Şimdi Ara

Abartılan filmler (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
641
Cevap
3
Favori
17.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Into The Wild da abartılıyor bence. Kötü demiyorum fakat abartılıyor.
  • The Shawshank Redemption
  • quote:

Orijinalden alıntı: herr18

acaba hic "Taxi Driver" adli filmi yazan oldu mu?

benim anlamadigim o filmin imdb de top 50 ye girecek ozelligi nedir?

Sen naptın, bi saniye, Taxi Driver kötü film ha?
  • herr18 sen popüler filmler ile klasik, kabul gören filmleri mukayese etmişsin, bununla da kalmayıp kalayı basmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 2 Aralık 2010; 11:37:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qutay

Kesinlikle inception ve avatar. Benim gözümde inception güzel bir kurgu avatarda sırf özel efektleri yüzünden öne çıkan filmler. İkisindede ne bir anafikir ne de verdiği bir mesaj görebildim. Şahsen inception un Schindler's List, Pulp Fiction gibi filmlerin arasında görmek beni çok üzüyor.

kesinlikle katılıyorum sana , olsa olsa 30 larda 40 larda olsun bare ama 3 üncülük ne demek ?

bende filmi beğendim ama hak ettıgi yerin çok üstünde.

ayrıca requiem for a dream a abartıldı dıyen arkaslar kaybolun
  • Bu arada konuyu baştan sona okudum da bütün başyapıtlara abartıldı demişsiniz yuh
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

The Shawshank Redemption

inanamadım okuyunca
  • Bana Taxi Driver'ın kötü olduğunu söyleyen birinin film söylemesi lazım. Neymiş onun favori filmleri merak ettim.
  • yazayim benim favori filmlerimi siralama yapmiyorum sadece sayiyorum yanlis anlama yani 1 diye yazdigim film 2 diye yazdigim filmden benim gozumde kesin daha iyidir diye bir sey yok cunku bu filmler arasinda siralama yapmam kolay degil o yuzden yanlis anlama diye pesin pesin acikliyorum
    1- catch me if you can
    2- collateral
    3- godfather
    4- scarface
    5- matrix
    6- the bankjob
    7- once upon a time in mexico
    8- remember the titans
    9- forrest gump
    bu saydigim 9 film arasinda hangisi hangisinden daha iyidir diye bir ayrim yapabilirim ama cok vaktimi alir fakat bu tur filmler varken piyasada taxi driveri ben filmden bile saymam
    selam olsun herkese
  • quote:

yazayim benim favori filmlerimi siralama yapmiyorum sadece sayiyorum yanlis anlama yani 1 diye yazdigim film 2 diye yazdigim filmden benim gozumde kesin daha iyidir diye bir sey yok cunku bu filmler arasinda siralama yapmam kolay degil o yuzden yanlis anlama diye pesin pesin acikliyorum
    1- catch me if you can
    2- collateral
    3- godfather
    4- scarface
    5- matrix
    6- the bankjob
    8- remember the titans
    9- forrest gump
    bu saydigim 9 film arasinda hangisi hangisinden daha iyidir diye bir ayrim yapabilirim ama cok vaktimi alir fakat bu tur filmler varken piyasada taxi driveri ben filmden bile saymam
    selam olsun herkese

Ne demeye çalıştığını 2 kere okumama rağmen anlayamadım

Şimdi bu filmlere abartılmış mı diyosun

• quote:

yazayim benim favori filmlerimi siralama yapmiyorum sadece sayiyorum yanlis anlama yani 1 diye yazdigim film 2 diye yazdigim filmden benim gozumde kesin daha iyidir diye bir sey yok cunku bu filmler arasinda siralama yapmam kolay degil o yuzden yanlis anlama diye pesin pesin acikliyorum
    1- catch me if you can
    2- collateral
    3- godfather
    4- scarface
    5- matrix
    6- the bankjob
    8- remember the titans
    9- forrest gump
    selam olsun herkese

Yazdığın filmler, Scarface ve Remember the Titans dışında benim de favori filmlerimden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

