Bildirim
ABD'den HTC One X alınırsa
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben arkadaşımın amerikadaki ev adresine amazon.com dan alarak gönderdim. henüz elime ulaşmadı. maliyeti 570 dolar + 100 tl pasapart kayıt vergisi. -
Aldığınız telefonla international arasında farklar mevcut. Umarım iyi dusunmussunuzdur almadan önce. Aldığınız ürünün amazon linkini atar misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: WoraZ
Aldığınız telefonla international arasında farklar mevcut. Umarım iyi dusunmussunuzdur almadan önce. Aldığınız ürünün amazon linkini atar misiniz?
Evet tmelde ciddi farklar görülse de ben AT&T versiyonunu aldım. işlemcisi 2 çekirdekli ve 16 GB. 16 GB hafıza benim için gayet yeterli ve 2 çekirdekli işlemci tegraya göre daha hızlı. bunlardan da önemlisi pili biraz daha uzun dayanıyor. ama bunların yanında radiosu yok maalesef... -
Avrupa ülkelerindeki cihazlarla bize gelen cihazlar aynı mıdır peki ? Bir de Avrupa'dan alınan cihazın htc tarafından burada da garantili olarak kabul etmesi gibi bir durum söz konusuymuş sanırım(eurasia garantisi tarzı bir şey sanırım) , doğru mudur ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X