Şimdi Ara

Abartılan filmler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
3
Favori
17.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben hiç beğenmedim şahsen abartılı bi film diince aklıma ilk bu geldi valla kızan kızsın banaoscar falan almış ya haybeye..
  • Matrix serisi....Hele bide bu filmlde derin filozofik anlamlar arayan cins tipler yok mu...

• quote:

Orjinalden alıntı: troy mcclure

Matrix serisi....Hele bide bu filmlde derin filozofik anlamlar arayan cins tipler yok mu...

ewet buyur benim bişey mi vardıı ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbozzy

quote:

Orjinalden alıntı: troy mcclure

Matrix serisi....Hele bide bu filmlde derin filozofik anlamlar arayan cins tipler yok mu...

ewet buyur benim bişey mi vardıı ....

bende burdayım

valla matrix derin filozofik mi bilmem ama gayet güzel bi felsefesi vardı filmin ama baksana bunu bile anlamayan tiplerde oluyomuş meğer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rybczynski -- 15 Mart 2006; 23:57:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bsarsilmaz

evet gora

kim abarttiysa.....

2 kilo kiyma bi kilo köfte [erol köse.gif]

@ bsarsılmaz

Gece gece kopardın beni

Bence Vidoq ve Bewitched

İzlediğim ve en çok hayal kırıklığına uğradığım filmler,ne umdum ne buldum

• quote:

Orjinalden alıntı: neptunus

gora ve KV, Yuzukler sacmalıkları...

• Benim bi arkadaşa tavsiye etmiştim Matrix'i. Daha sonra nasıl buldun diye sorduğumda, güzel dövüş filmiymiş hakkaten demişti burda da matrixi benim arkadaş gibi izleyenler var sanırım .
  • gora ve belki hero
  • Gora , Organize İşler
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ıspider

quote:

yakışır ispider çek bitanede izleyelim ya....

hemen.tahmini 2010 da giriyo gösterime adı "KIYAMET" senaryo aşamasında şuan ben yazıyorum.

isim klişe olmuş ama sana güveniyorum

klişe olmuş ha, adını sen koy ne olsun ?.

• herkes hemfikir evetGORA VE son zamanlarda izlediğim FANTASTİC FOUR KÖTÜ DEĞİLDİ AMA çekilmemiş iyi bi senaryoyu rezil etmişler sadece oyunculardan kurtarıyo
  • HERO...
  • en çok matrix abartıldı
    ve abartılcak gibide bi film değildi zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7evren

en çok matrix abartıldı

Merakımdan soruyorum tam olarak neyini beğenmediniz matrixin? Felsefe vardı, görsel unsurlar vardı yenilikler vardı (360 derece dönen kamera ilk kez kullanıldı), müzikler harikaydı, hikayesi güzeldi, bana biçok filmde aptalca gelen dövüş sahneleri bile bir mantığa oturtulmuş vs vs. İyi bir filmden daha başka ne beklersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrael -- 17 Mart 2006; 0:51:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tyrael

quote:

en çok matrix abartıldı

Merakımdan soruyorum neyini beğenmediniz matrixin? Bir de güzel film örneği alabilirmiyim, karşılaştrma yapiim kafamda.

ya bi kere çok saçma
    yani oyuncu başroldeki adam robot olarak o işleri yapsa böyle bişey demiyecektim ama bi insanın film bile olsa bunları yapması çok saçma
    aynı anda 100 kişiyle dövüşüyor
  • quote:

quote:

quote:

en çok matrix abartıldı

Merakımdan soruyorum neyini beğenmediniz matrixin? Bir de güzel film örneği alabilirmiyim, karşılaştrma yapiim kafamda.

ya bi kere çok saçma
    yani oyuncu başroldeki adam robot olarak o işleri yapsa böyle bişey demiyecektim ama bi insanın film bile olsa bunları yapması çok saçma

abicim sen filmi anlamamışsın ki.

• quote:

abicim sen filmi anlamamışsın ki.

anlaşılcak bişey olsa anlardım ben çook film izledim
    gerçekten hiç sevmedim bu matrix'i
    ee sen anlat bakalım nasıl bi film bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7evren -- 17 Mart 2006; 0:59:52 >

• Filmin felsefe kısmını anlamayıp sadece dövüş filmi olarak bakarsan anlamsız bulman normal. Ozaman hak veriyorum sana.

ama "sen anlat bakalım" a verilebilicek en güzel cevap morpheusun şu repliği olsa gerek:

-Unfortunately no one can be told what the matrix is, you have to see it for yourself.
  • Kurtlar vadisi reklamlarından başka bir şey filmde yok.

Saygılar...
  • quote:

quote:

quote:

en çok matrix abartıldı

ya bi kere çok saçma

dostum ona bakarsan bizim malkoç oğluda üzerine kapanan 5-6 kişiyi bir hamlede dağıtıyordu, sonra kale duvarının üstünden atın tam üstüne atlıyordu falan, ben bunları malkoç oğlu kötü falan diye söylemiyorum sadece ozman için çığır açmış bir film yani filmdeki ince olaylara kafayı çok takarsak böyle sağlam bir filmi yerle bir etmek çok kolay.

tabi bana da saçma gelen yanları var filmin ama işte diyoruz ya film, biraz daha geniş düşünmek lazım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.