Şimdi Ara

Abartılan filmler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
3
Favori
17.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu ikisinde perdeye elimdekileri fırlatmak istedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanchalf

dünyalar savaşı ve aviator
    bu ikisinde perdeye elimdekileri fırlatmak istedim

dünyalar savasını kim abarttı ki yaw
  • yaw biri memento demiş
    o film dünyaca ünlüwww.imdb.com sitesinde en iyi 250 film içinde 22. olmuştu. sen filmi çözemedin galiba kardeş.
    fight club diyenlere de şaşırıyorum.star wars diyenlere hiç bişi diyemiyom

ben de genel kanaata katılıyorum. gora ve dünyalar savaşı tam birer fiyaskoydu ha bi de ocean 's 12 bi de utanmadan 13 u çekeceklermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sheriff -- 4 Nisan 2006; 11:47:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

quote:

Orjinalden alıntı: Somebodysomeone

Testere ve Dövüş Klübünden ne kadar çok hoşlanmayan arkadaş varmış...

Valla şaşırdım...

Şaşırma...

Ben de bu kadar seveninin olmasına şaşırdım.

valla ne yalan bende buna çok hemde pek çok şaşırdım

• kurtlar vadisi abartılmıs . bi babam ve oglum varki herkeze tavsiye ederim. duygusal bi film . her türk evladının izlemsi lazım. bize yakısacak film bu işde. kurtlar vadisine verilen paraya yazık arkadaslar. izlemyin!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: cetera

kurtlar vadisi abartılmıs . bi babam ve oglum varki herkeze tavsiye ederim. duygusal bi film . her türk evladının izlemsi lazım. bize yakısacak film bu işde. kurtlar vadisine verilen paraya yazık arkadaslar. izlemyin!!!

walla kurtlar vadisi fanatiği olarak bende abartılmış olarak görüyorum filmi kötü değil kesinlikle ama abartıldığı kadarda aşahane değildi babam ve oğlum abartıldığı gibi abarık
    saçma bi laf oldu biliyorum yani abartılmayı hak ediyor hakkını veriyor film

• Harry Poter serisi ve Yuzuklerin efendisi film serisinden hiç hoşlanmadım nasılda tutuldu böle aklım fikrim ermedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoLoCouST

Harry Poter serisi ve Yuzuklerin efendisi film serisinden hiç hoşlanmadım nasılda tutuldu böle aklım fikrim ermedi

matrixden 1000 kat daha iyiydi harry poter ve yuzuklerın efendısı
  • doom dan bahseden olmamış..berbat..
  • babam ve oğlum diyorum.Hiç de öyle bahsedildiği ve reklamı yapıldığı kadar güzel bir film gelmemişti bana.Sinema tarihimiz çok daha acıklı filmlerle dolu zaten.Klasik türk filmiydi.
  • Hostel-Otel
    War of the Worlds-Dünyalar Savaşı
    Abuzer Kadayıf

bu üç film için verdiğim paraya hatta harcadığım zamana bile bin pişmanım...
  • GORA BENCE ACIP ABARTILDI O KADAR DA GUZEL DEGIL AMA KADRO MUKEMEL HERKEZ
  • the jacket
  • millet baştan aşağı saçmalamış :)
    bende saçmalıyayım bu konuyu burda bağlayalım...
    esaretin bedeli ve godfather
  • Recep ivedik

Harry potter

Dizi olarak =Lost=

Gora demişler de o filmin ne olucağı belliydi az çok.
  • Kesinlikle 1 Numara The Ring olur.Sinema tarihinin en korku-gerilim sahnelerini içinde barındırdığı söylenen bu filmi ilk izlediğimde bu mu yani demekten kendimi alıkoyamadım.Ve kendimi o kadar şartlandırmıştım ki bütün hayallerim altüst oldu o filme dair.Onun dışında bir de Gora var tabi ki.Bu arada Babam ve Oğlum diyenlere şaşırıyorum.
  • oceans 13.titanic
  • Resident Evil serisi.Cok hayranları var ama ben begenmedım acıkcası
  • r.i
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.