trump yoksa alim mi |
💥ABD Başkan Adayı Donald Trump'a Suikast Girişiminde Bulunuldu..Trump Yaralandı, Biden geri çekildi (5. sayfa)
-
-
Hangi mermiyi kullandığına dair kaynak bul kardeşim
AR-15 daha ufak mermiler de kullanılabilir alemdar kardeş
-
Thomas Matthew Crooks : 135 metreden AR15 tüfekle ateş etmeye başlamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 14 Temmuz 2024; 13:9:12 > -
Ölmesimi lazım olm gerçek olması için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet yada ağır yaralı
-
Alemdar kardeşim ben mermiden bahsettim
Kullanılan Mermi 22 LR
AR15 Amerika da birçok modeli var irili ufaklı compact
-
Donald Trump'ı teğet geçtiyse dünya genelinde kimilerine ne olacak acaba?
"Pensilvanya the Fetö diyarı" neden bu olaya sahne oldu?
Donald Trump'ın duruşu belli böyle bir şova ihtiyacı yok, eğer gerçekten yapılmaya çalışıldıysa ve bu işi becerebilme zevki birilerine tattırılmadıysa bravo diyip önlerinde eğilirim
Siyonistler çok azdı, arzular şelale hasta bunlar, Türk ordusu da aynı şekilde 🤮🤮🤮
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dh nin evde pc basinda oturup baska birsey yapmayan buyuk strateji uzmanlari herseyi cozmus yine
Adam zaten 10 puan farkla ondeydi
Adam hareketli hedefe ates ediyor sifirlama atisi olmadan bunlarda kurgu demis
Aynen karsim kurgu yea
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eleman 20 yaşında 137 metreden ateş açıyor. Kendisini vuran polis 134 metreden indiriyor. Yalnız tek atış yapan polis tripoda koyduğu tüfekle geri sekiyor o kadar kötü bir atış yapıyor ki ben vurduğunda inanmıyorum. Zaten ardından 3-4 el ateş sesi daha geliyor.
Adam youtube videosu izleyerek bu işe kalkışıyor. Üstünde de izlediği youtube kanalının yaptırdığı tshirt var inanılmaz saçma bir durum var ortada.
İzleyicilerden biri 3-4 dakika önce çatıda tüfekli bir adam gördüğünü ordaki personele söylüyor yüksek ihtimalle alarma geçmişlerdir ama elemanı bulamamışlar bir şekilde.
Youtube videosu izleyerek bu işi yapan birinin öyle bir tüfekle 137 metreden oldukça başarılı atış yaptığını düşünüyorum
- Trump'a yapılan suikast girişimine ilişkin Dışişleri bakanlığı resmi bir açıklamada bulunarak yapılan saldırı kınandı.
-
- ABD'de yaşayan ve polis teşkilatında görev yapmış olan "Amerikalı Aynasız" isimli sosyal medya içerik üreticisi Erdal Kaya, Trump'a yapılan saldırının gerçek olduğunu ve güvenlik zayifetlerinin bu olaya sebebiyet verdiğini açıkladı;
"Bu işte kurgu yok, bu kadarda fantazi kurmayın..Bilgisi olmayan arkadaşlar böyle düşünür.."
"Mermi Trump'ın sağ kulağını hareket halindeyken vurup geçiyor, Trump kürsüde hareket halinde ve yana dönmese kurşun Trump'ın kafasına isabet edecekti. Trump çok şanslı bu anlamda."
"Sağ kulakla kafatası arası birkaç santim, bilerek bir kişi 110 metreden kulağını vurmayı nasıl yapacak? Zaten ilk mermi sonrası birkaç mermi sallıyor ama yeri belli olduğundanda vuruluyor."
"ABD'mi yaptırdı, bir terörist örgütmü yaptırdı yada bir eleman kızdı gitti böylemi yaptı bilmiyoruz. Ancak benim gördüğüm şey amatörce bir şey."
"Normalde gizli servis bu vuran kişiyi görmeliydi. Eski bir ABD polis memuru olarak söylüyorum bunu. Zafiyet yaşadılar.."
