Şimdi Ara

ABD'DE DİL OKULLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben amerikada dil eğitimi almak istiyorum ve chicago'da tanıdıklarım oturuyor, gidip onların yanında kalacağım. Fiyatlara baktığımda konaklama hariç 5000 lirayı buluyor, malum burdaki aracılarda belli bi ücret alıyor o yüzden fiyatlar daha da yükseliyor. Acaba oraya gittikten sonra bi dil okulu bulup orda kayıt olabilir miyim?

• hiç mi kimse bilmiyor???
  • EF kaplan tarzı yerlere bakma fazla.Brikaç tane bilyordum unuttum hatırlayınca yazarım yazın bende düşünüşüyorum
  • Şu siteden yaralanablirsniz

http://www.dilokulubul.com/
  • Peki oraya gittiğimde kayıt olabilir miyim? Bu önemli benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratdacht

quote:

Orijinalden alıntı: trustnoblond

Arkadaşlar ben amerikada dil eğitimi almak istiyorum ve chicago'da tanıdıklarım oturuyor, gidip onların yanında kalacağım. Fiyatlara baktığımda konaklama hariç 5000 lirayı buluyor, malum burdaki aracılarda belli bi ücret alıyor o yüzden fiyatlar daha da yükseliyor. Acaba oraya gittikten sonra bi dil okulu bulup orda kayıt olabilir miyim?

Ne kadar süre kalmayı düşünüyorsun ve gittikten sonradan kastın B1/B2 tursit vizesi ile gidip sonrasında kayıt olmak mı?
    Eğer turist vizesi ile gitmeyi düşünüyorsan seçeneklerin azalır hemde eğitim alabileceğin süre azalır.
    Sana tavsiyem bir okul bulup öğrenci vizesiyle gitmen yönünde olacaktır.
    Bende Chicago'da öğrenciyim, bulunduğum okulu sana tavsiye edebilirim. BIR Training Center diye aratabilirsin. Okul hakkında (ya da Chicago'da bulduğun diğer okullar hakkında) aklına takılan birşey olursa veya yardım lazım olursa bana sorabilirsin..

2 ay kalmayı düşünüyorum ve evet onu kastediyorum tanıdıklarımdan davetiye alıp öyle gitmeyi planlıyorum. Ben kaplan international düşünüyodum ama bu okulada bakayım bi, teşekkür ederim

• quote:

quote:

2 ay kalmayı düşünüyorum ve evet onu kastediyorum tanıdıklarımdan davetiye alıp öyle gitmeyi planlıyorum. Ben kaplan international düşünüyodum ama bu okulada bakayım bi, teşekkür ederim

Amerika'da davetiye diye bir kavram yok. Bu ne yazık ki Almanya'dan beynimize işlemiş bir tabir.
    Amerika için akrabanız size anca kefil olduğunu ve sizin masraflarını karşılayacak olduğunu yazan bir mektup gönderir. Bu mektup içeriğinde ayrıca kendisinide tanıtması gerekiyor (şu adreste oturuyorum, mesleğim şu, şurada çalışmaktayım şu tarihten beri gibi bilgiler...)

Bildiğim kadarıyla Kaplan, Intrax gibi okullar turist vizesi ile öğrenci kabul etmiyorlar. Gitmeden önce bunu bir araştırıp öğrenin. Ayrıca bu okullar Amerika içinde de "change of status" yapmak istemezler. (Amerika içinde "change of status" yapmanın eksileri de çok) Size ilk önerecekleri ülkenize dönüp öğrenci vizesine başvurmanız olacaktır. Benimde tavsiyem turist vizesindense öğrenci vizesine başvurun. Amacınız zaten dil eğitimi almak, turist vizesi ile gitmek istemenizin çok bir anlamı yok.

Son olarak Kaplan ve Intrax gibi okullara bakıp 5000 dolara yakın sadece okul ücreti ile karşılaşmanız çok normal..

En iyisi tanıdık yanına gitmeyip tek başıma gitmek. Kaplandan ortalama bi fiyat aldım diye düşünüyorum, 6 hafta New York aile yanı konaklama için 3650$ dediler.

• quote:

quote:

quote:

Amerika'da davetiye diye bir kavram yok. Bu ne yazık ki Almanya'dan beynimize işlemiş bir tabir.
    Amerika için akrabanız size anca kefil olduğunu ve sizin masraflarını karşılayacak olduğunu yazan bir mektup gönderir. Bu mektup içeriğinde ayrıca kendisinide tanıtması gerekiyor (şu adreste oturuyorum, mesleğim şu, şurada çalışmaktayım şu tarihten beri gibi bilgiler...)

Bildiğim kadarıyla Kaplan, Intrax gibi okullar turist vizesi ile öğrenci kabul etmiyorlar. Gitmeden önce bunu bir araştırıp öğrenin. Ayrıca bu okullar Amerika içinde de "change of status" yapmak istemezler. (Amerika içinde "change of status" yapmanın eksileri de çok) Size ilk önerecekleri ülkenize dönüp öğrenci vizesine başvurmanız olacaktır. Benimde tavsiyem turist vizesindense öğrenci vizesine başvurun. Amacınız zaten dil eğitimi almak, turist vizesi ile gitmek istemenizin çok bir anlamı yok.

Son olarak Kaplan ve Intrax gibi okullara bakıp 5000 dolara yakın sadece okul ücreti ile karşılaşmanız çok normal..

En iyisi tanıdık yanına gitmeyip tek başıma gitmek. Kaplandan ortalama bi fiyat aldım diye düşünüyorum, 6 hafta New York aile yanı konaklama için 3650$ dediler.

2.5den başlayan yerlerde var ny'de üstelik

• quote:

Orijinalden alıntı: Tam_Türk

quote:

quote:

quote:

2.5den başlayan yerlerde var ny'de üstelik

hangi okul?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.