< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 22 Ağustos 2020; 12:39:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 22 Ağustos 2020; 12:39:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu netler ne aga emre kaçar sen misin
|
Branş Denemesi İncelemelerim:
A) TYT 1-Türkçe i- Paraf En beğendiğim deneme bu oldu, soruların dil bilgisi paragraf diye ayrılmamış olması bana fazlasıyla iyi geldi, ancak gerçek sınav böyle değil sanırsam. Bir yerlerden anlam uydurma yok, paragraf uzunlukları iyi, sadece bazı denemelerde 2 anlatım bozukluğu olması, denemelerin neredeyse yarısında röportaj olmaması eksi olarak sayılabilir. Kolaylık olarak bence kolay-orta arası ama tadında. ii- 345 Ben overrated olduğunu düşünüyorum. Dil bilgisi soruları tuhaf, paragraflar inanılmaz uzun -gerçek sınavda ciddiyim en fazla yarı uzunlukta gelir- Ben o kadar çok beğenmedim şimdilik. Daha 6.denemedeyim. Zorluk olarak parafla denk veya 1 milim üstü -uzunluk beyin döndürdüğü için- iii- Limit Yazarın her deneme sırasında farklı çeşit bir şişe içki deneyip bitirdiğini düşünüyorum. Bence bu deneme ile ilgili görüşlerimi bundan daha iyi açıklayamam. iv- Bilgi Sarmal Benim elektriğim tutmadı. Denemenin kopmuyor olması güzel değil, yazanın atasözü deyim fetişi var sanırım, 3 kez yarıda bıraktım. 2- Sosyal i- Endemik Açık ara en iyi deneme. Bilgi yorum oranı tadında, sorular güzel, +5 felsefesi de var ilgilenenler için. En beğendiğim deneme bu oldu. ii- Bilgi Sarmal Aşırı absürt bilgiler var, soru bankası yerine gelişmek için çözülebilir ancak gerçek sınavla uzaktan yakından alakası yok iii- Paraf Bence tuhaf bir deneme olmuş. Sınavın böyle geleceğini sanmıyorum, yorumda abartılmış biraz, limit paragrafı çözüyor hissine kapıldım oldu. Ama kopuyor ki bulunmaz nimet bu sosyal için. iv- Bilfen Çok güzel başladı, tarih hep yorum aynı endemik gibi, ancak sona doğru konu dağılımı öyle sapıttı ki, 5 dünya dinleri sorusu olan dinler filan vardı. Baştaki gibi gitse endemikle kıyaslardım ama o son 5-10 deneme yüzünden böyle diyemeceğim. 3- Matematik i- Endemik Yine oldukça başarılı bulduğum bir deneme oldu. Problemleri, yeni nesili, zorluğu, bence hepsi kararında, üstelik kapağı da çok güzel ii- 345 Bence endemik kadar başarılı değil. Senaryo senaryo olduğu için çok farklı denemeler görüyor olmanız iyi, her denemede Emrehan Halıcı Zeka Oyunları kitabından fırlama bir soru var hoşuma giden. Kitapçığın büyük olması iyi, endemik biraz ufak kalıyor. Zorluğu kararında, ama Endemik kadar etkilenmedim. iii. Ölçek Sınavın üzerinde olduğunu düşünüyorum, arada baya güzel sorular var, ama çözülmesi elzem bir deneme değil. 5'li olduğu için farklı şeyler görmek çok lazımsa alınabilir. Çok hatırlamıyorum nasıl olduğunu denemenin nasıl olduğunu aslında, çözülmüşlere bakarken fark ettim, unutmuştum yani. iv- Acil Rönesans Çok güzel bir boyama kitabı olmuşlar kendileri. Zor da değil, gerçek sınavla uzaktan yakından alakası olduğunu düşünmüyorum. 4- Fen i- Apotemi Zor bir deneme önce onu söyleyeyim, her denemede 1 veya 2 tane aşırı uç sorusu var hayatta çıkmayacak. Ama genel kalite olarak son derece başarılı. Ufuk açıyor, bence çözülmeli. ii- Bilgi Sarmal Kendini çok tekrar ediyor, tam anlamıyla ortalama bir deneme. Ama klasik sarmal tarzı, sınav kopyalanmış adeta -başta çok fazla gelen dayanıklılık soruları hariç- İlk deneme için ideal. iii- 345 Hayal kırıklığı yaratacağını düşünüyordum ve öyle oldu. Bence bu 3lü içindeki en kötüsü, daha başlarındayım (6yı çözdüm bugün) ama bir numarasını göremedim, göreceğimi de düşünmüyorum. B)AYT 1- Matematik i- Sonuç Derece Çok güzel soruları var düşündürten, üstelik zorlayıcı. Sınavın birkaç tık üzerinde, yenilenmedi ancak kendileri hala 1.olurlar. ii- Bilgi Sarmal #evdekal Bazı soruların aceleye geldiği belli, birkaç türev integral sorusu da unutulmuş arada. Sarmal fende dediğim gibi ösym kopyalanmış yine, vizyon açacak bir şey yok. Arada birkaç tane çok uç soru gördüm ama 15li deneme, bir zahmet göreyim. Dikkat hatasına çok müsait bir deneme, yine ilk deneme olarak ideal. iii- 3D Simülasyon Sınavın üzerinde, zor bir deneme. Oldukça güzel soruları var özellikle geometri, daha spesifik olmak gerekirse analitik tarafında. İlk 4 sorudaki o sayılar soruları da iyi. Ama yenilenmiyor ve sınavın üzerinde net bir şekilde, o yüzden önereceğim bir deneme değil sonuç derecenin aksine. iv- Acil Reaksiyon Yenilenmiyor, ama yine de yazayım dedim. Kolay bir deneme baştan söyleyeyim, ilk deneme olarak idealdi sarmal harici. Sarmalın aksine dikkat hatasına açık bir deneme de değil. Bu denemeye kolay dediğim için linç yemiştim forumda, yeri ayrıdır, o yüzden kayırıp yukarı çekmiş olabilirim v- Hız Renk 12'li İlk 2 rengi (mavi ve yeşil?) atın çöpe gitsin, aşırı kolaylar. Diğer 4 renk ise daha zorlayıcıydı, kötü demememi önlemişlerdi. Yenisi nasıl bilmiyorum. Az zaman kalmışken çözmek mantıklı değil. vi- Acil Rönesans Reaksiyonu kolay bulduğumu duyan acil daha boyama kitabımsı ve daha kolay bir deneme ile karşımızda. Beğenmedim. 2- Fizik i- Nihat Bilgin Saçmasapan günlük hayat abartıları olmasa güzel denemeydi aslında. Çok zor da sayılmaz. Eski baskısı için geçerli sözlerim, yenisi bilmiyorum. ii- Aydın 3- Kimya i- Aydın Başarılı buldum, kitabi gibi iyi bence, sadece kendini sonlara doğru fazla tekrar etmeye başlıyor. ii- Bilgi Sarmal #evdekal 2 tane çözdüm sadece, normalde yazmamam lazım ama ilk izlenimi olumlu bende. 4- Biyoloji i- Aydın Aşırı absürt sınıflandırma sorularını saymazsak kaliteli sorular mevcut, yeni hali denenebilir bence. Eskisi tam olarak ne alın ne almayın diyeceğim 7/10luk bir denemeydi. 5- Fen Genel i- 3D Simulasyon Matematiğin aksine zorluğu tam kıvamında, soruları güzel, yenilense kesin alın diyeceğim bir deneme olurdu. 6- Geometri i- Orijinal Dizgi hatalarıyla, çizilemeyen üçgenlerle dolu. Kenan sofuoğlu gibi kimsenin olmadığı klasmanda yarıştığı için şampiyon oluyor kendisi. |
adam tr 1.si olacak awk netlere bak.
|
Sen hani trollüğü bırakmıştın
|
Hocam bana sormadınız fakat online'ım diye yanıtlayayım. İşbu arkadaş iki binden mi ne mezuna kaldığını iddia ediyordu ve forumda "YANIYOR" başlıklı bir konu serisi başlatmıştı. İşte denemedeki netlerinden bahsediyordu bu konularında, hepsi de 110 üzeriydi. Özdebir'in ilk TG geneli oldu. Bu arkadaş da netlerini yazdı, gene 110'larda mı ne. Ama zaten Özdebir sıralamalarının konuşulduğu konuya ilk 100 listesi atılmıştı, o arkadaşın netlerine sahip birisi orada yoktu. İlk önce mezunalar o listede yok dedi, ama açıkça yalandı bu. Diğer mezunlar vardı çünkü. Ben hikayenin bu kadarını biliyorum hocam. Diğerleri tamamlasın.
Düzenleme: Biraz daha bakındım. Sanırsam o "yanıyor" konularını silmiş ama şu satirik başlığı buldum.https://forum.donanimhaber.com/tuh-puh-yaniyor--140620257#140620257 İkinci düzenleme: ha bir de Marmara Üniversitesindeki profesörlerin kendisine özel deneme hazırladığını söylemişti. Üçüncü düzenleme: şimdi bakıyorum da bu vakaya adam çok iyi trollmüş, DH anlamamış. |
ya kardeşim şu foruma netlerinizi şişire şişire yazmaktan ne zevk alıyorsunuz??? |
Hocam ben matematikçi adamım, bir şık bile elersem sallarım, daha karlı geliyor.
|
Tyt20'nin en büyük trollünden bunu duymak
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 25 Nisan 2020; 3:3:39 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 25 Nisan 2020; 3:16:32 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 25 Nisan 2020; 11:22:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |