|
ABD, 6. nesil savaş uçağını tanıttı: Boeing F-47 hakkında tüm detaylar

-
-
Efsane Cihaz Yakışır Abimize....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayhan Tarakçı'dan bir video bekliyoruz ne ?nedir ?diye
Bu max serisi yüzünden Boeing’i yerin dibine sokanlar şimdi de “düşer o, saçma karar, dandik” diye atıp tutmaya başlamış. He sırf şirkete güzellik olsun diye koskoca Lockheed Martin yerine Boeing seçtiler he. Zaten F15 ve F/A18 ler her gün düşüyordu, sırf Boeing’e güzellik olsun diye dandik uçak alacaklar ABD’ye çünkü bi siz akıllısınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Trump’ın daha üretime geçmemiş bir uçağı pazarlarken gösterdiği “yakın gelecekteki” başarıyı satma tarzı oldukça eğlenceli! Boeing F-47'i tanıtırken, sanki dünya savaşını tek başına kazanacakmış gibi bir hava yaratıyor. F-35 de tam olarak bu şekilde tanıtılmıştı ama ne yazık ki hala sorunlar peşini bırakmadı. Trump’ın "bunu söyledim ama bir gün değiştirebilirim" yaklaşımıyla, belki de F-47, F-35'in başarısızlıklarını unutturacak bir “yeni umut” olur!
-
Gezegenin havacilik sorunu var ve ucu ABD de degil birlesmis milletlerde, havacilik sahasinda ayrica cok fazla din adami ve saglik personeli var, ABD bu konudaki Birlesmis Milletlerden gelen lider olduguna gore... Dahasi uzaydada cok fazla idiom ve kisit var, uzayda kurallar uluslarasi ve kitalarasi karasularla aynidir. Bu boyle degilse Birlesmis Milletlerde baglamak lazim.... Ayrica gezegen bitmemis savaslarla dolu ve ateskes antlasmalariyla duruyor... Yedi Ekim Bindokuzkirkyedi ruhunu yenilemek ve gelistirmek lazim, yeni nesiller, yeni bulgular ve de 'tarif'ler var...
Bu uçağı anlatmak Ayhan Tarakçı'ya değil Tolga Özbek'e yakışır.
diğer jsom konusunda atıp tutuyorsun! kökü bu adamlarda! ab atar gider yapıyor. ama gripen dahil bir çok parçayı onlara zaten Amerika üretiyor :)))))
bu arada jsom konusunda ne hikmetse yine koreliler bizden 3-5 sene önce davranmışlar , kırpılma taurus'u üretmişler. tank tüfek top iha derken kore'den stand off'u da 3-5 sene sonra akıl edebilmişiz :))))))))))))))))))
aynen avrupa top tüfek üretemiyorken sen üretip öne geçicen. yahu daha bomba'nın nasıl yapıldığını ham maddelerini bilmiyorsundur.
aç bak. neden norveç, isveç gibi ülkelerden 2020 ila 2023 yılları arasında 1 milyar dolara yakın çelik demir kompozit madde almışsın anlarsın :)))))))))))))
ekleme: şunun yorumuna bir de 7 like atmışlar. muhtelemen coder, xxxcore , venom gibi burada nöbet tutanların beğenileridir :))))))))))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 22 Mart 2025; 14:1:14 > -
Valla, senin yorumunu okurken F-47'nin üretimiyle ilgili bir umut doğdu bende ama senin yazdıklarınla biraz daha 'yakın gelecekteki' teknik bilgiye sahip oldum! 😂 Şu JSOM, Gripen, Kore meselesi vs. falan filan derken ben de sanmıştım ki havada bir şey uçuyor, meğer çelik demir kompozit malzeme ticareti yapıyormuşuz. Neyse, merak etme, bu 'öngörülerinle' biz de bir gün Kore'nin 3-5 yıl gerisinde bir yere geliriz. 😉 Vallahi, sataşarak egonu tatmin etmiş olman gerek! 😂 SOM-J paylaşımındaki gerçek dışı yorumuna teknik bir cevap verdim, belki biraz gerçek bilgi almak istersin, heyezanlarından çıkıp orada bir şeyler bulabilirsin. Ama ne olur, dikkat et, teknik bilgiler fazla gelebilir! 😜
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojennn -- 22 Mart 2025; 14:30:12 >
-
"Vay canına, gezegenin havacılık sorunu dedin, bir de üzerine Birleşmiş Milletler'e kadar girdin, uzay kurallarından falan bahsettin... Ben sanmıştım ki uçaklar havada uçuyor, meğer meğer uluslararası ve kıtalararası karasular gibi kompleks bir mesele varmış! 😄 Herhalde 7 Ekim 1947'yi de yeniden keşfedeceğiz, kim bilir belki de uzaydan gelen tarife kitaplarıyla! Ama merak etme, yeni nesiller için 'tarif'ler de var, belki de bir gün Birleşmiş Milletler uzayda bir 'tarif' yazar, kimse bulmaz, biz buluruz!
