Şimdi Ara

Abartılan filmler (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
3
Favori
17.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tyler Durden şu konuyu görse ,yapılan eleştirileri okusa söyleyeceği ilk cümle şu olurdu

-fight club'a laf atın,berbat deyin,en kötü film seçin,çünkü sadece her şeyi kaybettikten sonra özgür kalabiliriz.

bu filme yapılan eleştirileri eleştirmek filmin mantığına aykırı,bu filmi sevenler olarak lütfen sukunetimizi koruyalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 28 Aralık 2010; 4:42:31 >

• inglorious bastards mide bulandıran cinsten yahudi propogandası.Düşmanı bu kadar küçümseyerek onu yüceltmiş oluyorsun benim gözümde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 28 Aralık 2010; 11:03:40 >
  • ÇOK AYIP , BİR ÇOK İYİ FİLMİ KÖTÜLEMİŞSİNİZ
  • ocean's serisi bence abartıdır, bir aralar zidane la ronaldo kendi takımlarını kurar hasılatı yardım amaçlı olan maçlar yaparlardı, tüm sene maç izlememiş olsam da o maçı kaçırmazdım, maçta ne mücadele vardı ne de heyecan, ama onları karşı karşıya yıldızlarla izlemek zevk verirdi, bu seri de bence o misal hepsi bir arada olduğundan izlenen bir film

ayrıca bu konudaki çoğu kişi saçmalamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: No..Fear

TITANIC

• Inception

bugüne kadar izlemeden önce oldukça abartılan bir film görmemiştim inception'ı izledim ve görmüş oldum.
  • fight club V for Vandetta Esaretin Bedeli bunlar abartılmış değil kesinlikle sahip oldukları konumu fazlasıyla hakkeden filmlerdir
    Bana göre abartılmış filmlerin başında Pulp Faction geliyorki ilginç dialogları dışında hiç bir güzel yada vaybe dedirtecek tarafı yoktur
  • slumdog millionaire
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjoline

Gandalf = Obi Wan ve Yoda : Luke ve Obi Wan arasındaki saygı ilişkisi Gandalf Frodo ile benzeşir.

Tek Yüzük =The Force : İkiside kötülük yayar.

Witch King=Darth Vader : Witch King ,Sauron’un en önemli savaşçısıdır.Daha önce bir Kraldır ama yüzüğün gücüyle bozulmuştur.Darth Vader Palpatine’in en güçlü savaşçısıdır.Daha önce bir Jedi ve insandır. Tutkusu hırsı onu gücün karanlık tarafına yöneltmiştir.

Frodo = Luke Skywalker : İkisi de bir şekilde yola çıkan tecrübesiz ve saf delikanlıdır. İkisi de bu yolculukta deneyim kazanıp olgunlaşır. İkisine de tamamlayan kahramanlar vardır. İkisi de kötülüğe son vermek için savaşmaktadır.

Aragorn = Han Solo : İkisi de hikâyelerdeki gözüpek savaşçıyı simgeler. İkisi de hikayedeki önemli kadınlara aşıktır. Esasoğlan değillerdir ama gönüllerin şampiyonlarıdır…

Elf = Jedi : İkisi de iyiliğin koruyucuları, özel güçleri var.

Miğfer Dibi=Yavin savaşı : Bu iki savaşında ortak noktası iyilerin az sayıda olması. Gandalf son anda gelir ve zafer elde edilir.Han Solo son dakika’da gelerek Luke’un ölüm yıldızını yoketmesini sağlar.

saçmalık, alakana .... derler ya

gandalfla obi wan ne manada birleşir bılemıyorum obiwan 1 jedi ustası gandalfsa büyücü
    yüzük kötülük yayar ama force nasıl kötülük yayıyor anlamadım ?gücün 1 iyi birde kötü tarafı var
    witch king=darth vader darth vader önceden anakin kendini herşeyden üstün görmesi ve padmeye olan aşkı yuzunden dark side'a geçti witch king kime aşık ?
    frodo=luke frodo elin bebesi hiç 1 özelliğiyok klasik 1 hobbit.Luke belkide en üstün jedi olabilcek anakin'in oğlu ve kardeşi leia.frodonun kardeşidemi var ?
    aragorn=han solo aragorn gibi 1 klasiği han soloyla karşılaştırmak mallıktır hadi obi wan desen 1 nebzede ...
    elf=jedi elfler lightsaberla orc kesiyordu doğru
    savaşta asilerin amacı death starı yok etmek miğfer dibinde kaleyi korumak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 1 Ocak 2011; 20:54:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

OHa ya konuya girmez olaydım fight cluba,esareti bedeline forrest gumpa.Onu geçtim starwarsın senaryosu yuzuklerın efendısınden çalıntı dıyen var ya diyecek söz yok

ölücem galiba.
    farklı olmak icin bu kadar kasılmazki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

quote:

OHa ya konuya girmez olaydım fight cluba,esareti bedeline forrest gumpa.Onu geçtim starwarsın senaryosu yuzuklerın efendısınden çalıntı dıyen var ya diyecek söz yok

ölücem galiba.

Fight club (402,261 votes)8.8/10

Forrest gump (317,889 votes) 8.6/10

The Shawshank Redemption 9.2/10 (546,902 votes)

kim farklı acaba ?

• quote:

quote:

quote:

ölücem galiba.

kim farklı acaba ?

ee benim görüşümü desteklemişsin.
    hepsi mükemmel filmler

• quote:

quote:

quote:

quote:

ölücem galiba.

kim farklı acaba ?

hepsi mükemmel filmler

Zaten ikinizde en basından beri aynı fikri destekliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

quote:

quote:

quote:

ölücem galiba.

kim farklı acaba ?

hepsi mükemmel filmler

aynen

• Şu önceki sayfadaki liste gerçekten en iyi filmler listesi olmuş. Yüzüklerin Efendisi'ne abartı demek nedir yahu, adamlar yapmışlar hacı abartacak birşey kalmamış ki. Ha çok iyi yapmışlar, baya bir abartmışlar o konuda doğru.

Esaretin Bedeli konusunda hala aynı fikirdeyim, bu film 1.'liği hak etmiyor bana göre. Çok daha iyi filmler var o listede bu ünvanı alabilecek kalitede. Yine de ilk 25'e girebileceğini düşünüyorum fakat o puan biraz fazla.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

quote:

quote:

quote:

ölücem galiba.

kim farklı acaba ?

hepsi mükemmel filmler

aynen

bana dedin sandımdaFilmden anlamayan çok burda gözüm döndü heralde

• Inception biraz fazla abartı , bir prestij filmindeki gibi şaşkınlığa uğratmıyor yada zindan adası gibi.. Matrix ten bu yana karşımıza sunulan en etkileyici senaryo olması ayrı konu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Inception biraz fazla abartı , bir prestij filmindeki gibi şaşkınlığa uğratmıyor yada zindan adası gibi.. Matrix ten bu yana karşımıza sunulan en etkileyici senaryo olması ayrı konu...

Oldu canım.
  • Abartılan filmlere,abartılı yorumlar gelmiş:)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.