulamıştım. beğenmediğiniz filmler değil abartılmış filmler konunun adı diye. ki bu konuyu ben açmıştım. ilk postta da bu uyarıyı yazmış olmam lazım bi bakayım

• merak ediyorum da avatar'i begenmeyen arkadaslar normalinden mi izlemis 3D versiyonuyla mi?
  • INCEPTION.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow
    INCEPTION.

İnception abartildigi kadar var bence 9 puan veririm ben o filme
    Bence; "Salt"
    çok abartıldı,güzel film ona lafım yok fakat abartildigi kadar degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herr18

merak ediyorum da avatar'i begenmeyen arkadaslar normalinden mi izlemis 3D versiyonuyla mi?

Ben maalesef sinemada ve 3 boyutlu izledim. İlk başta 3 boyut olayı ilginç geliyor ama bir süre sonra göz yormaya ve çocuk filmi gibi gelmeye başlıyor.
    Bu arada iyi bir sinemada izlediğimi söyleyeyim.
  • quote:

filmin anısı var belliki neden 15 dk 15 dk olduğu anlaşıldı

Yok be ya o anlamda değil.
  • arkadaslar yapmayin gozunuzu seveyim 3D dediginiz harika bir teknolojik gelisim ha bazi filmler beceremiyor o ayri ama becerebilen filmler gayet hos oluyor ben mesela "How to Train Your Dragon" filmini izlemistim en son 3D olarak gercekten mukemmel otesiydi

selamlar
  • Kesinlikle inception ve avatar. Benim gözümde inception güzel bir kurgu avatarda sırf özel efektleri yüzünden öne çıkan filmler. İkisindede ne bir anafikir ne de verdiği bir mesaj görebildim. Şahsen inception un Schindler's List, Pulp Fiction gibi filmlerin arasında görmek beni çok üzüyor.
  • quote:

Dur lan listemi yenileyeyim, yeni filmler ekleyeyim;
    Yüzüklerin Efendisi (ilk filmi izledim sadece, aşırı sıkıcı geldi)
    Avatar (Maalesef sinemada izledim, ilk yarısında ciddi anlamda uyuyacaktım)
    Beyaz Melek
    Güneşi Gördüm
    The Firm (Tom Cruise'nin filmi)

Diğer filmleri izlemeden bu yorumu yapma bence serilerin hepsinde sıkıcılık vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

esaretin bedeli

çok beğendim ama abartılıyor bence.

sana abartan adam ne dediki çok abarttı
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.