Şimdi Ara

ABBYY FineReader 9.0 Professional Edition Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar...Elimde pdf formatlı dosyalar var.Bunları Word haline dönüştürebilmek için bu site de tavsiye edilen "ABBYY FineReader 9.0 Professional Edition" indirdim.Ama bir gariplik var.Setup'u yok doğrudan çalışıyor.Hızlı görevler otomatik olarak açılıyor.Ben o bölümde aç butonundan dönüştürmek istediğim belgeyi buluyor ve dönüştür diyorum.İşlem yapıyor işlem tamamlandıktan sonra boş bir word sayfası açılıyor.el-hüsran...Bir yerde hata mı yaptım acaba...

• Program portable olabilir.Olmazsa birde şu programı dene.Google il full halini de bulabilirsin.
    PDF To Word v3.0

http://www.verypdf.com/pdf2word/pdf2word.exe

• Ben finereader 9.0 kullanıyorum şu ana kadar öyle bir problemle karşılaşmadım.Program gerçekten çok iyi çözersen problemi bunu kullanmaya devam et.
  • portable olması nasıl etkiliyor.Çözümü yok mu acaba...
  • portable yazılımlar kuruluma ihtiyaç duymaz ve bu yazılımları taşınabilir belleğinizde bulundurup herhangi bir bilgisayara taktığınızda kullanabilirsiniz.
  • biraz geç bir yardım olacak ama dostum. ADOBE CS3 içerisinde gelen acrobat reader profasional var. onu kur. bir çok pdf problemini çözersin.
  • sen portable sürümünü indirmişsin.Biraz ara nette tam sürümünü bul indir.
    güzel programdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.