Şimdi Ara

Abartılan filmler (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
641
Cevap
3
Favori
17.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sight

Memento

Saçmalama ya

• Konu başlığını görür görmez Blair Cadısı demek için girdim. Konuyu açan arkadaş ta aynısını söylemiş.

Özellikle sözlükte o kadar övmüşlerdi filmi, fos çıktı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: unconscious

quote:

Memento

Saçmalama ya

Evet Saçmalamış Arkadaş Memento Abartıldıgından Bile İyi Bir Filmdir
    Bu Arada 120 Denilen Filmi ÇOk Abarttılar

• quote:

Memento

Bence sen de bu filmi anlayamayanlardansın.
  • İhtiyarlara Yer Yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kül Tigin

İhtiyarlara Yer Yok...

Kardeş Afedersinde Yuh!!
    Hocam Ne Yaptın Sen 4 Oscar Almasını Geç Buram Buram Kalite Kokuyor Film
  • "İhtiyarlara Yer Yok " güzel fena değil bende hdrip falan var ama hani öyle abartıldığı kadar da değil.Yani bir defa daha izlemem açıkçası.Oscar'ı zaten takan yok. Zamanında Titanik'e 11-12 oscar vermişlerdi. Sanra o oskarı veren jüri üyeleri bile itiraf ettiler oscarları fazla verdik diye Monster Ball filmi vardı hani Hally Barry'nin oscarı aldığı film.Ya afedersiniz ama kadın bir sevişti oscarı aldı yani Oscara da fazla takmamak gerek Tabi ki bir fikir verir ama çok ciddiye almamak gerek. Fight Club,Matrix,Star Wars,Yüzüklerin Efendisi bynlar efsane ya bi daha izleyin anlamaya çalışın Aslında abartılan çok film var ama hatırladığım bir Dünyalar savaşı bir de Transformers. Dünyalar Savaşı sanırım ismi dolayısıyla çok beklenti yarattı.Sanarsınız topyekün bir savaş filmi olucak dünyalar bibbirine karışacak.Ama öyle olmadı bildiğiniz gibi.Filmi sonra sonra sevdim ama böyle bir felaktte normal insanların yaşadığı şoku felan yaşadıklarını yalın bir biçimde anlatıyor.İlk yarım saati baya iyiydi hatta.Sonu çok apar topar bitti.
    Transformers ise çok şişirilmişti.İlk izlediğimde güzel gelmişti ama sonra tekrar izleyince efektlerin haricinde bomboş bir film olduğunu anladım.Film bir kere paso amerikan propagandası.Repliklerden birtanesi şöyle" onlar amerikan askerleri yenilgi nedir bilmezler" tabi tabi.Marka reklamının hat safhada olması panasonic nokia xbox ve tabiki araba.Tamam reklam olur da bu kadar da olmaz bu kadar da gözüne sokulmaz yani.Kurgu falan sıfır filmde.Çocukla ailenin 2 saat konuştuğu kısımda çıkmak istedim yemin ediyorum ya.Çok komedi unsurları eklenmiş filme.Terminator 2 gibi salt bilim kurgu ve ciddi bir film olsaymış farklı olurmuş film.2 saatlik bol efektli reklam filminden ibaretti Transformers.EE tabiki yünetmen James Cameron değil kiMichael Bay'in filmleri hep böyle zaten. Hee bi de James Cameron demişken Titanic filmi de abartılmıştı.Güzel filmdi Allah için ama nasıl gaza gelmiş millet ki hala açık ara gişe rekorunu elinde tutuyor film anlayamadım hayır bende gitmiştim de o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 10 Ağustos 2008; 2:17:20 >

• Donnie Darko
    matrix
    seven
    fight club
    Requiem for a Dream
    Star Wars

Bu topicde yukarıdaki filmler yazılmış

dark knight yazayım liste tam olsun bari

şaka bir yana bu filmleri bu kategoriye sokmak el insaf ...

Konuya dönersek başta yazana tamamen katılıyorum bir blair cadısı zede olarak..
  • wanted
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lukany

Donnie Darko
    matrix
    seven
    fight club
    Requiem for a Dream
    Star Wars

Bu topicde yukarıdaki filmler yazılmış

dark knight yazayım liste tam olsun bari

şaka bir yana bu filmleri bu kategoriye sokmak el insaf ...

Konuya dönersek başta yazana tamamen katılıyorum bir blair cadısı zede olarak..

Sanırım bunları yazanlar bu filmleri anlamayanlar.

• Wanted...
  • nisan 2006'dan ağustos 2008'e atlamış rekor kırdık heralde bravo
    bu arada herkes içindeki kini kusmuş 120 diyen bile var şimdilik tek soru filmi izlediniz mi
  • Donnie Darko
    Tam bir hayal kırıklığı oldu benim için bilmiyorum sevemedim
    Bazı arkadaşlar ban filan yolluyor onlara boluyor hiç anlamıyorum sana ne kardeşim istediği filmi yazar
    fanatizm bölümü değil burası sinema bölümü
  • hancock
  • Wanted
  • hancock için 6 ay bekledim ama hiç güzel değildi yazıklar olsun.
  • 300
  • Dark Knight
  • Hancock
    300
    I Am Legend
    No Country For Old Men
    Blair Witch
    Titanic
    Death Proof
  • R.E.C o kadar çok abarttılar büyük bi hevesle izledim ha korktum ha korkcam derken irkilmeden bitirdik filmi(1kez irkildim yalan olmasın)

Hancock beklentilerin altında kaldı yani o kadar beklenti olmasa güzel film ama beklenyiler karşısında maalesef düşük..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.