Bazı filmlerin sırf oyuncuları ve filmin yönetmeni yüzünden abartıldığını düşünüyorum. Çoğu iyi yorum almış, hatta harika, muhteşem tepkileri almış filmden hoşlanmıyorum. Zaten daha Avrupa, Rus ya da İran sinemasından abartılan film duymadım. Genelde Amerikan sineması/yönetmenleri/oyuncuları konuşulur. Sinema kültüründe büyük bir zayıflık.
Millet beğenmediği tarzda bir filmi izliyor ve doğal olarakta beğenmiyor , ondan sonra film abartılmış diyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: hafuyu
quote:
Orijinalden alıntı: mrblack01414
lotr tarzı fantastik fimleri sevmediğim için pek beni sarmadı.
DH Game of Thrones Fan Kulübü
Sevmediğim fantastik tarz Lotr tarzı...Game of Thrones bambaşka...Nerdeyse herşey var dizinin içinde...Ayrıca asıl fantastik öğeler 2.sezon geliyor Bilmiyorum belkide GoT'un ilk sezonunu bitirdikten sonra LoTR izlemek istemem büyük bir hata oldu...Belkide ondan sarmadı
donnie darko , milet yere göğe sığdıramıyor bana göre ise vasat bir film.
her filme laf edilmesini anlıyorum ama yüzükleirn efendisine laf edilmesini anlıyamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Woo Hoo
quote:
Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe Mesela fight club ı izlemediysen;yaşama,öl vb. şeyler der tr deki çoğu çakma apaçiler...Ama bu filmden en çok ergen asosyaller etkilenir.Çünkü onlara gaz verir tabi dışarı çıkınca o gaz kaybolur orası ayrı...Umarım anlamışssındır.Kapiş...
Kafan çok güzelmiş hocam. Güle güle kullan.
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Göz
quote:
Orijinalden alıntı: Woo Hoo
quote:
Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe Mesela fight club ı izlemediysen;yaşama,öl vb. şeyler der tr deki çoğu çakma apaçiler...Ama bu filmden en çok ergen asosyaller etkilenir.Çünkü onlara gaz verir tabi dışarı çıkınca o gaz kaybolur orası ayrı...Umarım anlamışssındır.Kapiş...
Kafan çok güzelmiş hocam. Güle güle kullan.
Fight Club filmi konusunda ben de Kei$er$oZe gibi düşünüyorum.
Ben Woo Hoo'nun tepkisine güldüm sadece yanlış anlaşılmasın
lotr 2 kez izleme calistim ama basarili olamadim.
Hadi iyi filmlerin abartılması normal de Mystic River filmini abartanları anlayamıyorum. Zevkler de bir yere kadar. Nasıl göremez ki bir insan bu filmin berbat olduğunu. Kurgusu ve hikâyesi gerçekten berbat bir film.
Requiem For A Dream
büyük beklentilerle izlemiştim, belki de o yüzden fazla zevk alamadım. hatta çoğu sahnede sıkıldım diyebilirim. biraz klişe bi filmdi sanki. uyuşturucu bağımlısı çocuğun sonunu tahmin etmiştim. uyuşturucu ile ilgili olan kısımları neredeyse her amerikan filminde var. televizyon bağımlısı teyzenin sonu çok etkileyiciydi. sırf o teyze için izledim.
quote:
Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan
O tarz filmlerden hoşlanmıyor olabilirsin , yoksa fantastik savaş filmlerini sevenlerin lotr u sevmem şansı olacağını sanmıyorum
Dracula 3000 diye bil film vardı tamamen acemiliklerle dolu bi filmdi. Sahneler çok amatörce çekilmiş
Pulp fiction derim başka birşey demem
quote:
Orijinalden alıntı: SteeLs
Pulp fiction derim başka birşey demem
Pulp Fiction gayet eğlenceli ve sürükleyici bir film ama Top 250'de 5.sırada olması gerçekten abartı...Tamam harika film ama 5 biraz fazla kaçmış o filme..O sırayı hak eden bir çok film var.
quote:
Orijinalden alıntı: Grom.Hellscream
quote:
Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan
O tarz filmlerden hoşlanmıyor olabilirsin , yoksa fantastik savaş filmlerini sevenlerin lotr u sevmem şansı olacağını sanmıyorum
Ben en çok ilk fimin başlarını sevmiştim. Ne savaşla ne fantastiklikle pek ilgisi yok oraların.
fight club recep ivedik bi de mulholland çıkmazı herkes aa sen anlamamışsın süper film der ama herkes farklı şey anlamıştır, yapımcıları bile ne olduğunu söylemez sadece ilk sahneleri iyi izleyin der sadece gizem...
Inglourious Basterds..Quentin Tarantino'nun Yahudi yalakalığından ibaret film Christoph Waltz'ın oyunculuğu dışında bir şey yok filmde..Hadi birazda Bradd Pitt'in oyunculuğu..Zaten sırf Yahudi yalakalığı yaptığı için Oscar kazandı film
quote:
Orijinalden alıntı: mrblack01414
Inglourious Basterds..Quentin Tarantino'nun Yahudi yalakalığından ibaret film Christoph Waltz'ın oyunculuğu dışında bir şey yok filmde..Hadi birazda Bradd Pitt'in oyunculuğu..Zaten sırf Yahudi yalakalığı yaptığı için Oscar kazandı film