-
yahu diyorum ya... senin tayfanın bir şeyden haberi yok ama atıp tutuyor.
zaten sanayide ürettiğin aliminyum ile o füzeleri uçurabilirsiniz akpli gençler :)))))))))))
Tolga Özbek denilen adama da helal olsun. bulmuş yolunu. iki amerikan kırpma teknolojisini yerli milli diye övüyor. alıyor 3-4 milyon izlenme. :)))))))))))) adam yolunu bulmuş vallahi :))))))))))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 22 Mart 2025; 14:35:0 > -
Tamam boeing alsın ihaleyi, belki düşürmesi kolay olur😅
Tamamen tasarım yeni standart tasarım değil
ANKA-4 de bunun gibi ve en büyük farkı insansız olması.
-
yanliz f-15 ve f-18 mcdonnell dougless tasarimi :))). mcdonnell dougless ve boeing birlesmesiyle boeing oldular.
-
başka ülkede uçurmadığı f22 sini rus sahasında test etmemiş ve hava atarak pazarlıyor.F35 rus sahasında hiç uçmadı.Uçak gelişiyorsa radarda armut toplamıyor am reklamları yapılmıyor.F35 le sadece suriyede antreman yaparlar.İlk 35 47 i düştüğünde rüya biter
-
Influencer kıza tanıtması için notebook vermişler çok hızlı, çok hafif, çok güçlü vb. şeyler söylemiş. Turpunki de aynı minvalde olmuş.
-
MD de zamanında DC-10 olaylarıyla karalanıp duruyordu. Sivil tarafla askeri kısmı karıştırmanın alemi yok:))))))))))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canoktun -- 23 Mart 2025; 23:11:44 >
Özelliklerini açıklayıp öyle metleyin de bakalım gerçekten anlatıldığı gibi efsane mi biz karar verelim.
Trump'ın ne dediğinin çok önemi yok istediğini söylüyor alakasız konuşuyor yada dediğinin tam tersi hamleler yapıyor, şeceresine bakıp ciddi ciddi incelerseniz sözlerinden eylemlerine kadar elle tutulur ciddiye alınır bir tarafı yok. tanıtım yapıyor henüz ortada bir iş yok, F35'in durumuna bakılırsa çoğu sorunu düzeltemediler hatta kronik sorunları hep konu edildi, maliyetli bakıma muhtaç bir uçaktı, ayine iştir kişinin lafa bakılmaz sözünden hareketle meydan orada çıkarsınlar göstersinler. :))
Trump’ın daha üretime geçmemiş bir uçağı pazarlarken gösterdiği “yakın gelecekteki” başarıyı satma tarzı oldukça eğlenceli! Boeing F-47'i tanıtırken, sanki dünya savaşını tek başına kazanacakmış gibi bir hava yaratıyor. F-35 de tam olarak bu şekilde tanıtılmıştı ama ne yazık ki hala sorunlar peşini bırakmadı. Trump’ın "bunu söyledim ama bir gün değiştirebilirim" yaklaşımıyla, belki de F-47, F-35'in başarısızlıklarını unutturacak bir “yeni umut” olur!
|
Bu uçağı anlatmak Ayhan Tarakçı'ya değil Tolga Özbek'e yakışır.
|
Ayhan Tarakçı'dan bir video bekliyoruz ne ?nedir ?diye
|
Valla, senin yorumunu okurken F-47'nin üretimiyle ilgili bir umut doğdu bende ama senin yazdıklarınla biraz daha 'yakın gelecekteki' teknik bilgiye sahip oldum! 😂 Şu JSOM, Gripen, Kore meselesi vs. falan filan derken ben de sanmıştım ki havada bir şey uçuyor, meğer çelik demir kompozit malzeme ticareti yapıyormuşuz. Neyse, merak etme, bu 'öngörülerinle' biz de bir gün Kore'nin 3-5 yıl gerisinde bir yere geliriz. 😉 Vallahi, sataşarak egonu tatmin etmiş olman gerek! 😂 SOM-J paylaşımındaki gerçek dışı yorumuna teknik bir cevap verdim, belki biraz gerçek bilgi almak istersin, heyezanlarından çıkıp orada bir şeyler bulabilirsin. Ama ne olur, dikkat et, teknik bilgiler fazla gelebilir! 😜
|
Gezegenin havacilik sorunu var ve ucu ABD de degil birlesmis milletlerde, havacilik sahasinda ayrica cok fazla din adami ve saglik personeli var, ABD bu konudaki Birlesmis Milletlerden gelen lider olduguna gore... Dahasi uzaydada cok fazla idiom ve kisit var, uzayda kurallar uluslarasi ve kitalarasi karasularla aynidir. Bu boyle degilse Birlesmis Milletlerde baglamak lazim.... Ayrica gezegen bitmemis savaslarla dolu ve ateskes antlasmalariyla duruyor... Yedi Ekim Bindokuzkirkyedi ruhunu yenilemek ve gelistirmek lazim, yeni nesiller, yeni bulgular ve de 'tarif'ler var...
|
Benzer içerikler
- the gorge film
- whatsapp şifreleme
- kalın yazı yazma
- whatsapp durum video kalitesi düşüyor
- telegram numarasız hesap açma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X