Şimdi Ara

ABD'deyken Türkiye'den banka hesabı açmak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buradan Türkiye'ye kendi adıma hesaba para göndermem gerekiyor (wise üzerinden). Wise para yollamak için Papara IBAN'ı kabul etmiyor, Türkiye'deyken de ikametgahım yok diye hesap açmadı sorduğum bankalar (ikametgah diye bir şey olduğunu yeni öğrendim). Bir yolunu bilen var mı? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faikreis -- 20 Nisan 2024; 4:32:22 >

• Cevabını kendin vermişsin işte. Adres kaydın Türkiye olmadığı için hesap açmamışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikamet adresin TR de olması gerekiyor hiçbir bankadan açamazsınız

• Yuvam hesabı diye bir şey var açılabiliyor o açılırsa bankada hesabım olacağı için bir tane de vadesiz açarlar diye düşünüyorum, olmaz mı?

• DarthWorm kullanıcısına yanıt

Yanlış bilgi.

• Türk vatandaşları ikametgah yurtdışı olsa da HER bankada hesap açabilir, ama bankalar işlerini doğru düzgün yapmadığı için genelde uzaktan müşteri olmaya izin vermiyorlar, şubeye gitmeniz gerekiyor. Hatta şubeye gitseniz bile bazı tembel, işini yapmak istemeyen bankacılar adres yurtdışı diye hesap açılmaz diyor, ki bu yalan.

Yurtdışı ikametgah ile 2 yıl önce uzaktan müşteri olmak için bir çok bankayı denedim, sadece Finansbank uzaktan hesap açtı ve email ile fazladan gerekli belgeleri kabul ettiler. Şubelere gittiğimde de tembel çalışana denk gelmediğimde bir çok bankada hesap açabildim. Yani, uzaktan Finansbank deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wksj -- 23 Nisan 2024; 10:19:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.