< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faikreis -- 20 Nisan 2024; 4:32:22 > |
ABD'deyken Türkiye'den banka hesabı açmak mümkün mü?
-
-
Cevabını kendin vermişsin işte. Adres kaydın Türkiye olmadığı için hesap açmamışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ikamet adresin TR de olması gerekiyor hiçbir bankadan açamazsınız
-
Yuvam hesabı diye bir şey var açılabiliyor o açılırsa bankada hesabım olacağı için bir tane de vadesiz açarlar diye düşünüyorum, olmaz mı?
-
Yanlış bilgi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk vatandaşları ikametgah yurtdışı olsa da HER bankada hesap açabilir, ama bankalar işlerini doğru düzgün yapmadığı için genelde uzaktan müşteri olmaya izin vermiyorlar, şubeye gitmeniz gerekiyor. Hatta şubeye gitseniz bile bazı tembel, işini yapmak istemeyen bankacılar adres yurtdışı diye hesap açılmaz diyor, ki bu yalan.
Yurtdışı ikametgah ile 2 yıl önce uzaktan müşteri olmak için bir çok bankayı denedim, sadece Finansbank uzaktan hesap açtı ve email ile fazladan gerekli belgeleri kabul ettiler. Şubelere gittiğimde de tembel çalışana denk gelmediğimde bir çok bankada hesap açabildim. Yani, uzaktan Finansbank deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wksj -- 23 Nisan 2024; 10:19:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X