Ne demeye çalıştığını 2 kere okumama rağmen anlayamadım

Şimdi bu filmlere abartılmış mı diyosun

senin anlamadigini ramyth anlamis ustune bir de yorum cakmis remember the titans ve scarface disindakiler senin oldugu gibi benim de favorim diye

soru: ramyth hadi scarface biraz daha yogun bir film ama remember the titans'i neden begenmiyorsun merak ettim
  • İzlemediğim için öyle yazdım. Henüz izlemedim. Mutlaka izleyeceğim, öneri için teşekkürler.
  • adam taxi driverı filmden saymam demiş ya
  • İlginç tabii...
  • Taxi Driver ve Kıngkong kadar abartılı fıs film görmedim.
  • New York'ta beş minare kesinlikle.Kime sorduysam çok iyi dedi gittim ve çıkışta verdiğim paraya acıdım resmen...

Senaryo üfürükten zaten, mahsumun oyunculuğu berbat ötesi.Bi tek Haluk bilginer salonda durmamı sağlayan tek oyuncu oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deviilll

New York'ta beş minare kesinlikle.Kime sorduysam çok iyi dedi gittim ve çıkışta verdiğim paraya acıdım resmen...

Senaryo üfürükten zaten, mahsumun oyunculuğu berbat ötesi.Bi tek Haluk bilginer salonda durmamı sağlayan tek oyuncu oldu...

Haluk Bilginer gerçekten işini iyi yapıyor.Çok tecrübeli bir oyuncu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

Taxi Driver ve Kıngkong kadar abartılı fıs film görmedim.

zUbE natural born killers'i de ekle o diger 2 filmine

ya hu ne b. bir filmdi oyle ya, resmen hayatimdan 2 saatimi caldilar, tek bir ana fikir icin bir suru gereksiz sey doldurmuslar, hani izlemeyen arkadaslar sinirlenebilir ana fikrini belirtirsem ama yine de izlemeyin gercekten b. bir film benim gibi pisman olacaksinizdir izlerseniz anlamadigim imdb'de 7.1 almis hayret bir sey bu insanlarda ciddi ciddi film kulturu yok ya

bu arada bir de new york'da 5 minare icin konusacagim dilbilgisi hatasi var daha isminde bu bir. onu gecelim mahsun kirmizigul oyuncu mu ki bir de yonetmenlik yapmaya calisiyor siz de hemen gaza gelip izliyorsunuz bu da iki. ben bu filmin bi cacik olamayacagini seziyordum izlemeyecegim de mecbur kalmazsam cunku vakit cok kisa ve dunya sahnesinde o kadar cok film var ki izlenecek, size tavsiyem su siralar sinemaya gitmek istiyorsaniz sayet av mevsimi daha 2 gun once vizyona girdi o filme kesinlikle gidin eminim memnun kalacaksiniz

edit: bu arada taxi driver fanlari sirf de niro icin begeniyor anlasilan bu abuk filmi cunku daha henuz hicbirinden neden begendiklerine dair mantikli bir aciklama alabilmis degilim, hicbirinden ben sunu sunu mantikli buldum sunu sunu begendim kardesim hele suradaki olay gercekten superdi vb. dediklerini duyamadim henuz varsa yoksa de niro!
    selamlar

zaman otesi edit: ya hu dizi izliyordum gecenin bu vakti aklima gecen yil izledigim bir film geldi "the hours" diye. ya hu bu film imdb'de 7.6 almis ne sacma salak bir seydi bi b.. anladiysam bu filmden arap olayim ufurukten bir seydi tabii her zamanki gibi ne olduysa insanlar bu filme de basmis oyu, ama yine de sinemalar.com sinemaseverleri biraz daha adil davranmis onlari tebrik ediyorum 6,3/10 vermisler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herr18 -- 5 Aralık 2010; 4:23:53 >

• Taxi 2004 çok komik ve eğlenceli bir filmdir. Queen Latifah , Jimmy Fallon , Gisele Bündchen , Jennifer Esposito gibi isimler yer almıştır. Ancak kovalamaca sahneleri bana çok saçma gelmişti. New York gibi bir şehirde trafiğe kapalı alanda çekilmişcesine takip !

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.