şu illlegal proglam hatasi ille xtrap hatasini düzeltsinler soylede
o ke den deil senin makinan la ilgili bi sorun
Ya aslında biliyormusnuz çok merak ediyorum nasıl bi yer nasıl idare ediliyor neler var
Gidince Görürsün
Hadi Bakalım Hayırlısı
quote:
Orjinalden alıntı: elok
Ya aslında biliyormusnuz çok merak ediyorum nasıl bi yer nasıl idare ediliyor neler var
Merdiven altı diye tabir edilen bir yer sanırsam
off pazartesi ye kadar uyuyamassın sen bu gidişle git azcık küfür et müdür lerini bul topuklarına sık.. diikkat et binaya girerken X-ray midir nedir ona yakalanma
metal kapı dedektoru .. vurucu kırıcı gümletici aletleri yakalıyo.. genelde alışweriş magazalarında oluyo hane bole içinden geçerken düt düt die otuyo işte o cihaz X-ray neyse bnm uykum geldi bütün Dh ailesine hayırlı geceler konuyu sabaha kdr up layın pls
xray felan diyince birden dedim one
1) türkiyeden oynayan herkesın dc olmasının sebebını sormak lazım (msn den ve netten dusmuyoruz ama oyunda kopuyoruz ) 2)Artık şu şifremi unuttum butonunu açsınlar 3)Clıck and buy gıbı çok salak bi firmanın elinden su işi alsınlar paypalda iken daha güzeldi C&B bızı dolandırıyo ustune bıde ban yiyoruz 4)Gmlerin yetkileri sınırlandırılsın (ONlar bu oyunu oynamak için değil sadece güvenliği için çalısıyolar npclerden ıtem çekmler +10 ıtem gıymeler vsvs bunları hep tandıklarına verıyolar çunkü... 5)Bus düpesine kesın bi çözum bulsunlar bu oyun pvp ve pk nın dısında ticaret ve risk oyunu ama bu piyasada ne ticaret oluyo nede risk...
benden bu kadar ben olsam bunları şikayet ederdşm bir TÜRK olarak
HAdİ İyi ŞAnslaR
evetler bunlar benim aklımda hele haksız yere ban yiyenler yokmu yazık vallahi
quote:
Orjinalden alıntı: Gabri3L
1) türkiyeden oynayan herkesın dc olmasının sebebını sormak lazım (msn den ve netten dusmuyoruz ama oyunda kopuyoruz ) 2)Artık şu şifremi unuttum butonunu açsınlar 3)Clıck and buy gıbı çok salak bi firmanın elinden su işi alsınlar paypalda iken daha güzeldi C&B bızı dolandırıyo ustune bıde ban yiyoruz 4)Gmlerin yetkileri sınırlandırılsın (ONlar bu oyunu oynamak için değil sadece güvenliği için çalısıyolar npclerden ıtem çekmler +10 ıtem gıymeler vsvs bunları hep tandıklarına verıyolar çunkü... 5)Bus düpesine kesın bi çözum bulsunlar bu oyun pvp ve pk nın dısında ticaret ve risk oyunu ama bu piyasada ne ticaret oluyo nede risk...
benden bu kadar ben olsam bunları şikayet ederdşm bir TÜRK olarak
en önemliside forget pass kısmısnı açsınlar adamlar oyun yapio şifre unuttunmu hesabın gidi hangi akla mantığa sığıyor bu resmen sömürü walla.gold pre aldım başka bi chara şifresini unuttuum chrla ilgili ticket attım.gizli sorusu fela n herşyi bilorm son login olduum zamnd a yazmştm oyuna girdiim son şifre felan. adamlardan gelen cevap üzgnz bahsedln hesbtan daha önce hiç pre alnmdığı içn bir işlem yapamiorz ba ba ba resmen bilmem ... nelik
quote:
Orjinalden alıntı: PL4yß0yDuTy
NO SS NO GuWeN
Ne alaka?
gerçekten aricakmısın o iş güç arasında k2 binasını?
Bilip bilmeden diretmeniz yok mu yok malezyadaymış..
Malezyadaki MyKo nun şirketi olabilir emin değilim.. ama onunkide e-games ti sanırsam o da abd tabanlı..
K2 networkte abd tabanlıdır.. inanmayan sitesine whois çekerek (tabi biliyosanız ne olduğunu) anlayabilir..
benden bu kadar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme