Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Komplo teorilerinin bazıları gerçekleşti ama bazıları hala muamma... |
ABD’de UFO alarmı: Bir haftada üç tanımlanamayan cisim düşürüldü (2. sayfa)
-
-
Balon olayı ne
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Işık hızında giden uzay araçları olması araçlarının arızalanıp düşmeyeci anlamına gelmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.aa.com.trPentagon: Çin'in casus balonu sürüklenmedi, manevra yapabiliyorhttps://www.aa.com.tr/tr/dunya/pentagon-cinin-casus-balonu-suruklenmedi-manevra-yapabiliyor/2805740
Daha yeni bir olay. Çin'de kabul etti kendilerinin olduğunu. Ama casusluk falan yok dedi tabi. Deneysel falan diye çevirdiler.
-
Kardeş, şu komplo teorilerini biraz azalt.
Yere düşen ufoları ne yapıyorsunuz ?
-
Letgo da iyi fiyata satıyorlar kesin. Ülke bütçesi için güzel para kaynağı.
-
Çin'in yüksek tepkisinden sonra çocukların uçan balonlarını da roketle vurup yoo bu bizim için sıradan bir prosedür demek istiyorlar herhalde ;)
-
"Kafayı yemiş gomplocu" diyerek dalga geçtiğiniz adamlar, amerikanın bir ufo palavrası sıkacağını en az 2 yıldır söylüyorlardı.
Böyle bilgi veriyorlar sonra hiçbirşey yayınlamıyorlar. Komploculara malzeme oluyor.
-
Nedense hep ABD düşürüyor ve nedense en çok hep ABD'de görülüyor bu UFO...
Bunlara inanan var mı cidden ya ?
Bu haber içeriği dışında söylüyorum bunu.Bu haberde uzaylı vurduk demiyorlar onu anladık.Ben genel söyledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 15 Şubat 2023; 8:17:45 > -
UFO ne demek bilmeyen cahiller konuşuyor.
Tanımlanamayan demek.
Yeni bir teknoloji kullanan farklı bir ülkeye ait bir uçak/drone da UFO dur.
Ne çok seviyorsunuz uzaylı hikayelerini
Lazer noktalamaların hayırlı olsun abd, hiç normal değil bu olaylar amerikanın hava sahasını ihlal edecek kadar büyümüş olaylar. Soğuk savaştan öteye geçtik. Asıl merak ettiğim çinde bu cesaretin nasıl olduğu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X