Şimdi Ara

ABD'nin 60 yıllık UFO sırrı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
4.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hikaye bunlar ilk KGB nin elindeydi bu tür şeyler Amerikan yalanları bunlar..
  •  ABD'nin 60 yıllık UFO sırrı
  • O videolar çok basit ben kendi evimde bile yaparım. Diskoveri Çennıls da X Testers oluyor. Onu izlerseniz her türlü hileyi görebilirsiniz.
  • Roswell olayı uzaylı araştırmalarında bir külttür herkes bilir ne derece doğru olduğunu bilmiyorum.
  • dünyamızdaki arkeolojik kalıntılar uzaylıların varlığını kesin olarak kanıtlar böyle kıytırık resimlere gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

dünyamızdaki arkeolojik kalıntılar uzaylıların varlığını kesin olarak kanıtlar böyle kıytırık resimlere gerek yok.

kanıt ???
  • hocam aztek inca ve mısır medeniyetlerini bir araştır bence anlarsın sana küçük bir örnek mısırdaki piramidin aynısı güney amerikada da var o yıllardaki ulaşım imkanları düşünülürse o piramidi güney amerikalılar yapmayı nasıl öğrendi dersin.
    quote:

Orjinalden alıntı: Alpertunga

quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

dünyamızdaki arkeolojik kalıntılar uzaylıların varlığını kesin olarak kanıtlar böyle kıytırık resimlere gerek yok.

kanıt ???
  • Ya arkadaşlar bu sonsuz uzayın sadece bizim için oluştugu biraz saçma geliyor açıkcası.
    Sonunu düşünemdiğimiz bir yerde başkalarıda yaşıyordur gibime geliyor.
    belki burdan onlarca yüzlerce galaksi ötede de olsa böyle bir hayat vardır

uslu bi çocuk olursanız belki şirinleri bile görebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuneytoz
    Haut, mekikten elde edilen üstün teknoloji sayesinde gece görüş gözlükleri, lazer, entegre çip, casus uçak, Kevlar tipi kurşun geçirmez malzeme gibi ürünlerin geliştirildiğini iddia etti. Roswell UFO’suyla ilgili iddialar şimdiye kadar hep reddedilmişti

Bu kısım bana Transformers ı hatırlattı
  • ya niye hep uzylılar bizi ziyarete geliyo ya biz daha gelişmişsek bide hepimiz insanız ama farklı devletler ırklar var bu uzaylılar neden bütün uzayı sahiplenmiş
  • külli yalan uzaylı diye bşey yoktur yazmış o general
  • arkadaşlar kuranı kerimde şöyle bir cümle gecer bir coğunuz duymuştur

"ALEMLERİN RABBİ" dikkatinizi çekerim tek bir alemin değil alemlerin..... yanlız değıliz arkadaşlar bncede uzaylılar var
  • bence dünya dışı varlıklar var ama başka boyutlarda
  • Bizim dışımızda varlıkların olduğu kesin, ama buraya böyle yuvarlak yuvarlak gemilerle uğrayan onlarmı bilemiyoruz tabii..
    Fakat birde şöyle bir düşüncem var.
    Yüzbinlerce yıl önce insanlık teknolojide öyle çok ilerlemiştiki artık dünyanın başına büyük çaplı bir felaket geleceğini önceden belirleyip ufolarına atlayıp terk-i memleket eylemişlerdi.
    Yaşamaya başladıkları gezegenlerde de adaptasyon ve belkide mutasyona uğramışlardı. Şimdide dönem dönem kendilerinden sonra gelen insanlığı ve dünyanın ne durumda olduğunu seyretmeye geliyorlar.
    Çünkü dikkat ederseniz sözde otopsisi yapılan uzaylılar yapı olarak bize çok benziyor. Hatta bilimadamları bundan 10-15bin yıl sonraki insan bedenini tanımlarken kılları dökülmüş, gözleri iri, kısa boylu, zayıf olarak nitelemişlerdi. Yani bu uzaylılara benzicek torunlarımız!

• bencede uzaylılar var geçmişteki toplumlar aztecler mısırlılar o teknoloji bizde yok b belgeselde izledim ne kadar inanırsınız bilmem ama ufo larla ilgili onların mısırlılara piramitleri yaparken yardım ettiğini idda ediyordu zaten büyük keops piramidinin özellikleri öyle yenilir yutulur cinsten de değildiayrıca 2, dünya savaşı sırasında almanyanın bu idda ları ortaya attığı söyleniyor döneminin askerleriyle bi belgesel çekmiler üstlerindeki cism çok hızlıymış ışıkşar saçıyormuş motoru ses yapmıyormuş ve keskin manevralar yapıyormuş o zmanın teknolojisiyle öyle manevralar yapmak imkansızmış ancak şimdiki uçaklar o keskin manevraları yapabilirmiş uçaklar havalanmış gökteki cismi kovalamış ama hiç biri yetişememiş çok hızlı bir şekilde kaçmışlar ayrıca ufo diye birşey varsa bu resmi ağızdan söylenmez teknolojileri bizden çok üstün ozman biz bu evrende güvende değiliz düşünsenize bi ufolar gerçek dendiğini hergün 1000 kişi ben ufo gördüm diye polisi arar insanlar paranoya yapar bi suç işleir suçu ufolara atılıryani işin kısası bu evrende yalnız ve en güçlünün biz olduğunu bilmek bize huzur verir

• Acaba Amerikalılar bizim teknolojimizin nereden geldiğini biliyorlar mı?

ABD'nin 60 yıllık UFO sırrı
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 26 Ekim 2020; 23:45:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheHaplo

Acaba Amerikalılar bizim teknolojimizin nereden geldiğini biliyorlar mı?

ABD'nin 60 yıllık UFO sırrı

Amerika çok kızdırma bizi Uzaylımızı yollarız üstünüze sizede TAKAR

Amerikalıların uzaylıları sahte cesetlerden başka birşey değil bizde gerçeği var

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.