Şimdi Ara

Abd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar ben haftaya pazartesin günü şirket toplanıtsı için ABd ye yolculuga çıkıyoruz bana bir şikayet dökümanı hazırlarsanız,orda k2nin şirket veya bir kurumu varsa gitmeyi denerim bilmiyorum ama ben bi söyliyim dedim veya istekler le ilgili bi döküman bi yarım edeyim dedim gitmişken

• Malezya'da diye biliyorum ben ana binayı.
  • NO SS NO GuWeN
  • Saygı Değer Teğmen Arkadaşım ßu oyunu yapan yazılışı doğrumu acaba bilmiyorum ve yazıyorum
    k2 genel binası malezya'da
    ünlü bir iş adamının yapımı bu oyun
  • Varsa ona göre araştırıcam yoksa ne ala işe git gel no ss no güven
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLavetothedaRk

Malezya'da diye biliyorum ben ana binayı.

K2 Network şirketi ABD de
  • o zmn yaz şirketi kapatsınlar. ahh o bina türkiye de olcaktı coktan çökmüştü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bi söyliyim dedim nerde oldugunu tam bilmiyordum bi yerden kulağıma esmişti abd diye ama yanlıs duymusum demekki belki doğrudur diye yazdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©onque®o®

o zmn yaz şirketi kapatsınlar. ahh o bina türkiye de olcaktı coktan çökmüştü

• google earth ile bulmuştuk ama unuttum hangi şehirdeydi. ama k2 network amerikada
  • quote:

Orjinalden alıntı: PL4yß0yDuTy

NO SS NO GuWeN

süper
    abicim diyim yaşça benden büyüksün takma boşver .... et sen işinle uraş saten adamlar senle ilgilenene kadar sen türkiyeye dönmüş olursun
    onlar bizi takmıyolar bizde onları takmıyalım şu türk işi dupelere biraz hak veriyorum bari şu oyunun içine iyice edelimde kapatılsın yada baştan aşşa düzeltilsin
  • binayı bulunca işi kökten çöz gir altıa c4 bomba yerleştir sende kurtar bizide kurtar
  • adamın iyilik yapmaya çalışıyo siz ne diyosunuz sanki sizden charınızın Id şifresini istesi şikayet dökümanı yazın dedi kimseye iyilik yaramıyo be kardeşim
  • eğer orayı orda bulursam suskun kalıcağımı sanmayın arkadaşlar bende oynuyorum bu oyunu
  • para toplayıp bazuka alalım binaya atalım. böylece illegal yolla halletmiş oluruz
  • işte diyorum bir şikayet dökumanı birde istek dökümanı olursa iyi olur oraya gidince tanıdıklar vasıtasıyla bi araştırıcam öle bir yer varmı yokmu varsa ulaşmaya çalışıcam TÜRK lerin bu oyun hakkındaki düşüncelerini sayıcam bakalın ne dicekler
  • quote:

NO SS NO GuWeN

• quote:

Orjinalden alıntı: I_FMK_I

quote:

NO SS NO GuWeN

daha önce werildi :D:D alla akıl fikir wersin adam saana NY de çekilmiş BOy bOy mayolu fotolarını mu Up lasın
  • Allah İyliğinizi Versin
  • şu illlegal proglam hatasi ille xtrap hatasini düzeltsinler soylede
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.