Amerikali Aynasizyoutube#donaldtrump #haber #amerika SOSYAL MEDYA HESAPLARIM: INSTAGRAM: https://www.instagram.com/amerikaliaynasiz TWITTER: https://www.twitter.com/amerikanaynasiz TIKTOK: https://www.tiktok.com/@amerikaliaynasiz TWITCH: https://www.twitch.tv/amerikaliaynasiz DISCORD: https://www.discord.gg/amerikaliaynasiz İŞ BİRLİĞİ İÇİN İLETİŞİM / CONTACT:: amerikaliaynasiz@gmail.com . . . . Merhaba arkadaslar, kanalimiza hosgeldiniz! Yillardir Amerika Birlesik Devletlerinde sehir polisliginden, eyalet polisligine, eyalet polisi olay yeri inceleme detektifliginden, federal istihbarat seviyelerinde gorevler yaptim, ve dogal olarak, tecrubelerimden dolayi, bir cok inanilmaz olaylarla karsi karsiya kaldim. Bu kanalda amacim, bu hatiralarimi ve bazi tecrubelerimi sizlerle paylasmaktir, ve bununla beraber hem eglenmek, ve emde egitmektir! Umarim Hosunuza gider!https://www.youtube.com/watch?v=f4lyBgtH91w
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 14 Temmuz 2024; 16:13:21 >
-
Trump vurulduğunu anladığı anda ciddi bir yara almadığını anlayınca pek tabiki yılların verdiği siyasi tecrübeyle bu olayı kendi lehine çevirecek güçlü bir refleks gösterecekdi, öylede oldu. Trump bu anlamda kurnaz bir insan ancak olayın gerçekten yaşandığı realitesini değiştirmiyor bu. Trump bizlerin tabiriyle "Beni öldürmeyen şey güçlendirir" mantığıyla vurulduktan sonra yumruğunu havaya kaldırıp "Ben hala burdayım" mesajı vermesi Trump gibi medyatik bir isim için gayette doğal.
Zaten şuan FBI olayı "Eski başkana suikast girişimi" olarak soruşturma başlattı. Yani ABD yönetimide Trump'a suikast girişimi olduğunu kabul etmiş oldu.
Malum ABD'de her 10 hanenin 7-8'zinde silah kullanlar var ve silahla atış nasıl yapılır, nasıl etkiler verir gibi birçok konuya ABD halkı hakim olduğundan bu olaylara bakış açıları "Tezgah değil" olarak bakıyor çünkü Trump böyle bir riske kendisi zaten atmaz, aşırı riskli bir durum. Seçimleri kazanma anlamında büyük avantajı eline geçiren bir aday neden böyle bir olayla kendini riske atsın? 125 metre uzaklıktan kulağını vurduracakda gündemi tamamen kendi lehine çevirip seçimleri garantileyecek düşüncesi çok mantıksız bir fikir. Trump kafasını anlık yana çevirmese şuan ölü bir adamdı. Öldürülen bir Trump'da ABD'de iç kargaşanın başlamasına vesile olacak yegane sebeb olurdu.
Ha, Trump ölsün, ABD iç karışıklığa girsin diye bu suikast yapılmış olabilirmi? pek tabiki olabilir. O anlamda senaryolar konuşulabilir ama Trump'ın tezgahı diye düşünmek bana göre hayalcilik.
-
- Donald Trump, kendi sosyal medya hesabı Truth'dan yeni bir açıklama yayınladı ve mitinglerine devam edeceğini açıkladı;
"Düşünülemez olanın gerçekleşmesini engelleyen yalnızca Tanrı'ydı.."
"Korkmayacağız ve bunun yerine inancımızda dirençli kalacağız ve kötülüğe karşı koyacağız."
"Yaralıların iyileşmesi için dua ediyor ve korkunç bir şekilde öldürülen vatandaşın anısını kalbimizde taşıyoruz."
"Birlik olmamız ve Amerikalılar olarak gerçek karakterimizi göstermemiz gerekiyor, güçlü ve kararlı kalmamız ve kötülüğün kazanmasına izin vermememiz artık her zamankinden daha önemli."
"Ülkemizi seviyorum, hepinizi seviyorum ve bu hafta Winsconsin'den ulusumuza konuşmayı sabırsızlıkla bekliyorum."
-
Aferin sarı kafa Trump reis
x dekiler coştu
-
- Trump'a suikast girişiminde bulunan Thomas Matthew Crooks'un vurulduktan sonraki hali.
+18
-
- Trump'a yapılan suikast girişimi sonrası yaşananların en net kesintisiz görüntüleri.
x (formerly twitter)The Washington Post (@washingtonpost) on Xhttps://x.com/washingtonpost/status/1812325808683331801 -
-
Olaya kurgu diyenleri sıcak çarpmış olmalı, bol bol su içsinler...
134 metreden kendisine ateş ettirip kulağından vurduracak kadar senaryo üretecek bir babayiğit yoktur bu dünyada... Gerçek namlunun ucunda durmak, sanal oyunda ölüp tekrar dirilmeye benzemez..
-
Aklıma film sahneleri geldi silah sıkıldığı an vücudun belli yerine konan kan torbalarının patlaması gibi
Silah sıkıldığı an elini kulağına götürüp aşağı eğiliyor ve ayağa kalktığında kulağı kanıyor halka doğru yumruğunu göstererek şov yapıyor
Suikasta uğran biri kulağı yaralanan biri korkudan tir tir titrer kimse maval okumasın
11 eylül de yaşananlar nasıl kurgu ise bu olayda bi okadar kurgu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X