Şimdi Ara

Look Ahead Videoları Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.rat planet hocamızın bize ingilizce öğrenmek için önerdiği videolar hakkında kendi blog sitemde o videoda geçen konuşmaları yani not almanız gereken kısımları paylaşmayı,ayrıca o derslerde ek olarak öğrenmemiz gereken kısımları paylaşmayı düşünüyorum.Aslında konuyu dağıtmak istemezdim fakat forumda yorum yazmama rağmen mesaj göndermekte sıkıntı yaşıyorum.Malum sıklıkla rat planet hocamıza bu yönde sorular gelmekte.Bu yüzden böyle bir şey yapmayı düşündüm.Her gün yaklaşık 2 video paylaşmayı düşünüyorum.Ek olarak söylemek istedikleriniz varsa bu konudan devam edebilirsiniz.

• aslında her çalışan o dersle ilgili aldığı notu paylaşabilirse ve siteye eklenirse süper olur mesela benim gözden kaçırdığım bir şeyi sen yakalamışsındır video bittiginde oraya tıklayıp herkesin aldığı nottan biraz okuyunca daha kalıcı olur
  • Onu bende düşündüm ama bu seferde acaba hangisini yazayım,hangisi daha çok önemli gibi sorular gelecek.Bu yüzden tek konu yapacağım.Ama altına yorum olarak eksik veya yanlış bir şey görürseniz yazabilirsiniz.Yarın örnek bir dersin paylaşımını yapacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.