Şimdi Ara

ABD'nin 60 yıllık UFO sırrı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
4.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ANDREİ

Bide uzaylılar(!) neden çıplak dolaşırlar anlamam.Tekstil sektörü gelişmemiş midir orda?Neden birbirlerinin tıpatıp aynısıdırlar?Ve en önemlisi neden yapıları insana benzer?(2 kol 2 ayak...vs)Cevaplıyım:Tamamen insan hayal gücünün sonucu olarak ortaya çıkmış,basit yapılar oldukları için...

evet bir önceki mesajımda da bunu vurgulamaya çalışmıştım...varsa bile o gördükleriniz yada iddia ettikleriniz gibi değildirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: anchoret90

quote:

Orjinalden alıntı: ANDREİ

Bide uzaylılar(!) neden çıplak dolaşırlar anlamam.Tekstil sektörü gelişmemiş midir orda?Neden birbirlerinin tıpatıp aynısıdırlar?Ve en önemlisi neden yapıları insana benzer?(2 kol 2 ayak...vs)Cevaplıyım:Tamamen insan hayal gücünün sonucu olarak ortaya çıkmış,basit yapılar oldukları için...

evet bir önceki mesajımda da bunu vurgulamaya çalışmıştım...varsa bile o gördükleriniz yada iddia ettikleriniz gibi değildirler

uzaylılar var. Kim ne derse desin bu bilimsel olarak ıspatlandı.

Ama bizim sandığımız gibi insan şeklinde değil.

Bakteri aşamasındalar henüz. Evrimini oturtamamış haldelermiş

• Bu ufolarda dizel motor var herhal baksana sese
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Ufo görmeyen kalmasın.

fake olduğunu sanmıyorum , kenarında güneş parlaması hiç fake'e benzemiyor sürekli açıya ve harekete göre değişiyor...

• Ufo yada uzaylı yaratıklar gerçektir ,

zamanında Hitler ve Atatürk Ufoları ve Uzaylıları araştırdığı belgelenmiştir...bi ara Tv'de belgeselde resimleri bile çıktı siyah beyaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Andre Igoudala

valla bana oldukça gerçekçi geldi.ve ürkütücü...
    quote:

Orjinalden alıntı: gael

http://www.youtube.com/watch?v=YcHHl_m8ocg
    ufonun teget gectigi yere cok dikkatli bakin,sonlarda
    bana feyk gibi geliyor bu video amerikalilar bi oyunu iste

ürkmeyin boşuna bence buda fake (sanırım 1yabancı kanalda ispatlanmıştı)

1.uzakta büyük görülüyor -en azından helikopterden büyük - geldiğinde ise büyüklük pek değişmiyor (montaş çok başarılı değil yane:D) (herkesin bildiği gibi uzaktaki nesne daha küçük görülür,ki bayağı uzakta o)

2. Bariz hata gaz çıkışı yapıyor, motorlu çalıştığı ortada-yani insan yapımı olduğu- jet lerde ayni şelilde çalışıyor ama ufo lar farklıdır böyle gaz çıkarmazlar

• quote:

ufo lar farklıdır böyle gaz çıkarmazlar

nerden biliyon ?

1. sayfanın sonunda arkadaşın verdiği videodaki baya bi gaz çıkartıyodu emme
  • ufo iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecomert

quote:

kaç tane ufo gördün
  • UZAYLILARDA TIPKI BİZİM GİBİ OLAMAZLARMI ALLAH BASKA GEZEGENLERE DE AYNI BİZİM GİBİ YAPIŞSA
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deathulazam

quote:

Orjinalden alıntı: gecomert

quote:

kaç tane ufo gördün

Böyle dicenizi biliyordum ztn

BEN görmedim UFO mufo (gerçi küçükken bayağı kafa vermiştim sora kafayı sıyırmıştım biraz, ormanda UFO görmüştüm vaalahi ama %99.9 halisülasyondu çünkü bayağı küçük hatta tam tabak kadar ağaçların içinde paralel halde çok hızlıca geçmişti)

Orda öyle dedim çünkü: Uzaylılar okadar uzaktan milyarlarca ışık yolundan bizim jet motoruylamı gelcek daha üstün 1teknloji olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 2 Temmuz 2007; 13:49:38 >

• UFO Gördüklerinde ne kadar sakinler.

quote:

Orjinalden alıntı: Andre Igoudala

bu da çok ilginç...
    http://www.youtube.com/watch?v=FtKuBKIaVvs
  • alın size uzaylı

ABD'nin 60 yıllık UFO sırrı
  • Doğru Olabilir Diye Düşünüyorum
    UFO nun Var Olduğuna Zaten İnanıyorum
    Kutsal Kitabımız Kur'an dada Geçer Siz Evrende Yalnız Değilsiniz Diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disposition -- 9 Temmuz 2007; 10:44:53 >
  • BEnim uzaylıyla birebir sevişmiş arkadaşım var onu da getirecem sana
  • bizedede uzaylı var o bizim uzaylımız mustafa topaloglu
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxtreme

quote:

Haut, mekikten elde edilen üstün teknoloji sayesinde gece görüş gözlükleri, lazer, entegre çip, casus uçak, Kevlar tipi kurşun geçirmez malzeme gibi ürünlerin geliştirildiğini iddia etti. Roswell UFO’suyla ilgili iddialar şimdiye kadar hep reddedilmişti

Amerikalılar o kaynağı iyi kullanamamışlar.O uza mekiği Çin'e düşseydi adamlar hemen o mekiğin tıpa tıp aynısını hatta ek fonksiyonlar eklenmişini yaparlardı ve bir süre sonra da yaptıkları binlerce kopyayı çok ucuz fiyata satarlardı...

• ufolara inanırım olayın gercek olması olasılıgı da bence yuksek
    ayrıca amerikadaki 51. bolgeyle hemen hemen aynı isleyise sahip bi yer rusyada da varmıs ve ileri teknolojiler vs. uzerine calisiyomus
  • getir onuda getir öbürünüde getir burada bir sinerji yaratalım,ama bunlar feyk

(neyk,feyk ulan keyk sahte yani)

ben tekinde gördüm üzerinde kütahya porselen yazıyordu

quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

BEnim uzaylıyla birebir sevişmiş arkadaşım var onu da getirecem sana
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.