< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💥ABD Başkan Adayı Donald Trump'a Suikast Girişiminde Bulunuldu..Trump Yaralandı, Biden geri çekildi (3. sayfa)
-
-
- Donald Trump:
"Sağ kulağımdan vuruldum. Çok kanama oldu, ne olduğunu sonradan anladım. Saldırıda 1 kişi öldü ve 1 kişide ağır yaralandı. Saldırgan miting alanı dışından ateş açtı ve vuruldu. Ülkemizde böyle bir olayın yaşanması inanılmaz."
-
2 haneli iqnuzla yorum yazmayın ya.
-
-
Olayın komplo olduğunu düşünmüyorum aşırı fanatik manyak tipler her daim var yaklaşık 2 sene önce eski Japonya başbakanı Şinzo Abe silahlı saldırı sonucu suikaste uğrayıp ölmüştü miting yaptığı esnada..Trump zaten önde götürdüğü yarışı saçma bir komplo ile riske atmaz fakat gizli servis ajanlarının büyük zaafiyeti söz konusu miting alanını cepheden gören 125 metre uzaklıktaki müstakil evlerin çatılarına neden ajan yerleştirilmediği ayrı bir soru işareti önde götürdüğü yarışta Trump'ın ölmesi kimin işine gelir cevap gayet basit bükemediği bileği öpmek yerine öldürmeyi seçmiş Biden bunağı Trump başkan olunca soruşturma açar canını okuyup Bidonu dökerler demedi demeyin..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Benim anlamadığım şu. ABD’yi yöneten konsey topluluğu trump’u istemiyor. O yüzden sürekli üstüne oynuyorlar. Abd’de hiç görülmemiş cezalar, soruşturmalar açıldı adama.
Eğer Trump seçilirse derin devlet, konsey filan dinlemeyecek anlaşılan. Önceki Trump ile şimdiki başkan Trump çok farklı olacak. İyi yönde mi olacak derseniz bana göre evet. Bakalım seçilene kadar önü kapanmaz, sağ Salim kalırsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amerikaya deli deli işler yaptıracaklar o yüzden bunu önce sıkıştırıp boyunduruğa aldılar şimdi de parlatıyorlar. Demokrasiymiş, peh, hala inanan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serafon -- 14 Temmuz 2024; 5:14:52 >
Trump bir önceki başkanlığında kendisi bile seçileceğini öngörememişti. Tamamen damdan düşer gibi başkan oldu. Ne tecrübesi nede ekibi vardı. Ancak ikinci başkanlık yarışında hem kendinden emin hem 4 yıllık geçmiş deneyimi var hemde favori aday olduğu için ekibini çoktan istediği adamlardan toplamıştır.
Sözün özü Trump'ın ikinci başkanlığında ülkede ilkinden çok daha fazla kontrol sahibi olacağı kesin gibi. Özellikle Trump ile Pentagon arasında bir gerilim olduğu açık ancak Trump bu sefer dediğim gibi deneyimli olduğundan kontrol etmeleri veya ayağını kaydırmaları çok daha zor olacaktır.
Zaten ilk döneminde ekip eksikliği nedeniyle kabinesine pekçok eski askeri falan seçmek zorunda kalmıştı bu dönem ise eskisi kadar aykırı davranmayan ancak ülkedeki kontrolü çok daha fazla olan bir Trump izleyeceğiz gibi görünüyor.
Son olarak Trump'ın başkanlığı bizim için iyi nitekim Trump izalasyon politikalarını savunuyor. Ortadoğu'dan mümkün olduğunca çekilmek istiyor bu nedenle Pkknın hamisi gibi bir role hiç sıcak bakmıyor. Bu açıdan Trump dönemi Türkiye'nin Suriye'de Pkk'yı temizlemesi için altın değerde bir fırsat yaratabilir.
Öte yandan kendisi çok büyük bir İsrail destekçisi. Umalım ki Türkiye'deki hükümet Arap hayranlığı ideolojisi nedeniyle bizim Suriye'de milli çıkarlarımız için Pkkyı temizleme stratejimizi baltalayacak bir hamle yapmaz Trump döneminde.
-
Benimde demek istediğim buydu hocam. Ancak bir yerlerde de eli kolu bağlı olacak. Kimi kararlarda yaramaz çocuk gibi bildiğini okuyacak. Tepedekilerle ters düşecek. Ancak ona yapılanları unutmayacağı için birazda kindar bir kişilik takınacak.
Bu sefer çok dikkatli olması gerekiyor. Uslanmaz çocuk gibi davranırsa bir şekilde bir şeyler uydurulup azlederler.
ABD maskara oldu iyice, adaylarını bile koruyamıyor artık.
-
Amerikan gizli servisi falan bariz izlemiş.
Trump başkan olursa bunların hepsini emekli eder bence
Yedirmeyiz
Başkan!
Neden acaba? Kurgu oldugu cok acik…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pr çalışması.
-
Bu haberi internet gördüm ve yorumları okudum yok boncuklu silah mı yok yalandan kurusıkımı
Biz toplumumuz neden her şeyi bilir .Araştırma sıfır, elinin altında internet var kaynak dolu yok abi resmi veriyorsunuz önüne arkasına bakmadan hemen her şeyiyle sana anlatıyor rafadan
Forumda da var adam daha çıkmayan ürünü anlatabilecek donanıma sahip hatta test sonuçlarını söylüyor
o kadar silah sesinin çoğu keskin nişancılara ait
ölen ve yaralanan seyirci var
x (formerly twitter)Mર. O. Aɴsαн🤴🏽 (@presleyoagyamfi) on Xhttps://x.com/i/status/1812269670394687678Şüpheli yan açıdan atış yapıyor ön açıdan değil atışı yapan kişi 20 yaşında birisi AR-15 kullanmış
x (formerly twitter)Kollege Kidd Media (@KKMediaTingz) on Xhttps://x.com/i/status/1812334959866347578Kafasını o an döndürmesi şans , o sırada kurşun kulağını sıyırıyor
şimdi bu fotoya montaj diyenler çıkar bunu ben paylaşmadım habercilerin alt bölümde bulunan çekim makinelerinin incelenmesi sonucu elde edilmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 14 Temmuz 2024; 9:30:8 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X