|
ABD'li yetkili Çin ve Rusya'yı uyardı: Nükleer silahlar yapay zekanın kontrolünde olmamalı!
-
-
Yapay zekaya nükleer silahların kontrolünü bırakacak kadar aklını ytrmiş bir yönetim var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hep beraber 1980 yapımı war games izleyelim hehe
-
Skynet geliyor 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dedi kazandığı savaşta nükleer ile insanları cayır cayır yakan tek ülke ünvanlı "zeki!!" :)
Ve yine dedi
Ağır bombardıman uçağının yapay zekalı modelini üretmeye çakışan "zeki!!" :)
Sana mı kaldı akıl vermek yapraam derler adama :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 2 Mayıs 2024; 19:17:42 >
-
Dedi Amerikan icraati bilgisayarla, AMERİKAN icadı internetten ABD'yi eleştiren "zeki".
-
"Biz atmadık yapay zeka atmış" diyip sorumluluktan kaçılır mı acaba :D
-
Puahahahahahahhalfjfkd
Olum ben teknolojiyi kullanıp teknoloji karşıtlığı mı yapıyorum :)
Atom bombasını kullanıp "yaa ganqa bu bombe peh tehlikeli yaa" mı diyorum :)
Kafalar bi milyon :)
Aynısını yazmaya gelmiştim.
-
Ne yapmak lazım interneti ve transistörü yeniden mi icat edelim yani? Blok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 2 Mayıs 2024; 22:9:28 >
çin ve rusya: ha biz bilmiyoduk sağ ol
-
Bunların da işi gücü şov yapmak ha. Milletin diline konuşmak için malzeme veriyorlar. Boş boş. 3iq açıklamalar.
Çinlileri bilmem de - Uzay Asya'dakilerin mantalitesi bir ilginç, uçtum kaçtım akıllı oluyor - Rusları biraz tanıyorsam hayatta nükleer silahları yapay zekanın kontrolüne vermezler. Her şey kendilerine bağlı kalsın isterler. Aşırı merkeziyetçidirler. Ta Çarlık ve Sovyet devirlerinden devşirilmiş, uçsuz bucaksız haşin bir coğrafyanın da gelişmesine katkıda bulunduğu bir mantalitedir bu. Kolay kolay değişmez. EMP gibi şeylerin paranoyası nedeniyle Rus nükleer komuta merkezleri hala büyük ölçüde analog sistemlerle çalışmaktadır. Dijital bile değildir. Bunu Rusların kendileri nükleer güçlerinin tanıtımını yaparken belgeselde gösteriyorlardı. Yani ne yapay zekası? Ortada dijital ekipman bile yok. :D Tam retro old school Sovyet kafası.
-
Terminatöre doğru...
13.06.2024
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yapay zekaya nükleer silahların kontrolünü bırakacak kadar aklını ytrmiş bir yönetim var mıdır?
|
"Biz atmadık yapay zeka atmış" diyip sorumluluktan kaçılır mı acaba :D
|
Çinlileri bilmem de - Uzay Asya'dakilerin mantalitesi bir ilginç, uçtum kaçtım akıllı oluyor - Rusları biraz tanıyorsam hayatta nükleer silahları yapay zekanın kontrolüne vermezler. Her şey kendilerine bağlı kalsın isterler. Aşırı merkeziyetçidirler. Ta Çarlık ve Sovyet devirlerinden devşirilmiş, uçsuz bucaksız haşin bir coğrafyanın da gelişmesine katkıda bulunduğu bir mantalitedir bu. Kolay kolay değişmez. EMP gibi şeylerin paranoyası nedeniyle Rus nükleer komuta merkezleri hala büyük ölçüde analog sistemlerle çalışmaktadır. Dijital bile değildir. Bunu Rusların kendileri nükleer güçlerinin tanıtımını yaparken belgeselde gösteriyorlardı. Yani ne yapay zekası? Ortada dijital ekipman bile yok. :D Tam retro old school Sovyet kafası. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X