Şimdi Ara

ABD IQ seviyesi 82'den az olanları asker bile yapmıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
3.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

hacı IQ ile ezber farklı şeyler. bir tane maymun vardı. yemek yiyebilmek için tvde gösterilen işaretleri sırasına göre seçiyordu. bu zeka mı yoksa ezber mi?

• Geçen Youtube'da adamın biri şöyle dedi.

"Bu ülkede insanların yüzde doksandokuz'u müslüman olacağına keşke dürüst olsaydı"

• Su konuyu acan arkadas kendi halkindan igreniyor. Cok uzucu bir durum. Hicbir zaman insandan igrenmemelisiniz. Bizler boyle degiliz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abd de askere gidemeyecek kişi sayısı elli iki falan olabilir.ABD IQ seviyesi 82'den az olanları asker bile yapmıyor 

• Türkiye ortalamasını doğru yazıp neden Almanya IQ' sunu yüksek yazıyorsun ?

İstediğin yerden bak oransal olarak öyle türkiye 87 almanya 120 iq (hatta üzeri demişsin) böyle bir oran yok. Tamam en parlak ülke değiliz ama iyi olanlarda da sokaklarda einstein gezmyior.

En yüksek IQ HongKong ve japonyada 106 IQ ile.

Almanya IQ 100

IQ: Intelligence quotient by country (worlddata.info)

Countries by IQ - Average IQ by Country 2023 (worldpopulationreview.com)

ABD IQ seviyesi 82'den az olanları asker bile yapmıyor

Avrupa haritasını boşverin şöyle global bir bakın

ABD IQ seviyesi 82'den az olanları asker bile yapmıyor

IQ'nun nerelerde mordan maviye döndüğünü görüyorsunuz değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 23 Ekim 2023; 11:18:2 >

• Antor kullanıcısına yanıt

geçen sene job center beni iq testi için bir akademiye göndermişti tabi ben eğitim görücem sanıyordum :D matematik soruları vardı 4 işlem ve yüzdeler. hepsini full çektim ki uykusuz gitmiştim sınava ve sınav olacağından haberim de yoktu.

sonra böyle şekilli işlemler vardı. bir kısmını anlamadım. almancam zayıf olduğundan son kısımda soruyu anlamadım. diğerlerini zaten bakarak şekillerden anlayarak yaptım ki bu bile bir zeka gerektiriyor. ortalam 6 bölümden 10 ar sorulu şekilli sorular vardı. en sonuncu ne istiyor ne şekillere bakarak ne de yazıdan anlyamadım. oradaki görevliye sormuştum o da ingilizce bilmiyordu.

son kısım hariç o iq testini de full yaptım.

sanırım ortalama 99 ise, benim 115 - 120 falan. ABD IQ seviyesi 82'den az olanları asker bile yapmıyor 

evet vakti zamanında bilg müh okudum, başka bir ülkede de yöneticilik üzerine master yaptım. ama lanet olası almanca'dan dolayı istediğim işleri bulamıyorum tabi istediğim maaşlarda.

• Almanyada 120 olmasi imkansiz bence ortalamanın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Siz anlamazsınız sizin kafanız basmazz ben ECONOMİSTİM

AYKÜ bende tavann

• 3 yıllık konuyu hortlatmışsınız, tebriks.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.