Şimdi Ara

Abartılan filmler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
3
Favori
17.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Somebodysomeone
    Testere ve Dövüş Klübünden ne kadar çok hoşlanmayan arkadaş varmış...

Valla şaşırdım...

dikkatini çekmek isterim testereden hoşlanmadığını söyleyen topicte bir tek 57.ALAY var
    fight club ta aynı şekilde 3 yada 4 kişi ama daha çok beğenen var
  • quote:

Testere ve Dövüş Klübünden ne kadar çok hoşlanmayan arkadaş varmış...

Valla şaşırdım...

Şaşırma...

Ben de bu kadar seveninin olmasına şaşırdım.
  • Requiem for a Dream !

abartılmaya müsait gerçi.. uyuşturucu konulu, ilgi çekici, kültürümüzde pek bilinmeyen merak edilen bir konu işlemesi sebebi ile.. çok iyi bir film değil bence, film müziklerinden birkaç parça iyi hakkını vermek lazım ama
  • bence star wars serisi de abartılıyo.. nesini seviyolar anlamıyorum..
  • oceans' 12
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roswell

bence star wars serisi de abartılıyo.. nesini seviyolar anlamıyorum..

starwars'a laf yok
  • ADA
  • Son zamanlarda gittiğim filmlerden biri kesinlikle çok abartılmış. "BABAM ve OĞLUM"
    Ne karakterleri derinlemesine işlemiş ne de hikayeyi...Çok yüzeysel kalmış."Baba ben ölüyorum hadi barışalım artık,oğluma da sen bakarsın"
  • matrixxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

cok saçmaydı.

güzel ama saçma
  • yanlış hatırlamıyosam bu yılın da en kötü filmleri arasındada gösterilen dünyalr savaşı
    olağanüstü kötü bi filmo güzel yaz günümü bu filmi izleyerk berbat etmiştim.
    hala anlamdım filmin sonund anasıl kurtardılar dünyayı bilen biri varsa bana anlatsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

Donnie Darko kesinlikle.Abartı,beş para etmez.Birol Güven yapımcısı olsa,daha güzel olurdu o kadar kötü bence.

çok haklısın çoookkk abarılmış bencede.
  • quote:

Hayranları kızacak belki ama James Bond 007 serilerinin neyine hayran kalıyorlar anlamıyorum.

+1
  • Star Wars desem döfer misiniz beni?

Çok garip+zaçma bi film

dunyayı kurtaran adam filmi daa iyi hiç değilse komik
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

Star Wars desem döfer misiniz beni?

Çok garip+zaçma bi film

heh şöyle yola gel itiraz etme dünyayı kurtaran adamıma

ben de şu Star Wars denilen muhabbete bir türlü dahil olamadım.

• quote:

Çok garip+zaçma bi film

katılıyorum, nesini sefiolar anlamadım gitti, yukarda laf yok demişler ama anlatın nesini sevionus
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

quote:

Çok garip+zaçma bi film

heh şöyle yola gel itiraz etme dünyayı kurtaran adamıma

ben de şu Star Wars denilen muhabbete bir türlü dahil olamadım.

izleyeli baya oldu bi kanalda Cüneyt amjala röportaj yapıyolardı.

ne dese beyenirsin ''biz o filmi o yıllardaki amerikan filmleriyle dalga geçmek için yaptık''

bide ilginç bir şey dedi o zamanlardaki filmlerde kullanılan ışın tabancasının mermilerini film bantının üstüne iğneyle çizik atarak yapıyolarmış

düşünsene her kareye bir çizik

helal valla

+türk zekası

ross yuğğ rak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaaari -- 24 Mart 2006; 12:51:40 >

• Kesinlikle Ada...Boş bir filmdi,gereksiz uzatılmıştı ve kesinlikle özgün bir şey anlatmıyordu...Böyle gelecek teorilerini anlatan filmler artık bana saçma geliyor...Çünkü Aldous Huxley,George Orwell benzeri distopyanın babası yazarlar bu gibi şeylerin kat kat fazlasını yarım asırdan daha önce yazmış insanlar...
  • Arkadaşlar hepiniz süpersiniz.. :)
    Çoğu arkadaşın yazısında filmleri eleştirebilecek bir birikim görmedim ve kendilerininde belirttikleri gibi tamamen filmi anlamamalarından kaynaklı olsa gerek.
    XXXX'in nesini seviyolar anlamıyorum :)
    Bu şekilde yaklaşırsanız, teknik ve içerik bakımından kritik yapmadan isim verirseniz oldukça değersiz ve gülünç olur yazdıklarınız. Çünkü muhtemelen o filmler bir çok kişi tarafından beğenilmiştir, hatta hayran kitlesine sahiptir ve siz ya anlamadığınızdan yada sivrilik yapmaya çalıştığınızdan sallarsınız filme.

Matrix'e abi çok abartmışlar bir insan nasıl 100kişiyle dövüşür diyipde halen filmi anlıdığını iddaa eden arkadaş çok iyi :) Hocam uçmasıda bi garip gelmedimi, yoksa supermanden alışkınsın diyemi ses etmedin.
    Derinlemesine fikrimiz olmayan konularda çok fazla mok atmayalım bence...
  • fight club mı dedi birileri?
  • arkadaşlar bence cogunuz film yazarken filmi veya tarzını sevip sevmemeniz şeklinde yazmışsınız
    surada bi yüzüklerin efendisi,bi star wars,bi fight club vs sinema tarihinde özel ve anlamlı yere sahip filmlerdir
    aranızda bilim kurgu sevmeyip star wars a sacma diyenler var ama bakın adı üstünde "bilim kurgu" yani kurgu işte,bu filmi hani deseniz konusu kötü oyunculuk kötü vs anlarımda sacma demek dogru olmuyor
    yüzüklerin efendisi de fantastik bi film hadi filmi geçtim kitabı dünyanın en çok okunan kitabı nasıl kötü diyorsunuz anlamıyorum,peter jackson yapılabilecek en iyi yüzüklerin efendisi uyarlamasını yaptı bana göre
    bence filmlere objektif bakın
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.