Şimdi Ara

ABD'den büyük ambargo: ZTE yedi yıl boyunca Snapdragon'lu cihaz çıkaramayacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşletme değildir o. İşlemcidir. İşletme olsa duramazsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "yedi yıl boyunca" dinler tarihinden esinlenilmiş !
  • Yalnız Çin ben de size Ambargo koyuyorum deyip Huawei, Xiaomi, Meizu, ZTE, Oppo vb. markalarına Snapdragon kullanmayın derse Qualcomm dükkanı kapatır.

• 7 Yıl nedir anlamadım. Hesaplamışlar da 7 yıldan az verirsek batmaz mı demişler ne yani?
    Niye 2 yıl değil de 7 yıl. Bu çok uzun bir süre.
    Yok 50 yıl verselerdi.

Trump yine kendi ayağına sıkmış. Şimdi kendi malını satmak yerine ZTE gider Kirin alır, Mediatek alır.
    Böylece Kirin ve MTK daha hızlı gelişir.

Aklısıra cezalandırıyorum diye düşünürken belki de ZTE Huawei Koalisyonu oluşacak ve Kirin yonga setini
    daha iyi yapmak için ortak yatırım bile yapabilirler...
  • Çin için hayırlı bir habermiş gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Yalnız Çin ben de size Ambargo koyuyorum deyip Huawei, Xiaomi, Meizu, ZTE, Oppo vb. markalarına Snapdragon kullanmayın derse Qualcomm dükkanı kapatır.
    Böyle bir olayın gerçekleşmesi için Çin'in ABD'ye ambargo uygulaması lazım ki bu çin'i ve ABD'yi vurur ama ABD daha az etkilenir, kendi ayağına sıkmayacaklar ancak bu güç gösterisinin altında asla kalmaz çin yönetimi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kirin 970 , mediatek helioX30 ve samsung exynos 9810 varken sp 845 e gerek yok ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.